kalino Vloženo 19. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2008 chcel by som sa spytat mam octaviu rs 2001 a mam taku vec ze predne lampy ako ten umely dekel mam popraskany da sa s tym nieco robit alebo da sa kupit zvlast ten dekel prosim odpiste dakujem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 19. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2008 Podle mě ten plast zvlášť koupit nejde, protože je to slepeny se světlem. Nezbyde ti asi nic jinýho než si sehnat nový světlo. A jen tak mě zajímá, nemá Octa RS xenony? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kalino Vloženo 19. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 19. Červenec 2008 Podle mě ten plast zvlášť koupit nejde, protože je to slepeny se světlem. Nezbyde ti asi nic jinýho než si sehnat nový světlo. A jen tak mě zajímá, nemá Octa RS xenony? ano ma to nie je moje foto ale dal som to foto sem koli prasklinam ze take mam a kolko moze stat take svetlo ako bura lebo ostatne veci ako xenon by som prehodil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 19. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2008 Podle mě ten plast zvlášť koupit nejde, protože je to slepeny se světlem. Nezbyde ti asi nic jinýho než si sehnat nový světlo. A jen tak mě zajímá, nemá Octa RS xenony? Sorry za OT: ale u O1 RS byly xenony jako mimořádná výbava, O2 RS je má již v základu Tomu se říká pokrok (ve Škodovce) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kalino Vloženo 19. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 19. Červenec 2008 Sorry za OT: ale u O1 RS byly xenony jako mimořádná výbava, O2 RS je má již v základu Tomu se říká pokrok (ve Škodovce) nie ja tam mam original xenon a kde by som mohol kupit svetla na octaviu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 19. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2008 Myslím, že řešením pro tebe bude koupit jenom holá světla = cca 2700,- /ks (např. skoda-dily.cz) Jedná se o naprosto holé světlo bez ničeho, čož by ti mělo vyhovovat - ostatní si přeházíš ze stávajících. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reddy Vloženo 21. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2008 (editace) psal jsem si s Fanym a ten světla rozdělal Editováno: 21. Červenec 2008, autor: reddy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 22. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2008 Jo světla půjdou rozdělat, ale je otázka jak kvalitně to zase složíš dohromady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 22. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2008 (editace) Sklo se dá kopit samostatně stojí asi cca litr. Prodávají to v shope pohužel si nemůžu vybavit to blbé jméno něco jako Eriny Erine .... Prostě si nevzpomenu ale snad mě někdo doplní prodávali tak i skla na předfacelift a spousta lidí si to dala na obyč světla. Rozdělat to půjde a vyměnit podívej se do Miklova tématu o jeho Octavii ten je rozdělal a slepil několikrát Editováno: 22. Červenec 2008, autor: zabiak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 22. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2008 Samostatné sklo třeba na OB Autodíly Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.