Přejít na obsah

vynechání zapalování, vibrace motoru

lukasmach

Doporučené příspěvky

Já měl přeskočený rozvody asi pře 1,5 měsícem - podobné příznaky ( až na ty rány z motoru ) ale mě to nešlo nastartovat vůbec. Skočený sem to měl o 2 zuby a nic se nepotkalo. Jinak oprava neznačkový servis ( stejně ale namontoval origo sadu, ale koupil ju u Elitu ) a vyšlo mě to i s prací na 5 000kč. Na Autě v té době bylo najeto 110 000 km, škodovka neuznala nic, sou to kokoti. Jejich typická výmluva: Auto je moc starý (r.v.2003) a má moc najeto ( 110 000 ) takže to už nevyreklamují ani v M. B. Oproti škodovce byla úspora na práci i dílech asi 2500 - 3000 kč.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Taky si myslím, že to bude přeskočený řetěz. Já měl přesně to samý, vloni na dovolený.

Popojel jsem, vypnul motor a už nenastartoval. Cena opravy ve značkovým servisu 7 500,- (cena i s odtahem cca 10 km + výjezd technika) a byl jsem rád, že mi to vůbec udělali (druhý den).

Jinak tedy na to zjištění polohy vaček to koukám jako puk.

Odkaz ke komentáři

to zjištění je pohoda, ale dat to dohromady je mazec, tam je řetázek jak na kole jenom, ani se nedivím že to přeskakuje, ale je tam spousta kokotin jako jsou vyvažovací hřídele aby měl motor pravidelnej chot.. no prostě když ten motor rozděláš tak to je mazec co tam je vevnitř.

Odkaz ke komentáři

Vyvažovací hřídele nejsou kokotina. Mají je už skoro všechny motory jak benziny tak diesly. I benzinovy ctyrvalce. A HTP bez vyvazovaku je neco jako 1,4 TDi. Hroznej drncak na volnobeh v tom se neda sedet.

čauvec, dik za reakci, špatně jsem to napsal, bylo to myšleno jako že je tam hodně těch věcí ne jako že tAm jsou kničemu. Bez vyvažovacích hřídelí by to bylo utrpení jezdit.

Odkaz ke komentáři

Bude v pytli směšovač nebo něco s LPG (stačí třeba bordel v paliv.nádrži), nejdřív by jsem zajel do LPG servisu na kontrolu, protože pár aut který měly víše popsaný příznaky jsem už viděl a sežízení LPG pomohlo.....

jinak držim palce aby to dobře dopadlo..... :palec2:

Odkaz ke komentáři

Nevím sice, jak sis představoval zajet do servisu, když motor neběží... Takže dle zprávy ze servisu to byl opravdu přeskočený rozvoďák - oprava celkem za necelých 8 000 Kč + odtah celkem 50km za 1200 bez papíru.

Teď se snažím získat nějakou slevu přes škodovku. V servise mi nejdřív řekli, že to nebude problém, ale nyní se ten přijímací technik k tomu nehlásí a chce celou částku. Uvidím, jak to dopadne ...

Moc dík za rady.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...