Jirik_superb Vloženo 7. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2008 (editace) Zdravim, nevite nekdo neco o tomhle podvozku za krasne penize :-) http://www.v3tuning.cz/zbozi/6196/Podvozek...-35mm--6196.htm Neco malo jsem o nich nasel, viz odkaz. http://www.sportovniautodoplnky.cz/sportov...y-skoda-superb/ Editováno: 9. Červenec 2008, autor: Jirik_superb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luky15 Vloženo 15. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2008 Nějak se mi nezdá ta cena, ty budou asi pěkněj šit, ale bůh ví Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik_superb Vloženo 16. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 16. Červenec 2008 Psal jsem do sportovniautodoplnky.cz, se superbem pry zkusenost nemaji, ale u ostatnich aut je podvozek tvrdsi nez seriovy.. Ale jak rikas, buh vi :-)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j-novis Vloženo 17. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2008 Nevím nevím,ta cena je až dost podezřelá,ale pokud nejsou zkušenosti,nemůžeme soudit.Taky jsem o snížení přemýšlel,ale zatím se to nechal.Třeba to vyzkouším,uvidíme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 21. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2008 Kluci zeptejte se FruFru ten ma pevny za 5990,- Ja osobne tomu neverim jak charakteristikou tak zivotnosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik_superb Vloženo 1. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 1. Srpen 2008 Kluci zeptejte se FruFru ten ma pevny za 5990,- Ja osobne tomu neverim jak charakteristikou tak zivotnosti Asi mas pravdu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atomic Vloženo 8. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2009 Ahoj borci! :-) Máte někdo zkušenosti s tímto podvozkem??? Asi mi odcházejí tlumiče vpředu a tak se asi musim po něčem poohlídnout a s tímto bych i snížil autíčko... ;-) tlumiče jeden cca 2500,- a takhle 6000 za celý podvozek??? :-) mno nevím :-) jenom pro upřesnění: Jedná se o komplet? tzn. 4x tlumiče, 4x pera? Díky za objasnění! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 8. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2009 Je to cely Komplet Hele zalezi hodne jak jezdi ....kluci co tomu davaji tk jim odesel do roka :D nekdo na nem odjel pres 30tis a rika ze pohoda Kazdopadne necekej kvalitu na dlouho ....HaR za tyhle prachy nedela pomalu ani pruziny a ver, ze to neni cena kuli znacce Asi takle ?? pokud mas auto na srazy ze se odplazis na sraz tm to nechas stat a vsichni budou rikat ju to krasne lezi tk pohoda proc ne Ale jestli jezdis kilometry a sem tam si zablbnes tk na to Seeer Co sem se bavil s Fru FRu tk uz mu pry taky jeden tlumic tece a celkove na podvozku se nevyplaci setrit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atomic Vloženo 8. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2009 Aha, tak to děkuji :-) Tento opravdu kupovat nebudu :-D Ne, že bych najezdil milion, ale přecijenom jezdim... :-) Mno a tak teda jakej by ste nekdo doporucoval??? Myslim, za rozumnou cenu, na okruhacg s tim nejezdim... :-D mluvim o kompletu samozrejme:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 8. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2009 Pevny nebo stavitelny ? HaR komfort cca 12k komfortni kvalitni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jiricajthaml Vloženo 9. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2009 Zdravim, nevite nekdo neco o tomhle podvozku za krasne penize :-)http://www.v3tuning.cz/zbozi/6196/Podvozek...-35mm--6196.htm Neco malo jsem o nich nasel, viz odkaz. http://www.sportovniautodoplnky.cz/sportov...y-skoda-superb/ No já měl tu samou značku na Fabii combi a žádnej problém. Byl dosti tvrdší. Ale Fabia není Superb. Myslím si, že životnost bude kratší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 9. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2009 Jak rikam nekdo chvalil nekdo ne Ale taky se stalo ze po 10tis i min to lehlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandak Vloženo 8. Březen 2010 Sdílet Vloženo 8. Březen 2010 Prodám originální sadu pružin a tlumičů zn. JOM (www. jom. de). Určena je pro vozy VW Passat 3B5 (1996-2000) a VW Passat 3B6 (2000 - 2006), verze sedan i kombi (Variant). Pasují též na Škodu Superb (2002 - 2008). U žádného vozu ne 4x4. Modrá barva, výškově stavitelné. Koupeno na ebay. com z Dusseldorfu na můj VW Passat 3B6. Po montáži jsem na nich najel pouze 100 km, zbytku rodiny vadila přílišná tuhost podvozku. Originál krabice, mírně zašpiněné. Certifikace TÜV. Poptávám 5.900,- Kč za 4 pružiny a 4 tlumiče. Dotazy rád vysvětlím. http://tuning.sbazar.cz/sada-pruzin-a-tlumicu-jom-hradec-kralove-o3797143.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Larrini Vloženo 29. Červen 2010 Sdílet Vloženo 29. Červen 2010 Pevny nebo stavitelny ? HaR komfort cca 12k komfortni kvalitni Petříku, co tam máš za tlumiče ty? Tvoje vozidlo se mi zdá býti poměrně nízko Je to stavitelný? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 29. Červen 2010 Sdílet Vloženo 29. Červen 2010 Stavitelny HaR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.