bojler Vloženo 20. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2008 Bohuzel u Ruma neni ani ve vyssich vybavach kobercovy tlumeni v podbezich. Zkousel nekdo implantovat nejakej filc nebo neco podobnyho? Kdyz jede covek po sutrech, tak to triska nechutne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ben Vloženo 22. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2008 Jasně. Sundat, umýt. Z horní strany (ta co není po montáži vidět) jsem to natřel gumoplastem (bitumenem) BODY 930. Na vnitřní stranu (ta do které mlátí kamínky) jsem nalepil starý šedivý koberec. Normálním Chemoprenem. Drží to a na staré Fabce to drželo nejméně 2 zimy. Podstatně to v kabině ztlumilo hluk od pneumatik. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 23. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 23. Červenec 2008 Musi se kvuli tomu sundavat kolo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ben Vloženo 23. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2008 Pokud bys auto zvedl heverem, jsi hodně šikovnej a budeš mít velmi malý šroubovák, tak by se Ti to snad mohlo nějak podařit. Já, ale kola vždycky sundal. Je tam pak dost místa. Povolení šroubů na kole zabere opravdu jen pár minut. Pokud nebudeš natírat plast tím bitumenem, tak ho ani nemusíš sundávat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 24. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 24. Červenec 2008 Zkusim koupit nejakej tenkej filc, doma nic sedyho nebo docerna nemama a polepim to. Uvidime co se stane. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 24. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2008 mno jak vas tak ctu, taky bych do toho sel, ale pokud se pouzije ten koberec, tak v tom ta voda pak zahniva ne? to musi desne smrdet. Premeslim co za inertni material by se dalo pouzit. Napada me vypln zinenek. Je to takova plastova "nitkosmotek" bunicina, to by mohlo jit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 24. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 24. Červenec 2008 Kdyz to bude pevnej filc jak u FI, tak to smrdet nemuze. Asi by nebyl dobrej napad davat tam smyckovej koberec, ale takhle se toho nebojim, ze by to smrdelo. Otazka je, cim to prilepit, tak aby to slo kdyztak beze skody sundat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ben Vloženo 24. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2008 Nemá tam co hnít. Koberec je přilepený na plastu a velmi rychle vyschne. Byl to koberec s rovným a krátkým chlupem. Ne smyčkový! Já neměl nikdy potřebu to sundávat, ale když jsem to kdysi zkoušel tak to sice docela těžko, ale šlo. Normální Chemoprén. Nebo si vyzkoušej malý čtvereček koberce a nějaké jiné lepidlo jako vzorek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 25. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2008 Hm a treba tam to tlmenie? Najazdil som čo to na Roomstroch aj FII a nepamätám si žiaden veľký rozdiel oproti FI, kde som ten filc mal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 26. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 26. Červenec 2008 No jak prejedu pres nakej bordel, tak to dost zarachoti - podstatne hur nez v OI, FI nebo dokonce ve Felde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 27. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2008 asi dost zalezi kudy clovek jezdi, ja taky nepocituju nutkavou potrebu, ale pokud to nekdo odzkousi, tak bych do toho klidne sel. aspon pro ten pocit, ze muzu vlitnou na sotolinu kapanek rychleji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 27. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2008 Jojo, souhlas s Blackym Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 28. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2008 a co takto streknut na to polyuretanovu penu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leonin Vloženo 28. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2008 a co třeba tam nalepit nebo přinytovat s nejakou podložkou karimatku ta nesaje vodu a učel by to myslim splnilo.Co myslite? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 29. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2008 karimatku .. prilrpit chemoprenom napr .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 29. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 29. Červenec 2008 zni to sice silene, ale asi by to mohlo nakonec fungovat nejlip.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ben Vloženo 29. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2008 Zitra to zkusím vyfotit jak to mám udělané. Nemusí to být ani moc velké a přitom to kamínky tlumí dobře. Koberec jsem vzal, protože filc nemám. Momo to mám obavu, že na karimatku budeš potřebovat nějaké lepší lepidlo, než je zmiňovaný Chemopren. Mám pocit, že je ta hmota dost podobn Mirelonu (pod plovoucí podlahy) a ten mi to vůbec nedrželo! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 7. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Únor 2009 Tak dneska projeta FI a s hruzou sem zjistil, ze FI je na tom i s filcem podobne jako R Takze se do toho asi poustet nebudu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ben Vloženo 9. Únor 2009 Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 Origo tlumení podběhů FI je jen jen an zadní nápravě a je fakt bez účinku. Pokud máš čas a náladu. Udělej to tak jak jsem popsal výš. Opravdu je to poznat. Prace na jedno odpoledne. Ale chce to vyhřátou garáž nebo počkat do jara. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 10. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 Jak sirokej ten koberec mas? Po celym obvodu? Asi se na to vrhnu pri vymene pneumatik. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NNNTomas Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 Já na Fabii I mám origo plastové podběhy v předu i vzadu ničím nepolepené. Tak jsem vzal Sikadam 630 a polepil + přetřel body kitem a dost to pomohlo, hlaně v dešti, na štěrku taky trochu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 Kluci az to budete nekdo lepit muzete to nafotit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ben Vloženo 21. Únor 2009 Sdílet Vloženo 21. Únor 2009 to bojler: Pruhy jsou široké 8-15 cm. Záleží na místě. Nemůžeš tam dát jeden silný pruh přes celý podběh. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HjM Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 Hm a treba tam to tlmenie? Najazdil som čo to na Roomstroch aj FII a nepamätám si žiaden veľký rozdiel oproti FI, kde som ten filc mal... Mě přijde, že u FI bylo vzadu od podběhů méně hluku,. za deště při projezdu kaluží je to také znatelné.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandiel Vloženo 3. Duben 2009 Sdílet Vloženo 3. Duben 2009 Kdyby slo nafotit budu rad,chtel bych to udelat jak u Roomstra,tak u Octavie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.