andrew25 Vloženo 14. leden 2010 Sdílet Vloženo 14. leden 2010 mam otazku ! vycistil som si 5 sedaciek VANISHOM vybral som ich von a dal do vane poriadne vycistil oplachol vodou pekne ich vycistilo ako nove robota cca. na 3 hod. teraz ma vsak cakaju predne sedacky ale tie su vyhrievane mozem aj tie takto vycistit alebo radsej nie ??? myslim teda ci ich mozem tak namocit a pretepovat kefkou a oplachnut sprchou ci sa nahodou nieco nestane vyhrievaniu ... dakujem ... PS : kto ma cas a priestor odporucam klasicky VANISH perfektne vycisti a aj pekne vonia ! staci jedno balenie na cele auto takze za cca. 10.-eur mate komplet vycistene auto !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 14. leden 2010 Sdílet Vloženo 14. leden 2010 oproti profi přípravkům má vanisch asi poloviční účinost výhřev bych nemáčel - podle mě termospínač nevydrží Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andrew25 Vloženo 14. leden 2010 Sdílet Vloženo 14. leden 2010 no osobne si neviem predstavit zeby boli este cistejsie ale necham si poradit ... co patri teda k profi pripravkom na cistenie interieru ? a tie sedacky by som samozrejme vybral von dal do vane poriadne precistil nechal vyschnut podla potreby cca. tyzden ... ani tak by si mi neodporucil ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 14. leden 2010 Sdílet Vloženo 14. leden 2010 Tu si pozri link profi cistenia+lestenia auta. LINK: http://www.autolesk.sk/ukazky_int.php Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andrew25 Vloženo 14. leden 2010 Sdílet Vloženo 14. leden 2010 ok a co s tym tu stranku som videl cistia podla toho dobre ale je to daleko tak ze to je zbytocne ... mna skor zaujimalo ci mozem vycistit sedacky s vyhrievanim tak ako ostatne dat do vane a poriadne prekefovat ... ci sa nieco nestane tomu vyhrievaniu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 14. leden 2010 Sdílet Vloženo 14. leden 2010 NECITUJ PRISPEVKY!!!!! PORUSUJES PRAVIDLA!!!! Ten odkaz som ti poslal preto ze doma tie sedacky nevycistis VANISOM tak JAK TA FIRMA!!!!!! PROFI FIRMY MAS AJ NA ZAPADNOM SLOVENSKU!!!! POSLAL SOM TI PAR ODKAZOU AJ CO TI TO VYCISTIA DOMA!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andrew25 Vloženo 14. leden 2010 Sdílet Vloženo 14. leden 2010 ok takze mozem ich vytepovat vo vani alebo nie ? myslim tie vyhrievane sedacky ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 15. leden 2010 Sdílet Vloženo 15. leden 2010 manželka používá od Porzelack, ale nedokážu si představit kdyby tahala sedačky domů do vany a zákazníkovy řekla at si přijde za týden samozřejmě když to celý promočíš ve vaně atd tak to asi bude čistý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eresto Vloženo 15. leden 2010 Sdílet Vloženo 15. leden 2010 Sedačky s vyhrevom čistim iba s tepom v spreji. Nastriekam penu. Necham chvilku posobit. Popripade s jemnym kartacom pošolicham a vysajem resp. utriem handrou. Snažim sa ich nezmačat. Inak na koberec pouzivam Vanish. Funguje. Dverove tapeci čistim taktiez tepom v spreji. A to mam RS intros, ktory sa spini jedna basen. Stacia trosku zaprasene nohavice a hned je sedacka spinava. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andrew25 Vloženo 15. leden 2010 Sdílet Vloženo 15. leden 2010 ok ale este stale som nedostal jasnu odpoved mozem ich umyt tak ako ostatne vo vani alebo nie ? este pripomeniem sedacky s vyhrevom a airbagom ... ak sa da poprosim jasnu odpoved ANO alebo NIE mame doma 2 auta tak ak mi jedno bude stat aj mesiac to nieje problem ... dakujem za pochopenie !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 15. leden 2010 Sdílet Vloženo 15. leden 2010 Určitě bych airbag nekoupal. Stáhni ty potahy a hoď to do pračky a máš to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 16. leden 2010 Sdílet Vloženo 16. leden 2010 já ti psal že bych to nedělal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andrew25 Vloženo 16. leden 2010 Sdílet Vloženo 16. leden 2010 takze teda nie ! no uvidim ako sa mi podari vybrat sedacky aj tak mi ohrev na soferovej strane nejde tak si to dam skontrolovat a uvidi sa ... ideal by bolo ak by to bolo bez problemov skoda ze som neurobil fotky pred a po vycisteni 5 sedaciek ako ich vycistil obycajny VANISH na rucne cistenie je to fakt super a to som pedant na cistotu v aute ! mozem povedat ze su ako nove a vazne si osobne neviem predstavit zeby boli este cistejsie aj ked vsetko je mozne ... moja rada pre ostatnych co este len rozmyslaju nad cistenim interieru : vybrat vsetko von sup do vane alebo na dvor poriadne jemnou kefkou prekefovat / pripravok VANISH na rucne cistenie / dobre oplachnut a sedacky ak neboli vyslovene zas... tak budu ako nove ! ja som ich cistel v tejto zime doma nechal odtiect vodu do vane a polozil pred radiator a za cca. 4-5 dni budu urcite suche teda aspon moje vyschli ... dvere si nechavam na leto aj koberec na podlahe ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakub Pícha Vloženo 27. leden 2010 Sdílet Vloženo 27. leden 2010 Taky bych se rád zeptal, jelikož se mi zaseknul středový pás vzadu na sedačkách(dělené bez loketky), jestli se dá to opěradlo nějak rozebrat? Zkoušel jsem hledat, ale neúspěšně. Nejlepší by byl nějaký postup jak na to. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraVy Vloženo 16. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2021 (editace) A jak čistíte látkový? Podle mě se to může stejně jako sedačky v obýváku, ne? https://www.bytcentrum.com/clanek/42-jak-vycistit-latkovou-sedacku-vas-kompletni-radce Ty budou ještě citlivější Editováno: 28. Srpen 2021, autor: OndraVy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deto Vloženo 16. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2021 Tepovacom 😎 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martinrec85 Vloženo 4. Březen 2022 Sdílet Vloženo 4. Březen 2022 (editace) V 16. 8. 2021 na 14:38, OndraVy napsal: A jak čistíte látkový? Podle mě se to může stejně jako sedačky v obýváku, ne? https://www.bytcentrum.com/clanek/42-jak-vycistit-latkovou-sedacku-vas-kompletni-radce Ty budou ještě citlivější Já mám tenhle a bomba. Můžu čistit jak koberce, tak sedačky a můžu s tím vysávát i na sucho. https://www.hydroclean.cz/gisowatt-pc-p35/52/ Gisowatt PC P35 Editováno: 4. Březen 2022, autor: martinrec85 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.