Červenec 27, 200817 r Zkusil jsem si pohrát s délkou zadního převisu Roomsteru. Zadní Nárazní je z Fabie Combi II. Bohužel, podle techničáku je Roomster auto s karoserií typu Combi, takže Roomster Combi opravdu nečekejme.
Červenec 27, 200817 r No Skoda zatim neudelala FL od dob Felicie driv nez po ctyrech letech. Pokud je FL na poradu dne, tak ne driv nez pristi rok. A i tak to bude 3 roky po predstaveni Ruma a v podstate 2 od zacatku vyroby FII. A to mne prijde porad moc brzo.
Červenec 29, 200817 r me se ten "pohrebak" taky libi. prebarvete ho nekdo do modre a cervene, mylsim, ze to hned bude lepsi. Co se FL R tyka, tak bych ti videl na upravu predku ala SII , mozna si trochu pohrat se zadnima svetlama.
Červenec 29, 200817 r Na FL u R nie je zatiaľ žiaden dôvod, keďže sa vyrába len nejaké 2 roky. Bude najskôr v roku 2010, tipoval by som ešte neskôr, keďže R zdieľa s FII predok - a FII sa vyrába len niečo vyše roka.
Červenec 30, 200817 r taky mam z "pracovniho" vikendu potvrzeno, ze face R je hotov... Opravdu??a bližší informace kdy ho ukážou nevíš? můžeme ho spatřit v boleslavy na pozemku škodovacke fabriky jezdit??
Červenec 31, 200817 r stoji pekne v cesane jako F II RS s 1.4 TFSI, Superbem II Combi a nemocnou zadi apod....kdy to ukazi vsak netusim...
Červenec 31, 200817 r stoji pekne v cesane jako F II RS s 1.4 TFSI, Superbem II Combi a nemocnou zadi apod....kdy to ukazi vsak netusim... Co má superb s tou zádí??
Červenec 31, 200817 r Vytlacil: No jedna vec je, že už to je hotové - druhá vec je, kedy ho vypustia. FII bola tiež hotová už dávno a nakoniec ju odsunuli, keďže FI sa predávala stále veľmi dobre.
Srpen 1, 200817 r Vytlacil: No jedna vec je, že už to je hotové - druhá vec je, kedy ho vypustia. FII bola tiež hotová už dávno a nakoniec ju odsunuli, keďže FI sa predávala stále veľmi dobre. To si taky říkám. Vývoj určitě probíhá, ale nebude vše hned jak se tu někdy prezentuje.
Srpen 1, 200817 r zadni dvere, to snad je kdyby tam bylo neco inovativniho co skoda dosud nedelala jako, otviraci skolo, nebo horizontalne rozdelene dvere.
Srpen 4, 200817 r bojler: zadní dveře? blbost ja vim jenom tolik, ze doslo ke zpozdeni kvuli problemum s casti, ktera uplne exterierova nebyla. a prodejce rekl, ze neco bylo jako "z papiru", jakoze "nic nedrzite v ruce". Myslel si ocividne, ze vim vic a to to byl ten problem.. kdybys vedel co, tak to reknes, zejo..
Září 22, 200816 r F FL je podle mě blbost, když třeba taková F II. má stejnej předek a je to v podstatě novinka...
Září 22, 200816 r Tak to máš jedno, facelift prostě bude. Už jsem se i dozvěl zhruba čeho se to dotkne a jsem teda zvědav, jak si s tím poradí.
Září 24, 200816 r Je otazka, jestli za poklesem prodeju neni povest o nafoukly FII - asi ale bude naivni myslet si, ze by R od FII nejak odlisili
Září 24, 200816 r stoji pekne v cesane jako F II RS s 1.4 TFSI. Kdy to ukazi vsak netusim... OT: Jaký má ta FRS kola (velikost) či motor (výkon)? Něco se mluvilo o 1.4 TSI turbo/kompresor a podle toho co píšeš je to jen Turbo Nevííš nějaké detaily?
Listopad 29, 200816 r Tak to máš jedno, facelift prostě bude. Už jsem se i dozvěl zhruba čeho se to dotkne a jsem teda zvědav, jak si s tím poradí. Co takle!! Upraveno Listopad 29, 200816 r od gigi
Prosinec 4, 200816 r gigi, tomu sám nevěříš ne? Navíc tyhle montáže vznikly kvůli úplně jiným autům... A vůbec, proč řešíte jen vzhled, co tak i techniku? Ta by taky mohla jít kousek kupředu...
Prosinec 16, 200816 r dnes mi JPP povidala, ze v Kvasinach se ma vyrabet jenom Superb a roomster ze se ma prestat vyrabet, co vy na to povolaní
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.