Bazz Vloženo 13. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2008 No protože jsem to zkoušel různýma čističema a stále tam vznikaly nějaké fleky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 14. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2008 já použil 1x přípravek od Hekra,nedávno jsem požil nějaký čistič na sedací soupravy a koberce,přesně nevím název ale najdu to,rozmíchal jsem to v míse normálně ručním šlehačem,udělalo to bohatou pěnu a kartáčkem jsem to pěkně vyčistil a nakonec jsem to vyluxoval vysavačem! je prý ale lepší tepovač na koberce! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadlec Vloženo 14. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2008 je fakt že oxi na koberce by mohlo fungovat, uděláš z toho pěnu a ta sežere špínu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuba(O1) Vloženo 30. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2009 Ahoj, máme problém se zadními sedadly ve voze. Vlastníme škodu octavii tour combi a táta jednoho dne vezl známé kocoura na operaci a on se tak nějak vzadu vymočil na sedačku. Táta si toho hned nevšimnul, takže to tam krásně zaschlo a začlo to hodně smrdět. Sedadla jsme zkusili vyndat a vyčistit sprajem na čištění čalounění a to nepomohlo, tak jsme zkusili vanish čistič na koberce a to trochu pomohlo, ale zase to zanechalo bílé stopy na sedadlech od toho prášku. Pořád to ale smrdí, je to asi i v těch molitanech sedaček:-( Nevíte prosím jak se toho zbavit? V krajním případě budu muset sehnat nový zadní sedačky, ale to se mi moc nechce, se stejným vzorem se budou hledat blbě:-( Nevím jestli není chycenej i ten koberec pod zadními sedadly, jak se dělý přední část koberce a zadní. Za jakoukoli radu budeme vděční, takže předem díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 30. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2009 Sedačky vyndat, rozebrat, potah vyprat v pračce, molitan vyprat v ruce. Nechat dobře uschnout, složit a je to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 30. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2009 jo, ic mudrejsie ti uz nikto neporadi. iba este ze ak vyperies potah a molitan nepojde vyprat nie je nic lahsie ako zohnat ine sedaky a prehodit potah na nesprdiaci molitan. za dobrotu na zebrotu.... znama ma mat kocku v klietke na prenasanie zvierat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysko Vloženo 1. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2009 No tak pokial sa jedna o zadne a nemas problem s poctom ludi v aute,teda zeby ti nevadilo keby si vzadu chvilu nemal nic,tak by som to slahol do vane sprcha vanisch poriadne vystriekal,vymackal vodu a za tyzden musi byt suche komplet a jak nve. Horsie je to s prednymi pokial aj jazdis... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 1. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2009 Daj si tie sedacky+ koberec vytepovat firme ktora sa tim zaobera. A nic nebudes citit a ani vidiet!!! LINK: http://www.autolesk.sk/ukazky_int.php Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuba(O1) Vloženo 1. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2009 Díky všem za rady, zadní sedačky nepotřebuju každodenně, tak je asi po víkendu vyndám a zkusím to způsoby, jak to tu popisujete. Potahy sundám a hodim do pračky a molitany zkusím nějak vyprat ručně. Jinak ty molitany se dají vyndat i z té sedačky, nebo tam zůstanou v tom rámu a s tím to mám nějak vyčistit? Zkusím na to asi tekutý vanish, nebo něco na skvrny a trochu aviváže, co vy na to? Pokud ani toto nezabere, tak jedině odborná firma, ale nevím, jestli oni tím tepováním s tím něco zmůžou... Díky za pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 1. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2009 Kuba: TU KLIKNI NE TENTO ODKAZ A POZRI SA CO DOKAZU UROBIT S TYM FIRMY NA TEPOVANIE: link klik: http://www.autolesk.sk/ukazky_int.php :kuk: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 1. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2009 prochy G8 odkaz, neznáte nějakou takovou českou a SPOLEHLIVOU firmu? jde mě o přeleštění laku (exterier) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuba(O1) Vloženo 2. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2009 PROCHY603: Vim co s tim dokazou udelat, dokazou to paradne vycistit, ale nevím, jestli mě zbaví toho zápachu, ten mi vadí víc. Jinak nevíte někdo jestli jdou sundat i potahy z opěradel vzadu? Případně poradte prosím jak. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 2. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2009 prochy G8 odkaz, neznáte nějakou takovou českou a SPOLEHLIVOU firmu? jde mě o přeleštění laku (exterier) MOJ NICK JE PROCHY603 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 2. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2009 PROCHY603: Vim co s tim dokazou udelat, dokazou to paradne vycistit, ale nevím, jestli mě zbaví toho zápachu, ten mi vadí víc.Jinak nevíte někdo jestli jdou sundat i potahy z opěradel vzadu? Případně poradte prosím jak. Díky Potahy sa daju dat dole komplet zo vsetkych sedadiel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 2. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2009 Supr, ale nechce se mě vypisovat prochy603, jak u šulínků na dvorečku. Zkráceně prochy myslím stačí a to G8 znamená Great (myšleno jako skvělý dokaz) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 2. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2009 brc majkl: Prochy sa pise s velkym P. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 2. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2009 (editace) prochy G8 odkaz, neznáte nějakou takovou českou a SPOLEHLIVOU firmu? jde mě o přeleštění laku (exterier) LINK: http://www.auto-isr.cz/cz/servis-sluzby/pece-o-vas-vuz/ , http://www.autosluzbypraha.cz/renovace-laku/ , http://www.scspraha.cz/cz/renovace-laku/ :) LINK: http://www.atam.cz/rucni-myti/renovace-laku-nanotechnologii Editováno: 2. Prosinec 2009, autor: PROCHY603 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 2. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2009 ty seš borec kvuli tomu P to promiň fakt sem si toho nevšíml.. já sem si právě myslel, že mě prcáš zato, že ti neříkám Prochy603 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 2. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2009 ty seš borec kvuli tomu P to promiň fakt sem si toho nevšíml.. já sem si právě myslel, že mě prcáš zato, že ti neříkám Prochy603 LEN kvuli tomu velkymu P. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuba(O1) Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 PROCHY603: Můžeš mi prosím poradit s rozděláním zadních opěradel? Mám je bez loketky, tak by to mohlo být snažší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andrew25 Vloženo 10. leden 2010 Sdílet Vloženo 10. leden 2010 ok som v tejto teme ako si ma odporucil no ja om potreboval len info kvalitne cistenie interierov vozidiel v okoli NZ a vraj v ZM by malo byt nejake dobre a kvalitne cisstenie ... a co tu citam tak potah zo sedaciek sa neda dat dole ... skusim to s VANISOM vo vani ako to tu bolo pisane ... a mam otazku ked mam vyhrievane predne sedacky mozem ich tak isto namocit vodou ale tam treba davat pozor ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juro sdi Vloženo 10. leden 2010 Sdílet Vloženo 10. leden 2010 Potah sa dá zhodit z každej sedačky..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andrew25 Vloženo 10. leden 2010 Sdílet Vloženo 10. leden 2010 no nie som si celkom isty ci sa dat potah co je na sedacke original z vyroby ze sa dat z kazdej dole a hlavne ked su napr. airgaby v sedacke ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 10. leden 2010 Sdílet Vloženo 10. leden 2010 (editace) ANDREW25: A podla teba jak vlozili AIRBAGY do sedacky ked sa potah neda dat dole????? Kazda sedacka sa da rozobrat.!!!!!!!Diely su: Kostra sedacky, molitan, airbag,vyhrievanie, potah. Editováno: 10. leden 2010, autor: PROCHY603 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 10. leden 2010 Sdílet Vloženo 10. leden 2010 (editace) ok som v tejto teme ako si ma odporucil no ja om potreboval len info kvalitne cistenie interierov vozidiel v okoli NZ a vraj v ZM by malo byt nejake dobre a kvalitne cisstenie ... a co tu citam tak potah zo sedaciek sa neda dat dole ... skusim to s VANISOM vo vani ako to tu bolo pisane ... a mam otazku ked mam vyhrievane predne sedacky mozem ich tak isto namocit vodou ale tam treba davat pozor ... PRIDU TI AUTO VYTEPOVAT +VYLESTIT AZ K TEBE DOMOU. LINK: http://www.eca.sk/indexe544.html?Vitame_Vas Dalsia firma ktora pride az k tebe domou: http://www.tepovanie-upratovanie.sk/region.htm Editováno: 10. leden 2010, autor: PROCHY603 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.