Dandiel Vloženo 23. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2008 Ahojte,mohl bych mit vyfuk z octavie RS, mám octavii 1.6 SR r.v.99, ale nevim jestli by tam pasoval...muzu ho met komplet i s lambdou nebo co...dam jej tam? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matusle Vloženo 23. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2008 (editace) Nic tam nedavaj a mne predaj poslednu cast kde je koncovka . Editováno: 24. Červenec 2008, autor: olisoft citovanie predchadzajuceho prispevku je ZAKAZANE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubiik Vloženo 23. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2008 Já bych jenom uřezal tu koncovku a navařit na origo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandiel Vloženo 24. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 24. Červenec 2008 No prave ze to nechci,protoze mám svůj výfuk jeste original od r.v. 99, takže už je docela prorezly, dírku však ještě nemá. Proto bych chtěl tento cely výfuk a dat tam jen poslední díl,ale nevim jestli tam pasuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 24. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2008 Na RSce bude větší průměr roury. A i kdyby si to tam napasoval, tak to nebude dělat motoru dobře, bude žrát a nebude mít výkon. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 24. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2008 Ked da len posledny diel, tak na spotrebu a hlucnost to nebude mat ziadny vplyv, akurat bude musiet prisposobit ten vacsi priemer rury posledneho dielu na stredny diel. Zvysok (cast s lambdami a spol) je zbytocny, ten tam nepasuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysterx888 Vloženo 4. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2008 vyuzijem tento prispevok tak sa pytam mam 1.6 75kw a rozhodol som ze tam dam supersprint posledny diel vyfuku len neviem ktory druh mi pasujem na 1.6 75kw aby bol rovnaky priemer golf III/golf IV/A3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysterx888 Vloženo 12. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2008 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysterx888 Vloženo 15. leden 2009 Sdílet Vloženo 15. leden 2009 z ake auto by mi pasovalo vyfuk golf III/golf IV/A3/ibiza? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.