daavo Vloženo 22. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2008 Nazdar pánové, Po nastartování motoru se mě rozsvítí kontrolka(asi od elektroniky motoru,tvarem připomíná něco jako kamerku),na displei se napíše EMISE_DO DILNY. Na chod motoru to nemá vůbec vliv,spotřeba vše je v normálu.Chtěl bych se zeptat zdali se někdo z vás nesetkal s takovýmto problemem.Jsem na dovoleny v cizině a nevím jestli bych se měl pouštět do cesty domu. Díky předem za případnou odbornou pomoc david Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viewer Vloženo 22. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2008 Je třeba to načíst na vag ale bude to vadná lambda, domu s tím dojedeš v pohodě... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
daavo Vloženo 22. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 22. Červenec 2008 Chci jen dodat že mám motor TDI-PD,to asi ale nic měnit nebude. Diky moc za info. d Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 22. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2008 Já jsem taky nikde nic nepoznal a všechno fungovalo tak jak mělo. Až po načtení závad v servisu zjistili že mě odešlo čidlo teploty, ikdyž budík ukazoval tak jak měl a to co měl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mcsolle Vloženo 22. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2008 aj ja som na tom rovnako... uz len kupit a vymenit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.