kaspar Vloženo 16. Únor 2007 Sdílet Vloženo 16. Únor 2007 Nevíte, zda je možné na zálkladní střešní nosič s hliníkovým profilem (orig. Škoda) namontovat univerzální nosič na kola? Existují nějaké možnosti, adaptéry atd? Nechci znovu kupovat nosiče na kolo. Díky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 16. Únor 2007 Sdílet Vloženo 16. Únor 2007 to je dobrá otázka, protože třeba na combi, chceš-li vézt na střeše kolo, potřebuješ vlastně 3 nosiče : 1. hágusy, 2. příčníky, 3. nosič kola. Suma sumárum se dvěma nosiči kol 11 000,- Kč. To je docela dost. A to počítám ty levnější nosiče. Ty hliníkový stojí ještě + 1 100,- Kč/ks. Ale jde samozřejmě o to, jakej univerzální nosič máš na mysli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaspar Vloženo 16. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 16. Únor 2007 No mám nějaké "no-name" nosiče bez zámků, koupené na benzince .. takže opravdu "univerzální" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 16. Únor 2007 Sdílet Vloženo 16. Únor 2007 tak to asi tu compatibilitu zjistíš jedině tak, že to vyzkoušíš. Jak jinak ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadlec Vloženo 16. Únor 2007 Sdílet Vloženo 16. Únor 2007 nejspíš to půjde bez problému, max koupíš jinou dýlku šroubů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaspar Vloženo 17. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 17. Únor 2007 No to jsem už práve samozřejmě zkoušel, ale samozřejmě že to nesedlo asi o 3 mm ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
THORIN Vloženo 17. Únor 2007 Sdílet Vloženo 17. Únor 2007 Kup si adaptér do "T" drážky od Škodovky LBT009010 což je šroub který vsuneš du drážky v příčníku. Má hlavu ze čtvercového plechu, takže v drážce pěkně drží. Délku šroubu je 40mm. Sada obsahuje 4ks šroubů plus plastové matice. Cena 200 Kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horjaar Vloženo 16. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2008 Uvažuji o koupi střešního nosiče na kola, které se instalují na podélníky (Octavia II Combi). Prosím máte někdo zkušenosti s touto kombinací? Patka Thule Rapid Railing 757 Aero tyče č. výrobku 861, 120 cm Nosič kol Thule ProRide 591 Zajímalo by mě, jak sedí patky na podélnících, jestli je montáž a demontáž nosičů, příčných tyčí a patek jednoduchá apod. Také řeším jeden z problémů, že patky a nosiče kol se prodávají i se zámky, ale když bych chtěl všechny zámky na jeden klíč, musím koupit další sadu 8 ks zámků za asi 1000 Kč a vyměnit je. Děkuji za komentáře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ACEACE Vloženo 20. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2008 Uvažuji o koupi střešního nosiče na kola, které se instalují na podélníky (Octavia II Combi). Prosím máte někdo zkušenosti s touto kombinací?Patka Thule Rapid Railing 757 Aero tyče č. výrobku 861, 120 cm Nosič kol Thule ProRide 591 Zajímalo by mě, jak sedí patky na podélnících, jestli je montáž a demontáž nosičů, příčných tyčí a patek jednoduchá apod. Také řeším jeden z problémů, že patky a nosiče kol se prodávají i se zámky, ale když bych chtěl všechny zámky na jeden klíč, musím koupit další sadu 8 ks zámků za asi 1000 Kč a vyměnit je. Děkuji za komentáře. Stešní nosič používám na O II C v kombinaci patky Rapid Railing 755,tyče 761 a nosič ProRide 591 už třetí rok a jsem moc spokojený.Patky sedí bezvadně.Jednoduchá montáž-demontáž,snadné nandavání i sundavání kol,žádné odírání rámů a při sestavě PZPZ se na střechu vejdou čtyři kola,jak velká,tak dětská,pevně upevněná.Nemusím mít strach,že mi někde při cestě kola odpochodujou,otlučou auto a ještě někoho přizabijou.Nebo že mi při brždění předběhnou a ještě je přejedu,jak už se to jednomu mému známému stalo s plechovým nosičem a rychle běžel ProRajdy koupit.Zámky jsem nechal původní,jen jsem z nich odbrousil čísla,aby si je nějaký chytrák neopsal,nedošel koupit a v noci nesundal.Ať to mají trochu ztížený.Při pořizování sady zámků na jeden klíč,bych rovnou o ni prodejce požádal při nákupu(cenový nárůst nebude tak velký)a i o zámky bez označení.Měl by vyjít vstříc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horjaar Vloženo 22. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2008 Díky za referenci. S těmi čísly zámků jsem to nevěděl, že se podle nich daj dohledat klíče, asi budu taky brousit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
usr9753 Vloženo 9. Červen 2011 Sdílet Vloženo 9. Červen 2011 Zdravim, chci se zeptat, jak je to u nove Octavie s moznosti nainstalovani nosice kol Thule na strechu. Dostanu v praci Octavii II a s ohledem na to, ze jsem na strese ve Skodovce nevidel zadne moznosti pro namontovani nosice (otvory pro namontovani), tak nevim. Mate nekdo zkusenosti s tim jak to resit? Diky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek1806 Vloženo 9. Červen 2011 Sdílet Vloženo 9. Červen 2011 Otvory jsou po otevření dveří z boku střechy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canzou Vloženo 9. Červen 2011 Sdílet Vloženo 9. Červen 2011 je vůbec nějaký rozdíl mezi střešními nosiči u O II a O II FL? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
impact Vloženo 26. Červen 2011 Sdílet Vloženo 26. Červen 2011 (editace) Je to ten samej nosič (pokud teda mluvíme o tom, co je v origoš Škoda příslušenství). Má stejný katalogový číslo LAS610001B. edit: obrázek uchycení... příčný nosič leží na takovejch gumovejch špalících, který jsou tvarovaný, aby zapadly do toho žlábku na střeše a ze stran se pak (po otevření dveří) dotáhne šrouby. Ty šrouby jsou pak skrytý pod okrajem dveří. Docela dobrý řešení, akorát to trochu dost mačká na tu těsnící gumu na dveřích a kdybys ten nosič na střeše nechal dlouho, asi by to mohlo způsobit trvalou deformaci těsnění a zatékání vody při dešti. Ale na občasný převážení věcí na střeše se tomu nedá nic vytknout. V tomhle jsou lepší lyžiny, jako maj z výroby kombíky. Nosič na obrázku není od Škody, je to Format VARIANT OCTAVIA II (ČR) . http://www.format-bystrice.cz/ Editováno: 26. Červen 2011, autor: impact Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canzou Vloženo 4. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2011 Jj díky, vím že škoda má stále stejné číslo na ty nosiče, ale třeba u thule je ten kit jiný, tak jestli jde z O II na O II FL, u O II je napsán kit 1360 a u O II FL je kit 1576 a jelikož ho nemají, objednal jsem 1360 a uvidím jestli půjde na O II FL Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canzou Vloženo 6. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2011 tak už to tam je, i s jiným kitem, ještě aby to drželo při jízdě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
impact Vloženo 16. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2011 Já vždycky po montáži chytnu za každou tu příčku oběma rukama a zacloumám s ní, abych měl jistotu, že je to dobře utažený a sedí to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 12. Březen 2015 Sdílet Vloženo 12. Březen 2015 Budu kupovat nosič jízdních kol, máte někdo zkušenosti s těmito co prodává jako příslušenství Škoda? (jsou to stejně výrobky THULE, jen si nejsem úplně jist označením) (THULE ProRide 591) (THULE FreeRide592) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 12. Březen 2015 Sdílet Vloženo 12. Březen 2015 trochu mimo ale jestli mas tazne tak kup nosic na nej,je to nebe a dudy sam se ho poridil a pecka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 12. Březen 2015 Sdílet Vloženo 12. Březen 2015 Kolik jich potřebuješ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 12. Březen 2015 Sdílet Vloženo 12. Březen 2015 Tažné bohužel nemám, a nosiče budu potřebovat dva (rozdíl v ceně tolik neřeším, spíše mi jde o funkčnost) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 12. Březen 2015 Sdílet Vloženo 12. Březen 2015 Sam mam ty obycejnejsi cerne od Thule a rozhodne doporucuji. Tyhle ma muj sef a je spokojeny. Pricniky mam taky Thule hlinik placaty profil ve tvaru kridla letadla ted nevim jak se jmenuji. Staly asi vice ale je to spica. Tyce mi zustanou uz na vzdy a koupim jen adaptery v pripade koupe jineho nebo novejsiho auta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 12. Březen 2015 Sdílet Vloženo 12. Březen 2015 591 je TOPka my máme ekvivalent 592 od Hakru a musím říct že jsou super a stačí nám takže mámě 2 za cenu 592 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 12. Březen 2015 Sdílet Vloženo 12. Březen 2015 Vem tu 591, nebudeš litovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 12. Březen 2015 Sdílet Vloženo 12. Březen 2015 mám dva Hakry - to je smutný příběh a pak dva Thu. 591 - z těch kola sundavá a nandavá i manželka - takže asi tak. Jediná nevýhoda je, že lákají nenechavce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.