driver Vloženo 17. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2008 Zajímalo by mě jaký je rozdíl v hlavách válců na motory AKL a AVU.Chtěl bych dát hlavu AVU na motor AKL.Zajímalo by mě jestli AVU nemá ostřejší vačku popř.jiný kompresní poměr.AKL uvádí výkon motoru 145NM/74KW a AVU 148NM/75KW.Děkuji za vaše názory. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 17. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2008 Co vím, tak motory by měly být stejné, jen trošku jiný management motoru, el.plyn, dvě lambdy a pár drobností. Je to hlavně kvůli emisím. Když koukám do dílenské příručky, tak je tam i rozdíl komprese 10,2 ku 10,5. Jinak to bude hodně podobný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
driver Vloženo 18. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 18. Červenec 2008 Jinak mě motor žere olej.Špatné těsnění dříku ventilů.Tak se mi podařilo šikovně sehnat hlavu AVU která měla najeto 77tkm.Tak bych ji chtěl jenom přehodit.Jinak hlava AVU má jiné víko ventilů i stěsněním a nalévací hrdlo s jednou trubkou navíc,která nevím k čemu je.Kdyby někdo věděl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Unite Vloženo 13. Září 2019 Sdílet Vloženo 13. Září 2019 (editace) Ahoj , jak jsi , prosím tě , dopadl , s tou výměnou. sehnal jsem teď AKL motor a hlavu mám AVU. Mám se do toho pouštět ??? Díky Editováno: 13. Září 2019, autor: Unite Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.