koblih Vloženo 27. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2008 Zkusil jsem si pohrát s délkou zadního převisu Roomsteru. Zadní Nárazní je z Fabie Combi II. Bohužel, podle techničáku je Roomster auto s karoserií typu Combi, takže Roomster Combi opravdu nečekejme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 27. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2008 No Skoda zatim neudelala FL od dob Felicie driv nez po ctyrech letech. Pokud je FL na poradu dne, tak ne driv nez pristi rok. A i tak to bude 3 roky po predstaveni Ruma a v podstate 2 od zacatku vyroby FII. A to mne prijde porad moc brzo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 29. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2008 me se ten "pohrebak" taky libi. prebarvete ho nekdo do modre a cervene, mylsim, ze to hned bude lepsi. Co se FL R tyka, tak bych ti videl na upravu predku ala SII , mozna si trochu pohrat se zadnima svetlama. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 29. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2008 Na FL u R nie je zatiaľ žiaden dôvod, keďže sa vyrába len nejaké 2 roky. Bude najskôr v roku 2010, tipoval by som ešte neskôr, keďže R zdieľa s FII predok - a FII sa vyrába len niečo vyše roka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vytlacil Vloženo 30. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2008 taky mam z "pracovniho" vikendu potvrzeno, ze face R je hotov... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukino200 Vloženo 30. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2008 taky mam z "pracovniho" vikendu potvrzeno, ze face R je hotov... Opravdu??a bližší informace kdy ho ukážou nevíš? můžeme ho spatřit v boleslavy na pozemku škodovacke fabriky jezdit?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vytlacil Vloženo 31. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2008 stoji pekne v cesane jako F II RS s 1.4 TFSI, Superbem II Combi a nemocnou zadi apod....kdy to ukazi vsak netusim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukino200 Vloženo 31. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2008 stoji pekne v cesane jako F II RS s 1.4 TFSI, Superbem II Combi a nemocnou zadi apod....kdy to ukazi vsak netusim... Co má superb s tou zádí?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 31. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2008 Vytlacil: No jedna vec je, že už to je hotové - druhá vec je, kedy ho vypustia. FII bola tiež hotová už dávno a nakoniec ju odsunuli, keďže FI sa predávala stále veľmi dobre. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 31. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2008 unuc: prej neco se zadnima dverma nebo co. prodejce mluvil v naznacich. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 1. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2008 Vytlacil: No jedna vec je, že už to je hotové - druhá vec je, kedy ho vypustia. FII bola tiež hotová už dávno a nakoniec ju odsunuli, keďže FI sa predávala stále veľmi dobre. To si taky říkám. Vývoj určitě probíhá, ale nebude vše hned jak se tu někdy prezentuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 1. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2008 bojler: zadní dveře? blbost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 1. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2008 zadni dvere, to snad je kdyby tam bylo neco inovativniho co skoda dosud nedelala jako, otviraci skolo, nebo horizontalne rozdelene dvere. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 4. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2008 bojler: zadní dveře? blbost ja vim jenom tolik, ze doslo ke zpozdeni kvuli problemum s casti, ktera uplne exterierova nebyla. a prodejce rekl, ze neco bylo jako "z papiru", jakoze "nic nedrzite v ruce". Myslel si ocividne, ze vim vic a to to byl ten problem.. kdybys vedel co, tak to reknes, zejo.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 5. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2008 He?? tomu nerozumim. Takze je neco z tema dverma, nebo neni? to by me zajimalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George Couser Vloženo 31. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2008 El. otvírání a zavírání kufru...co jiného by tomu taky odpovídalo, že... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George Couser Vloženo 21. Září 2008 Sdílet Vloženo 21. Září 2008 By mě zajímalo, zda-li se bude nějak při F/L měnit plechařina... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 22. Září 2008 Sdílet Vloženo 22. Září 2008 F FL je podle mě blbost, když třeba taková F II. má stejnej předek a je to v podstatě novinka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George Couser Vloženo 22. Září 2008 Sdílet Vloženo 22. Září 2008 Tak to máš jedno, facelift prostě bude. Už jsem se i dozvěl zhruba čeho se to dotkne a jsem teda zvědav, jak si s tím poradí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 24. Září 2008 Sdílet Vloženo 24. Září 2008 Je otazka, jestli za poklesem prodeju neni povest o nafoukly FII - asi ale bude naivni myslet si, ze by R od FII nejak odlisili Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 24. Září 2008 Sdílet Vloženo 24. Září 2008 stoji pekne v cesane jako F II RS s 1.4 TFSI. Kdy to ukazi vsak netusim... OT: Jaký má ta FRS kola (velikost) či motor (výkon)? Něco se mluvilo o 1.4 TSI turbo/kompresor a podle toho co píšeš je to jen Turbo Nevííš nějaké detaily? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gigi Vloženo 29. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2008 (editace) Tak to máš jedno, facelift prostě bude. Už jsem se i dozvěl zhruba čeho se to dotkne a jsem teda zvědav, jak si s tím poradí. Co takle!! Editováno: 29. Listopad 2008, autor: gigi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George Couser Vloženo 4. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2008 gigi, tomu sám nevěříš ne? Navíc tyhle montáže vznikly kvůli úplně jiným autům... A vůbec, proč řešíte jen vzhled, co tak i techniku? Ta by taky mohla jít kousek kupředu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gigi Vloženo 5. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2008 Já tomu taky nevěřim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomV Vloženo 16. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2008 dnes mi JPP povidala, ze v Kvasinach se ma vyrabet jenom Superb a roomster ze se ma prestat vyrabet, co vy na to povolaní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.