Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

OrOrO je to super napad :palec2: ,porozmyslam na kridlo,pozeram sa na forum.

Tie biele zadne svetla sa tam podla mna nehodia, chcelo by ich to jemne natonovat. Takto by si mal prilis velku plochu taku nejaku hmmm, nesediacu k tomu autu.

Skus si ich na tej fotke jemne stmavit do seda a uvidis. ;)

olisoft poviem kamosovi nech to urobi,ale v skutocnost co tam dam folia?STK?

Jemne streknut sprejom (2 vrstvy by mali stacit, viac by bolo prilis tmave), len aby to chytilo tmavsi nadych. Potom Ti STK ani policia nic nepovedia, lebo neobmedzis svietivost.

olisoft kamarat mi isil na dovolenku takze potom to vyriesim.zatial idem na kridlo z RS II :D

olisoft mam to! co na to hovorite 1 vs.2 ,alebo neaku inu farbu dat na to?(osobne sa mi paci 2.)

post-19877-1218142694_thumb.jpg

post-19877-1218142763_thumb.jpg

Upraveno od mysterx888

...1 vs.2 ,alebo neaku inu farbu...

Noo, to uz vyzera lepsie. Mozno este o stupen tmavsie a mas to. Urcite radsej 2 ako 1...

Upraveno od olisoft

• 4 měsíce později...

chcem sa opytat ci je problem z polismi kvoli cirim zadnim svetlam-treba certifikat?a nema to odrazove svetlo?

for DADAOCT: Chyba lávky, POSLEDNÍ verze Passatu je B6 - předchozí verze byla B5 facelift !!!!! Mobile.de je inzertní server - to je jako bych ti řek podívej se do Annonce :smich:

Zeptej se u prodejce VW a nepoučuj o něčem o čem si nejseš jistej.

Upraveno od LuckyLuke

chcem sa opytat ci je problem z polismi kvoli cirim zadnim svetlam-treba certifikat?a nema to odrazove svetlo?

S tymito svetlami som uz co-to pojazdil a nikde nikto ani necekol - ani na STK :smich: Ma to odrazko, ale biele

Upraveno od Cjoctavian

ok dakujem!

Podla mojho nazoru ako uz raz bolo spomenute,na octu 1 niesu ine nez origo face naj naj

ak chces mas cire komplet biele tak aspon tak

post-9713-1229620157_thumb.jpg

cire su pekne ale mne sa zdal ze malo je tam farba,ked kazdy hovori najlepsie na octavia je face tak necham tam a kupim si vyfuk! -_- .ps.peterkocur koncovku na O1 si mi uz nepisal co bol potom?mal si?

Upraveno od mysterx888

Tak to urobis naj ze si nechas origo face

Koncovku na OC1 uz namam

• 3 týdny později...

Už dlouho přemýšlím o této úpravě, něco jakoby octII face.... Nevím ale jak na to, jestli by to šlo lépe z těch bílých nebo origo... Co vy na to?

post-13159-1231500810_thumb.jpg

• 5 měsíců později...

kto ma uz new svetlo?dajte foto ako to vypada. :)

ja by som prijal nieco take:

post-10844-1246037294_thumb.jpg

post-10844-1246037298_thumb.jpg

post-10844-1246037303_thumb.jpg

post-10844-1246037307_thumb.jpg

• 2 týdny později...

ty bílý bych lehce stříknul do stejné barvy vozu buď celý nebo něco jak to má facelift jen místo červené tu barvu a odrazky ve formě pruhů na nárazník aby PČR nemohla bručet ,že tam nejsou...

• 3 týdny později...

podla mna ten cierny ramcek je hrozny...Bud nech su cele chromovane, alebo cele cierne...

post-10844-1248197849_thumb.jpg

Upraveno od Cjoctavian

podla mna ten cierny ramcek je hrozny...Bud nech su cele chromovane, alebo cele cierne...

Ja mam stribrny auto takze asi ty chromovany ale ten cernej ramecek je fakt des ted kdyz to vydim v realu DIKY za odpoved

ked uz chromovane, tak podla mna su najkvalitnejsie In-pro. Sam som mal isty cas TIETO

ked uz chromovane, tak podla mna su najkvalitnejsie In-pro. Sam som mal isty cas TIETO

Hmm ty vypadaj hodne dobre ale cena je taky uplne nekde jinde holt za kvalitu se plati diky za info.

staci len pohladat, su aj lacnejsie niekde...inac su drahsie asi preto, ze konkretne tento model sa uz asi rok nevyraba...

• 2 roky později...

Zdravím, Já plánuju že bych ty origo světla zatmavil ale mám strach, že je zatmavím moc a pak bude problém na STK či ze zelenýma mužíčkama s plácačkou! Jakou zkušenoust máte stím vy ostatní?

Napřed byla v plánu to střiknout ale smýma levýma rukama ty to dopadlo zle, tak zvažuju jestli by nebylo lepší to polepit nehledě na to že kdyby byl problém strhnu folii a byl by klid.

Tu hodím fotku co jsem zpatlal v Photoshopu, ať kouknete jak by zatmavení vypadalo na origo světlech. lol

post-70407-0-35358300-1324933415_thumb.j

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.