rokane Vloženo 6. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2008 zdravím a prosím o radu.Mám metalízu modrou magickou a v práci stávám v blízkosti stromů.Po umytí (ručním i automatickém)mi místama na laku zůstávájí fleky.Prosím o radu jak to odstranit,jelikož jsem zkoušel použít více přípravků,ale výsledek je pořád stejný.Díky všem za reakce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukynoo Vloženo 6. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2008 Skús hodiť foto tých fľakov, možno ti potom niekto poradí. Takto by to bolo iba hádanie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adam Vloženo 6. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2008 presne tak, daj foto nech mame predstavu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rokane Vloženo 6. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 6. Červenec 2008 tady jsou ty fotky ,je to střecha. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukynoo Vloženo 6. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2008 To je živica (pryskyrice či ako) alebo čo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 6. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2008 Přesně tak,vypadá to na pryskyřici takže než to umyješ vem třeba techn.benzín+hadru k tomu a máš to za chvíli pryč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rokane Vloženo 6. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 6. Červenec 2008 jj,díky moc,vyzkouším to a pak dám vědět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan II Vloženo 6. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2008 Přesně tak,vypadá to na pryskyřici takže než to umyješ vem třeba techn.benzín+hadru k tomu a máš to za chvíli pryč. Tech. benzínem to taky jde, ale s ním bych byl opatrný. Pokud je to opravdu míza, raději bych použil "COYOTE Odstraňovač asfaltu" http://coyote.cz/produkty/autokosmetika/#c598 je to super prostředek určený přímo k tomuto účelu, funguje skvěle. Lak ho v pohodě snese. Jeho cena je cca 90,- kč k dostání na pumpách. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adam Vloženo 7. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2008 vyzera to ako zivica Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rokane Vloženo 7. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 7. Červenec 2008 tak jsem dnes vyzkoušel tady tento přípravek: http://www.autonosice-ostrava.cz/detail.ph...mp;xx_skupina=1 ,ale nic moc nepomohl,co byste mi mohli doporučit za přípravek co je docela dost učinné.díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 7. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2008 Techn.benzín Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lars Vloženo 8. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2008 Pridám sa k flakom na aute aj ja, mám nad zadným kolesom malé čierne bodkyna ploce asi 10x10 cm ,cca 0.5mm velké, pri pohmate sú na laku cítit, skúšal som tech. benzín ,aceton aj prípravok na mušky, nič nepomáha. Niesú moc nahusto tak to zatial neriešim, ale zblízka je to videť. čo vy na to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rokane Vloženo 8. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 8. Červenec 2008 Techn.benzín jj,ale mám právě strach,abych nepoškodil lak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 8. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2008 (editace) Technickým benzínem lak nepoškodí...já takhle myl celou kapotu od samolepek a v pohodě :-) Editováno: 8. Červenec 2008, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 8. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2008 Přesně tak,nemusíš se bát nepoškodíš nic.Ta trocha co máš na hadře vůbec nic neudělá,chce to jen chvíli času a trpělivosti a máš to dole Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 8. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2008 (editace) A jedna rada: mám odzkoušeno, že když necháte auto 2x do roka pořádně umejt a hlavně navoskovat - já to nechávám dělat v servisu, tak všechny takovýhle flekance a podobný nesmysly - třeba lepivý fleky od lípy, lehce umejete...bez poškození laku..... Editováno: 8. Červenec 2008, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.