Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Uz nejakou dobu si vsude ctu jak lehke je ukrast Octavii I. ikdyz ma vsemozne alarmy a zamky razeni.

Nikdo se pritom nezminuje o standartnim zaklapavacim zamku volantu.

Nechci tady davat navod zlodejum, ale to prece nejde jen tak urvat, kdyz je to zaklapne, ne?

A zlodej prece nemuze odpojit rizeni podobne jako tahlo od prevodovky....

Diky za nazory.

Jirka

Zloděj rozstříhne volant a zámek sundá nebo stříkne dusík do zámku a rozbije... takže to jsou opravdu vyhozený peníze.

• Autor

Sem se asi nevyjadril presne, me se nejedna o pridavnou paku na volant.

Jedna se mi o klasicky zamek volantu ktery je v kazdym aute od vyroby a ktery se aktivuje pootocenim volantu pri vypnutem zapalovani a vytazenem klicku. Potom zaklapne a volantem se neda dal tocit. To prece neni tak lehke prekonat, ne?

jirka

uplně jednoduše si odemknou klíčem. jestli se tet nepletu, tak sada uni klíčů (6ks) na všechny vozy Volkswagen Group od roku asi 97-do dnes stojí asi 6-7tis. to vše legálně v jednom IT obchodě. :angry:

podle mě nebude takový problém to urvat, ale u sebe to zkoušet nebudu :)

Mně to urvali u žigula :ninja: , blahé paměti. Nakonec neodjeli, ale jen to lehce drhlo.

• 2 týdny později...

Chlapy, tak na to musim reagovat . Pred par lety, kdyz jsem jeste delal do Baworaku, jsem koupil na n.d. auto bez niceho (bez papiru a taky bez klicku) Kdyz jsme ho chteli nalozit tak jsme nemohli protoze mel vytocena kola a volant zamcenej. Muzu vam rict takovou fusku jako vylomit cep zamku volantu to je neco. A to bylo BMW z roku 83. Rubal jsem do toho majzlem a kladivem asi hodinu. O utrhnuti volantu to vubec nemohlo byt rec. Zkousel jsem paku tyc a nic. Takze si myslim ze utrhnout volant jako se to delavalo u Zigulu to us asi nejde.

Ja jednou zkousel urvat zamek na favu. Parkrat jsem sarpnul volantem vlevo vpravo a hotovo, a to nejsem zadnej 150kg rizek.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.