Publikováno Červenec 6, 200817 r Ahoj, z niče nic mi začla Fabule chytat za studena, nebo když déle stojí až na podruhé. Při otočení klíčku čerpadlo normálně bzučí a když chci nastortovat na poprvé, tak ho musím nechat probzučet tak 2x až 3x. Když auto chytne a motor vypnu a chci nastartovat znova problém už není a motor chytne na poprvé. Byl jsem v autoservisu a kompletně mi vyčistili palivový systém + vyměnili čidlo teploty, ale problém stále trvá. Ještě jsem si všimnul, že mám u klapky nějaký kabel, který nejde nikam zastrčit. Prý je to nějaký kabel podtlaku, takže by to teoreticky mohlo mít i vliv na tlak paliva (?). Mrkněte na fotky a prosím poraďte.....
Červenec 6, 200817 r BYlo by dobré kdyby jsi napsal typ a motorizaci tvého vozu ale teď mě napadá jenom jedna možnost nepříjde to do toho sacího systému vzduchu někde se podívej pořádně někde musí bejt dírka nebo něco ulomený a dej vědět
Červenec 6, 200817 r Autor Typ auta mám napsanej v podpisu... Sacím systémem vzduchu myslíš ten velkej černej kryt co přijde na klapku a co je vzduchovej filtr?
Červenec 6, 200817 r jo přesně to myslím pak ještě vede z toho airboxu kde je vzduchovej filtr taková vrapová rula a tam by měl být ten regulátor tak na to hoď oko
Červenec 6, 200817 r mám sice jednadvojku, ale to co ukazuješ na prvních dvou snímcích tak ta hadička je strčená v krytu motoru, nebo jak tady píšete v airboxu. Vytahuji ji pokaždé když chci sundat kryt z motoru. To druhé ale nevím
Červenec 6, 200817 r Autor mám sice jednadvojku, ale to co ukazuješ na prvních dvou snímcích tak ta hadička je strčená v krytu motoru, nebo jak tady píšete v airboxu. Vytahuji ji pokaždé když chci sundat kryt z motoru. To druhé ale nevím Aha a nemohl by si mi vyfotit, kam to přesně strkáš? Koukal jsem tam , ale nenašel jsem nic, kam by se to dalo strčit.....
Červenec 6, 200817 r tak vydž musím houpnout do garáže. A necituj poslední příspěvky, nebo si vysloužíš od moderátora varování
Červenec 6, 200817 r tak tady to je, ale nezaručuji, že to má 16v stejně. na prvním je to v zastrčeném stavu a na druhém v odpojeném
Červenec 6, 200817 r 1/ tohle dokazou udelat i svicky,nemenils je ? 2/neni to kabel podtlaku ale hadicka odvetrani nad membranou egr ventilu , je to jen vyvod do vzduchu ,nikam neni pripojen,novejsi modely ho maji jen cca 3cm od egr. neres to ma to tak byt,nic to neovlivnuje Upraveno Červenec 6, 200817 r od honzik
Červenec 6, 200817 r Autor Aha díkas za vysvětlení, svíčky jsem neměnil....takže to asi budu muset prubnout, i když to bude docela velká investice
Červenec 22, 200817 r Autor Tak zas tak velká investice to nebyla: Brisk Extra 58kč/ks Ale bohužel to svíčkama nebylo....nebyl ještě nějakej návrh, čím by to mohlo být???
Červenec 23, 200817 r Hele já měnil svíčky na mém voze koupil jsem taky brisk a do měsíce jsem šel pro nové typu NGK 145Kč/ks a ty brisky mi leží ve skříni, zkus paliv. filtr taky mi to kdysi dělalo ale na jiném voze a bylo to filtrem
Srpen 20, 200817 r quadrat , vyriesil si nejako to startovanie? Ja mam 1.4 MPi 50 kw a parkrat (asi 1x z 30)sa mi stalo, ze mi nechce nastartovat, iba naprazdno toci. Alebo nastartuje, a ide akoby len na 2 valce. Na druhy pokus hned nastartuje uplne super. Ziadne problemy pri jazde s tym nemam, VAG nehlasi ziadnu chybu. Teda jednu mi zahlasilo, nieco so slabou baterkou. Moze to sposobovat slaby akumulator? Upraveno Srpen 20, 200817 r od Bady
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.