Přejít na obsah

fleky na laku

rokane

Doporučené příspěvky

zdravím a prosím o radu.Mám metalízu modrou magickou a v práci stávám v blízkosti stromů.Po umytí (ručním i automatickém)mi místama na laku zůstávájí fleky.Prosím o radu jak to odstranit,jelikož jsem zkoušel použít více přípravků,ale výsledek je pořád stejný.Díky všem za reakce. ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přesně tak,vypadá to na pryskyřici takže než to umyješ vem třeba techn.benzín+hadru k tomu a máš to za chvíli pryč. ;)

Tech. benzínem to taky jde, ale s ním bych byl opatrný. Pokud je to opravdu míza, raději bych použil "COYOTE Odstraňovač asfaltu" http://coyote.cz/produkty/autokosmetika/#c598 je to super prostředek určený přímo k tomuto účelu, funguje skvěle. Lak ho v pohodě snese. Jeho cena je cca 90,- kč k dostání na pumpách.

Odkaz ke komentáři

Pridám sa k flakom na aute aj ja, mám nad zadným kolesom malé čierne bodkyna ploce asi 10x10 cm ,cca 0.5mm velké, pri pohmate sú na laku cítit, skúšal som tech. benzín ,aceton aj prípravok na mušky, nič nepomáha. Niesú moc nahusto tak to zatial neriešim, ale zblízka je to videť. čo vy na to.

Odkaz ke komentáři

A jedna rada: mám odzkoušeno, že když necháte auto 2x do roka pořádně umejt a hlavně navoskovat - já to nechávám dělat v servisu, tak všechny takovýhle flekance a podobný nesmysly - třeba lepivý fleky od lípy, lehce umejete...bez poškození laku.....

Editováno: , autor: Marek
Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...