Publikováno Červenec 1, 200817 r zdarec chlapi, určitě už za ty dva roky víte, že vyrábím MDF podložky pod repro Octavia. Na požadavek jednoho Brněnského kámoše (který se už neozval) jsem vyrobil i několik málo zkušebních MDF kroužků, které jsou potřebné k výměně stávajícího 14,5 cm repro na nová větší 16,5 cm. Montáž je velice snadná, odvrtají se hliníkové nýty (jak ukazuji šipky) a z plechu stahovačky se oddělá plast s reprákem. Přesně na jeho místo do prolisu se 4 vruty našroubuje MDF kroužek s 16,5 cm reproduktorem. To je všechno. Upraveno Prosinec 11, 20195 r od Milan II
Červenec 1, 200817 r Autor MDF kroužky vypadají takto: Ilustrativně jsou vyfoceny 3 kusy, tak se nelekejte. Cena za pár MDF Fabia je 400,- kč + pošta. Upraveno Prosinec 11, 20195 r od Milan II neaktuální
Červenec 3, 200817 r Autor výšku mají stejnou jako tenrdukční kroužek? Potřeboval bych o 4 mm vyšší. Výška kroužku je stejná, jako origo. Jen je z ní odečtena tloušťka koše repro. To znamená celkových 36 mm. Sólo se mi nevyplatí dělat jeden atip. Ale třeba v příští várce by to zase takový problém nebyl. Upraveno Červenec 3, 200817 r od Milan II
Červenec 3, 200817 r změřím si to a napsal bych ti, kolik bych potřeboval. Nějakej čas počkat by mi nevadilo
Srpen 21, 200817 r Zdravim. Nevite kdyz pouziju tyto mdf podlozky, jaka vznikne montazni hloubka pro repro? Chci tam dat repra co maj 66 mm hloubku a mam strach ze mi to bude narazet ze spoda na ram stahovacky nebo ze se nevejdou pod tapec. Piste kdo ma s tim uz zkusenost.. diky moc.
Srpen 21, 200817 r ...MDF podložky nemají vliv na hloubku reproduktoru.Ta je daná a to max 60-61mm.Ty s hloubkou 66mm můžeš rovnou prodat nebo je použít pro jinou instalaci. http://fancarhifi.cz/index.php?option=com_...0&Itemid=97
Srpen 21, 200817 r musím nesouhlasit mám P162S http://www.rapid-autohifi.com/store/goodsd...ID=rep_RF_P162S a po odstranění krytky magnetu je montáž možná. Hloubka pak vychází na 70 mm a repro mám pod tapecem Na rám jsem dal 1,5 mm silikonovou pásku a je to bez problému
Srpen 23, 200817 r Milan II: Máš ještě dva ty kroužky??? Určitě bych si je vzal,kdyžtak napiš SZ,Díky.
Srpen 24, 200817 r ...má, ale napiš mu na mail...kdyby jsi chtěl repro tak to pošlu spolu... Díky,repro už tam mám 16 cm,ale kupoval jsem k tomu plast podložku..tak bych ji ted jen rád vyměnil za MDF
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.