energic Vloženo 18. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2008 zdravim, hledam nejaky tip na vylepseni zadnich svetel u octavie 1998,nemyslim vymenu ale nejake zlepseni aby nevypadali tak jak vypadaji ale byli svym zpusobem origos.myslel jsem na zatmaveni ale jak tu pisete jsou s tim problemy... diky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 18. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2008 dej face a máš po problému,někde jsem taky viděl tuším z passata,jinak nic nevymyslíš! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysterx888 Vloženo 18. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2008 (editace) da face alebo biely svetlo je tiez pekne!ja sa este opytam mam r.v.2004 pasuje tam svetlo z passata?lebo som vidiel uz.ci treba niako upravit? Editováno: 18. Červenec 2008, autor: mysterx888 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandiel Vloženo 19. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2008 Jestli chces zatmavit,problem s tim není.v bazaru je prodávám zatmavené(predface) kromě blinkru na stribrne to vypadalo paradne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reddy Vloženo 19. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2008 tak ty bílý mám na stříbrné a celkem se k té barvě hodí. Jinak ty z passata vypadají hodně podobně, ale co jsem se bavil s klukem, kterej je tam má, tak celkem hodně práce je tam napasovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysterx888 Vloženo 19. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2008 reddy este z ktory passatu tam pasuje zadny svetlo.(B5)lebo maju na passat aj pekne LED zadny svetlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reddy Vloženo 21. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2008 ten ce je na tý fotce, to je B6 myslím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 21. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2008 Na fotce je B5. Světla jsem na Octě viděl ale myslím že je to zbytečná práce sice to vypadá jinak než origo ale lépe ne. Světla z pasata nejsou zrovna nejhezčí. Buď face, nebo ty čirrý a nebo nějaké tuningové ale ty zas tak hezký na Octavii taky nejsou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysterx888 Vloženo 21. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2008 ja si tiez myslim face/biely/trochu roboty a budes mat z passat tunigove svetlo cire z LED tie su uz pekne len ako na to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysterx888 Vloženo 28. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2008 toto neviete kde sa dal kupit?je to na combi a je to upravene? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 29. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2008 mam taky dojem, ze milotec to robi, co si pamatam, ti ale robia trojkukuc dozadu s lakovatelnym dielom. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 29. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2008 Milotec dělá taky světla složené s hella modulů ale jiné. Tohle jsou upravené světla na combi. Tyhle dělá pro sedana Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadaoct Vloženo 29. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2008 Na fotce je B5. Světla jsem na Octě viděl ale myslím že je to zbytečná práce sice to vypadá jinak než origo ale lépe ne. Světla z pasata nejsou zrovna nejhezčí. Buď face, nebo ty čirrý a nebo nějaké tuningové ale ty zas tak hezký na Octavii taky nejsou. na fotce je B6, B5 je tady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysterx888 Vloženo 29. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2008 tak je to B6 ,a teraz prejdeme na svetlo.chcem si dat zadne svetlo tu je foto kamarat mi urobil virtual.zatial sa mi paci biely,je aj nieco lepsie svetlo na moje auto?zabiak aj tie bodove su dobre ale cena este + farby....... uz pre mna je vela. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 29. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2008 Nejsem si jisty, ale dle me Passat s hranatymi svetly je B5 a s kulatymi svetly vzadu je B5 facelift.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Planeta Vloženo 29. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2008 (editace) Panove dovolim si trochu oponovat Passik B5 je pouze na fotce z prispevku dadaoct.Na predchozim prispevku od mysterxe je typ B5.5 - neboli jak napsal davon B5 facelift (a zase me nekdo predbehl... ).B6-ka je az ten posledni typ - tolik snad k OT A ted k tematu - mysterxy - pokud chces vylepsit svou octu tak tam dej origo face svetla a budes mi to nejlepsi mozny reseni a za zbyle penize muzes koupit neco uzitecneho Dle meho nazoru snad nic nezprasi octu tak jako vselijaky tuning svetla a tuning narazniky atd. urcite mi rozumis Editováno: 29. Červenec 2008, autor: Planeta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 29. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2008 Tuning zadni lampy si muze dat fakt jen zoufalec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysterx888 Vloženo 29. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2008 preco?teraz som upravil predok a idem pomali na zadne casti auto.Planeta mam face Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Planeta Vloženo 29. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2008 (editace) Ted sem se do teho zamotal - omlouvam se mysterxy - ma chyba a nepozornost Nicmene kdyz tam ty origo lampy nechas tak tim opravdu nic nezkazis - driv nebo pozdej mi das za pravdu Editováno: 29. Červenec 2008, autor: Planeta 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysterx888 Vloženo 29. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2008 (editace) Planeta na co sa omlouvas vsetko je v pohode,vsak tu kazdy pise svoj nazor a pomahame jeden druhemu ,tie svetla asi skusim biele to sa mi paci viac,no vsak uvidime ci ti dam za pravdu Editováno: 18. Prosinec 2008, autor: mysterx888 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martino Vloženo 29. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2008 moj nazor je ze este som nevidel na octavii pekne tuningove svetla. vsetko sami hnus. ak chces zmenu daj biele to este ako tak vyzera Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OrOrO Vloženo 30. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2008 Nech tam ty co tam máš a za ušetřený peníz si raděj pořiď RS křídlo a budeš to mít uplně super. Ahoj Honza. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenal C. Vloženo 30. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2008 Pridavam se k nazoru, ze doposud nebyly vytvoreny "hezke" zadni tuning svetla dle meho nazoru ... a je to skoda ... mozna by se mohla rozjet diskuze a hlavne navrhy na nejake svetla a pak je zaslat nekomu kdo by s tim mohl neco udelat ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 30. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2008 preco?teraz som upravil predok a idem pomali na zadne casti auto.Planeta mam face Prečo? Danon si dělá šoufky on má taky tuningové světla. Ty černé se mi zdají chinanské fakt se mi nelíbí to je docela krok spět auto tak vypadá starší. A ty bílé ty se mi líbí hodně. Na Octávku není moc výběr moc hezká světla se bohužel nedělají. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadaoct Vloženo 30. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2008 Panove dovolim si trochu oponovat Passik B5 je pouze na fotce z prispevku dadaoct.Na predchozim prispevku od mysterxe je typ B5.5 - neboli jak napsal davon B5 facelift (a zase me nekdo predbehl... ).B6-ka je az ten posledni typ - tolik snad k OTA ted k tematu - mysterxy - pokud chces vylepsit svou octu tak tam dej origo face svetla a budes mi to nejlepsi mozny reseni a za zbyle penize muzes koupit neco uzitecneho Dle meho nazoru snad nic nezprasi octu tak jako vselijaky tuning svetla a tuning narazniky atd. urcite mi rozumis naprostý souhlas s poslední větou Ale zatim B6 si stojim. Kdo nevěří ať tam běží(do salonu VW). Poslední passat je B7. Stačí juknout na www.mobile.de a tam to máte všechno. Taky při koupi padnul v úvahu prassák,dost sem o tom pročetl,ale kvůli podvozkové náročnosti sem ho vypustil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.