Přejít na obsah

MDF kroužky pro výměnu repra Fabia

Doporučené příspěvky

zdarec chlapi,

určitě už za ty dva roky víte, že vyrábím MDF podložky pod repro Octavia. Na požadavek jednoho Brněnského kámoše (který se už neozval) jsem vyrobil i několik málo zkušebních MDF kroužků, které jsou potřebné k výměně stávajícího 14,5 cm repro na nová větší 16,5 cm. Montáž je velice snadná, odvrtají se hliníkové nýty (jak ukazuji šipky) a z plechu stahovačky se oddělá plast s reprákem. Přesně na jeho místo do prolisu se 4 vruty našroubuje MDF kroužek s 16,5 cm reproduktorem. To je všechno.

Editováno: , autor: Milan II
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

výšku mají stejnou jako tenrdukční kroužek? Potřeboval bych o 4 mm vyšší.

Výška kroužku je stejná, jako origo. Jen je z ní odečtena tloušťka koše repro. To znamená celkových 36 mm. Sólo se mi nevyplatí dělat jeden atip. Ale třeba v příští várce by to zase takový problém nebyl.

Editováno: , autor: Milan II
Odkaz ke komentáři

• o 1 měsíc později...

Zdravim. Nevite kdyz pouziju tyto mdf podlozky, jaka vznikne montazni hloubka pro repro? Chci tam dat repra co maj 66 mm hloubku a mam strach ze mi to bude narazet ze spoda na ram stahovacky nebo ze se nevejdou pod tapec. Piste kdo ma s tim uz zkusenost.. diky moc.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...