Publikováno Červenec 5, 200817 r Vie mi niekto poradit aký je to výrobca ECCB na spojku O I 1,6 ? Podla čoho viem aký typ spojky mam.Stačí uviesť r.v. a identifikačné číslo motora napr. BFQ. Porovnanie Valeo, Sachs a toto ECCB - kvalita- cena. Prípadne ponuknite ak máte. Idem do chorvatska a spojka mi zabera v hornej uvrati. Vydrží 2000 km ked este neprešmykuje? Dík za info.
Červenec 6, 200817 r Vzhledem k tomu, ze lamelu, pritlacak a lozisko na tvuj motor koupis napr. u me pod 3000,- s DPH, dokladem a zarukou jako sadu LUK, Valeo, Sachs atp., urcite bych sel do neceho takovyho proverenyho nez do ECCB nebo cos to psal...
Červenec 6, 200817 r Autor keby som u teba kupil sachs kolko by stala? a aky sposob dodavky? som zo slovenska z martina. Upraveno Červenec 7, 200817 r od olisoft citovanie predchadzajuceho prispevku
Červenec 7, 200817 r Myslim, ze noiser ma tento obchod. Ak si nieco nechas poslat z CR k sebe, rataj s kurzom 1.3, postovnym cca 300Kc + poplatok na slov. posle cca 250Sk... Co ale moze byt lepsia cena ako u nas.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.