Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Tie biele zadne svetla sa tam podla mna nehodia, chcelo by ich to jemne natonovat. Takto by si mal prilis velku plochu taku nejaku hmmm, nesediacu k tomu autu.

Skus si ich na tej fotke jemne stmavit do seda a uvidis. ;)

Vloženo

Jemne streknut sprejom (2 vrstvy by mali stacit, viac by bolo prilis tmave), len aby to chytilo tmavsi nadych. Potom Ti STK ani policia nic nepovedia, lebo neobmedzis svietivost.

Vloženo (editace)
...1 vs.2 ,alebo neaku inu farbu...

Noo, to uz vyzera lepsie. Mozno este o stupen tmavsie a mas to. Urcite radsej 2 ako 1...

Editováno: , autor: olisoft
  • o 4 měsíce později...
Vloženo (editace)

for DADAOCT: Chyba lávky, POSLEDNÍ verze Passatu je B6 - předchozí verze byla B5 facelift !!!!! Mobile.de je inzertní server - to je jako bych ti řek podívej se do Annonce :smich:

Zeptej se u prodejce VW a nepoučuj o něčem o čem si nejseš jistej.

Editováno: , autor: LuckyLuke
Vloženo (editace)
chcem sa opytat ci je problem z polismi kvoli cirim zadnim svetlam-treba certifikat?a nema to odrazove svetlo?

S tymito svetlami som uz co-to pojazdil a nikde nikto ani necekol - ani na STK :smich: Ma to odrazko, ale biele

Editováno: , autor: Cjoctavian
Vloženo (editace)

cire su pekne ale mne sa zdal ze malo je tam farba,ked kazdy hovori najlepsie na octavia je face tak necham tam a kupim si vyfuk! -_- .ps.peterkocur koncovku na O1 si mi uz nepisal co bol potom?mal si?

Editováno: , autor: mysterx888
  • o 3 týdny později...
  • o 5 měsíců později...
  • o 2 týdny později...
Vloženo

ty bílý bych lehce stříknul do stejné barvy vozu buď celý nebo něco jak to má facelift jen místo červené tu barvu a odrazky ve formě pruhů na nárazník aby PČR nemohla bručet ,že tam nejsou...

• o 3 týdny později...
Vloženo
podla mna ten cierny ramcek je hrozny...Bud nech su cele chromovane, alebo cele cierne...

Ja mam stribrny auto takze asi ty chromovany ale ten cernej ramecek je fakt des ted kdyz to vydim v realu DIKY za odpoved

• o 2 roky později...
Vloženo

Zdravím, Já plánuju že bych ty origo světla zatmavil ale mám strach, že je zatmavím moc a pak bude problém na STK či ze zelenýma mužíčkama s plácačkou! Jakou zkušenoust máte stím vy ostatní?

Napřed byla v plánu to střiknout ale smýma levýma rukama ty to dopadlo zle, tak zvažuju jestli by nebylo lepší to polepit nehledě na to že kdyby byl problém strhnu folii a byl by klid.

Tu hodím fotku co jsem zpatlal v Photoshopu, ať kouknete jak by zatmavení vypadalo na origo světlech. lol

post-70407-0-35358300-1324933415_thumb.j

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...