Joshua Vloženo 24. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2008 Uz nejakou dobu si vsude ctu jak lehke je ukrast Octavii I. ikdyz ma vsemozne alarmy a zamky razeni. Nikdo se pritom nezminuje o standartnim zaklapavacim zamku volantu. Nechci tady davat navod zlodejum, ale to prece nejde jen tak urvat, kdyz je to zaklapne, ne? A zlodej prece nemuze odpojit rizeni podobne jako tahlo od prevodovky.... Diky za nazory. Jirka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 24. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2008 Zloděj rozstříhne volant a zámek sundá nebo stříkne dusík do zámku a rozbije... takže to jsou opravdu vyhozený peníze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joshua Vloženo 24. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 24. Červenec 2008 Sem se asi nevyjadril presne, me se nejedna o pridavnou paku na volant. Jedna se mi o klasicky zamek volantu ktery je v kazdym aute od vyroby a ktery se aktivuje pootocenim volantu pri vypnutem zapalovani a vytazenem klicku. Potom zaklapne a volantem se neda dal tocit. To prece neni tak lehke prekonat, ne? jirka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jardachal Vloženo 30. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2008 uplně jednoduše si odemknou klíčem. jestli se tet nepletu, tak sada uni klíčů (6ks) na všechny vozy Volkswagen Group od roku asi 97-do dnes stojí asi 6-7tis. to vše legálně v jednom IT obchodě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
armanny Vloženo 31. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2008 podle mě nebude takový problém to urvat, ale u sebe to zkoušet nebudu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor X Vloženo 31. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2008 Mně to urvali u žigula , blahé paměti. Nakonec neodjeli, ale jen to lehce drhlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davson Vloženo 9. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2008 Chlapy, tak na to musim reagovat . Pred par lety, kdyz jsem jeste delal do Baworaku, jsem koupil na n.d. auto bez niceho (bez papiru a taky bez klicku) Kdyz jsme ho chteli nalozit tak jsme nemohli protoze mel vytocena kola a volant zamcenej. Muzu vam rict takovou fusku jako vylomit cep zamku volantu to je neco. A to bylo BMW z roku 83. Rubal jsem do toho majzlem a kladivem asi hodinu. O utrhnuti volantu to vubec nemohlo byt rec. Zkousel jsem paku tyc a nic. Takze si myslim ze utrhnout volant jako se to delavalo u Zigulu to us asi nejde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xhans69 Vloženo 14. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2008 Ja jednou zkousel urvat zamek na favu. Parkrat jsem sarpnul volantem vlevo vpravo a hotovo, a to nejsem zadnej 150kg rizek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.