vittorio Vloženo 9. Květen 2006 Sdílet Vloženo 9. Květen 2006 Tak jsem to tu projizdel ale nc jsem nenasel, pritom sem si byl jist ze je tu tema o udrzbe sedacek. Ptam se hlavne tech kdo maji svetly interier, jak udrzuji sedacky ciste a co na to pouzivaji, mam zlutou eleganci a nechcu tam mit ty mapy po umyti. Nekdo rika ze pri pouziti origo pripravku skoda to dela sileny fleky. Tak yb me zajimaly vase postrehy. Diky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 19. Květen 2006 Sdílet Vloženo 19. Květen 2006 Tohle by me take zajimalo, hlavne postrehy od majitelu RS sedacek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 19. Květen 2006 Sdílet Vloženo 19. Květen 2006 Jedině tepovač, jinak jsou tam ty mapy vždycky. Pokud je to malej flíček tak někdy pomohou aktivní pěny např, od Wúrtha. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 19. Květen 2006 Sdílet Vloženo 19. Květen 2006 Akt.čistič určitě né.Bude zase flek.U těchto sedaček bohužel nepomůže nic.musí se čistit vždy celá plocha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 19. Květen 2006 Sdílet Vloženo 19. Květen 2006 Já mám šedý sedačky a používám buď tu pěnu. A nebo jednou za čas si do horký vody nasipu prášek na praní a vydrhnu to tím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 19. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 19. Květen 2006 Jedině tepovač, jinak jsou tam ty mapy vždycky. Pokud je to malej flíček tak někdy pomohou aktivní pěny např, od Wúrtha. ja sem vtomhle lama, co je to tepovac? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 19. Květen 2006 Sdílet Vloženo 19. Květen 2006 Cistic na sedacky od Redexu, pomaha, ale u 8 let starejch sedacek uz se schyluje k pracce kobercu, kdyz bude pocasi, pokud ne, tepovani u Skodovky, stoji to par penez, za tu mrdacku s tim nekde to asi ani nestoji, 90Kc jedna sedacka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 19. Květen 2006 Sdílet Vloženo 19. Květen 2006 Jedině tepovač, jinak jsou tam ty mapy vždycky. Pokud je to malej flíček tak někdy pomohou aktivní pěny např, od Wúrtha. ja sem vtomhle lama, co je to tepovac? Pracka na tkaniny, naleje to do toho cistenyho vodu (pripadne s cistidlem ) a pak ji to zase odsaje i s tou spinou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 19. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 19. Květen 2006 ahaaaaaaaaaaaaa dikys neco mi ma prijit od sonaxu tak to zkusim a jinak to necham v auto elso udelat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 19. Květen 2006 Sdílet Vloženo 19. Květen 2006 ja bych to dal jednou za rok nechat vycistit uplne cely a mas po starostech nez se s tim drbat sam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 19. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 19. Květen 2006 aSI JO...ON O TAKY JAK DOPADA SVETLO TAK NEKDY to vypada gut a nekdy zase seredne sorry za caps lock Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 19. Květen 2006 Sdílet Vloženo 19. Květen 2006 aSI JO...ON O TAKY JAK DOPADA SVETLO TAK NEKDY to vypada gut a nekdy zase serednesorry za caps lock hmm je to boj s tou svetlou...ale kdyz to nechas udelat tak to je asi nej a neni to tak drahy protoze za ty prostredky das stejne prachu dost... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 19. Květen 2006 Sdílet Vloženo 19. Květen 2006 já se ptal čalounice co říká na čištění sedaček tím mokrým způsobem(jak to všude nabízej) a vůbec mi to nedoporučila, že latka je od vyroby naimpregnovaná a když si je necháš vytistit tak to ztratí impregnaci a strašně rychle se potom ta látka špiní. A je to fakt kamarád co kupoval auto z bazaru nádhernej introš a po pul roce mapy na sedačkách,špinavé atd... takže pokud není třeba tak bych to nedělal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 19. Květen 2006 Sdílet Vloženo 19. Květen 2006 já se ptal čalounice co říká na čištění sedaček tím mokrým způsobem(jak to všude nabízej) a vůbec mi to nedoporučila, že latka je od vyroby naimpregnovaná a když si je necháš vytistit tak to ztratí impregnaci a strašně rychle se potom ta látka špiní. A je to fakt kamarád co kupoval auto z bazaru nádhernej introš a po pul roce mapy na sedačkách,špinavé atd... takže pokud není třeba tak bych to nedělal tak to je skoro u vseho...ale vsechno se musi udrzovat a cistit...zase existujou impregnace i po myti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 19. Květen 2006 Sdílet Vloženo 19. Květen 2006 já se ptal čalounice co říká na čištění sedaček tím mokrým způsobem(jak to všude nabízej) a vůbec mi to nedoporučila, že latka je od vyroby naimpregnovaná a když si je necháš vytistit tak to ztratí impregnaci a strašně rychle se potom ta látka špiní. A je to fakt kamarád co kupoval auto z bazaru nádhernej introš a po pul roce mapy na sedačkách,špinavé atd... takže pokud není třeba tak bych to nedělal tak to je skoro u vseho...ale vsechno se musi udrzovat a cistit...zase existujou impregnace i po myti Hlavne se musi pouzit masinka, ktera to umi dobre odsavat, ne, ze to vsechno zustane v ty sedacce. Pak neni problem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fido Vloženo 19. Květen 2006 Sdílet Vloženo 19. Květen 2006 mám super zkušenosti s napěněným Vanishem na koberce. Houbou nanesu pěnu, vetřu do sedačky a pak suchou hadrou, pak to přejedu vysavačem a je to super a bez fleků. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host aka Vloženo 19. Květen 2006 Sdílet Vloženo 19. Květen 2006 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 20. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 20. Květen 2006 co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 20. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 20. Květen 2006 mám super zkušenosti s napěněným Vanishem na koberce. Houbou nanesu pěnu, vetřu do sedačky a pak suchou hadrou, pak to přejedu vysavačem a je to super a bez fleků. na jaky barve sedacek? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DKx Vloženo 20. Květen 2006 Sdílet Vloženo 20. Květen 2006 Tak tady opravdu mohu dobře poradit - mám béžový látkový interiér, zkusil jsem všechno možné, různé přípravky a tak, vše dělá jenom fleky. Pak jsem zkusil vysavač s přípravou na čištění komerců (Phillips Triathlon) a je to úplně super, vyčistí to parádně a je to bez fleků. Hoší je pak, že se musí jezdit týden s igelitem pod prdelí, než to pořádně vyschne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fido Vloženo 29. Květen 2006 Sdílet Vloženo 29. Květen 2006 Klasické šedé polstrování.Mám je vyhřívané, tak se nesmí prolít vodou - jenom pěna a co možná nejhustší! (sqvěle to napěníš obyčejným ručním šlehačem)! Vyčistí to fakt všechno, protože jsem je měl jak prase. Nanést pěnu, rozetřít houbičkou, nechat zapůsobit, pak suchým hadrem a pro sichr ještě vysát! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bemo Vloženo 29. Květen 2006 Sdílet Vloženo 29. Květen 2006 Ja to davam cistit do cistiarne.Radsej si priplatim ,akoby som to mal robit sam.Skusal som to so suchou penou od Turtle ale stalo to za ho.no.Zostavaju tam flakate ostrovceky.Najhorsi interier,je na nom vidiet aj kvapka dazda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fido Vloženo 29. Květen 2006 Sdílet Vloženo 29. Květen 2006 asi jsem z těch, kteří si takové věci dělají ve svém autě sami - ten pocit je k nezaplacení... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirkal Vloženo 13. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2008 Může mi někdo prosím poradit ze zkušenosti jaký je nejlepší a nejůčinější prostředek k čištení originálních látkových sedaček? Děkuji Jirka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 13. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2008 Může mi někdo prosím poradit ze zkušenosti jaký je nejlepší a nejůčinější prostředek k čištení originálních látkových sedaček?Děkuji Jirka Já to nechával dělat ve škodovce a super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.