Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Zkusil jsem si pohrát s délkou zadního převisu Roomsteru. Zadní Nárazní je z Fabie Combi II.

post-20689-1216643443_thumb.jpg

Bohužel, podle techničáku je Roomster auto s karoserií typu Combi, takže Roomster Combi opravdu nečekejme.

No Skoda zatim neudelala FL od dob Felicie driv nez po ctyrech letech. Pokud je FL na poradu dne, tak ne driv nez pristi rok. A i tak to bude 3 roky po predstaveni Ruma a v podstate 2 od zacatku vyroby FII. A to mne prijde porad moc brzo.

me se ten "pohrebak" taky libi. prebarvete ho nekdo do modre a cervene, mylsim, ze to hned bude lepsi. Co se FL R tyka, tak bych ti videl na upravu predku ala SII , mozna si trochu pohrat se zadnima svetlama. :palec2:

Na FL u R nie je zatiaľ žiaden dôvod, keďže sa vyrába len nejaké 2 roky. Bude najskôr v roku 2010, tipoval by som ešte neskôr, keďže R zdieľa s FII predok - a FII sa vyrába len niečo vyše roka.

taky mam z "pracovniho" vikendu potvrzeno, ze face R je hotov...

taky mam z "pracovniho" vikendu potvrzeno, ze face R je hotov...

Opravdu??a bližší informace kdy ho ukážou nevíš?:) můžeme ho spatřit v boleslavy na pozemku škodovacke fabriky jezdit??

stoji pekne v cesane jako F II RS s 1.4 TFSI, Superbem II Combi a nemocnou zadi apod....kdy to ukazi vsak netusim...

stoji pekne v cesane jako F II RS s 1.4 TFSI, Superbem II Combi a nemocnou zadi apod....kdy to ukazi vsak netusim...

Co má superb s tou zádí??

Vytlacil: No jedna vec je, že už to je hotové - druhá vec je, kedy ho vypustia. FII bola tiež hotová už dávno a nakoniec ju odsunuli, keďže FI sa predávala stále veľmi dobre.

unuc: prej neco se zadnima dverma nebo co. prodejce mluvil v naznacich.

Vytlacil: No jedna vec je, že už to je hotové - druhá vec je, kedy ho vypustia. FII bola tiež hotová už dávno a nakoniec ju odsunuli, keďže FI sa predávala stále veľmi dobre.

To si taky říkám.

Vývoj určitě probíhá, ale nebude vše hned jak se tu někdy prezentuje.

bojler: zadní dveře? blbost ;)

zadni dvere, to snad je kdyby tam bylo neco inovativniho co skoda dosud nedelala jako, otviraci skolo, nebo horizontalne rozdelene dvere.

bojler: zadní dveře? blbost ;)

ja vim jenom tolik, ze doslo ke zpozdeni kvuli problemum s casti, ktera uplne exterierova nebyla. a prodejce rekl, ze neco bylo jako "z papiru", jakoze "nic nedrzite v ruce". Myslel si ocividne, ze vim vic a to to byl ten problem.. kdybys vedel co, tak to reknes, zejo..

He?? tomu nerozumim. Takze je neco z tema dverma, nebo neni? to by me zajimalo. :kuk:

• 4 týdny později...

El. otvírání a zavírání kufru...co jiného by tomu taky odpovídalo, že... :p

• 3 týdny později...

By mě zajímalo, zda-li se bude nějak při F/L měnit plechařina...

F FL je podle mě blbost, když třeba taková F II. má stejnej předek a je to v podstatě novinka...

Tak to máš jedno, facelift prostě bude. Už jsem se i dozvěl zhruba čeho se to dotkne a jsem teda zvědav, jak si s tím poradí. :p

Je otazka, jestli za poklesem prodeju neni povest o nafoukly FII - asi ale bude naivni myslet si, ze by R od FII nejak odlisili

stoji pekne v cesane jako F II RS s 1.4 TFSI. Kdy to ukazi vsak netusim...

OT:

Jaký má ta FRS kola (velikost) či motor (výkon)? Něco se mluvilo o 1.4 TSI turbo/kompresor a podle toho co píšeš je to jen Turbo :(

Nevííš nějaké detaily?

• 2 měsíce později...
Tak to máš jedno, facelift prostě bude. Už jsem se i dozvěl zhruba čeho se to dotkne a jsem teda zvědav, jak si s tím poradí. :p

Co takle!!

post-18938-1227948882_thumb.jpg

post-18938-1227948988_thumb.jpg

Upraveno od gigi

gigi, tomu sám nevěříš ne? Navíc tyhle montáže vznikly kvůli úplně jiným autům...

A vůbec, proč řešíte jen vzhled, co tak i techniku? Ta by taky mohla jít kousek kupředu...

Já tomu taky nevěřim. :aggressive:

• 2 týdny později...

dnes mi JPP povidala, ze v Kvasinach se ma vyrabet jenom Superb a roomster ze se ma prestat vyrabet, co vy na to povolaní :feve:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.