anthelmos Vloženo 22. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2008 No a například mě to vadí. Ta pevná opěrka mě nutí hlavu do nepřirozenýho úhlu. Mám sedačku spíš kolmo a opěrka je moc dopředu. Taky mi vadí, že se nedá vysunout dost vysoko . Niko do tu nemusel řešit? Souhlasím naprosto s Benem, mám taky sedačku docela kolmo a opěrka je moc vepředu. Při dlouhých cestách mě někdy bolí krční páteř a svaly. VELKÁ škoda že opěrky nejsou sklopné. Občas ji úplně vyndám, abych mohl mít hlavu více vzadu, ale vím, že to není bezpečné. Jinak nevím jak to řešit. Jestli by tam třeba nešly opěrky z OI ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nohab Vloženo 22. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2008 nejde dát ta opěrka obráceně? Sorry, jestli je to blbost, teď si nedovedu vybavit, jestli tam tomu něco nevadí... Upravit by to snad šlo,ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anthelmos Vloženo 22. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2008 Vídíš, to mě nenapadlo, zkusím to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akrubek Vloženo 23. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 23. Říjen 2008 To podle mě by vypadalo hodně humorně, když by to šlo...spíš jsem tam chtěl hodit dozadu z Rooma,ale jsou tam jiné zářezy v těch tyčích...přitom rozteč je stejná...škoda... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nohab Vloženo 23. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2008 Ale kdysi to takto dělali majitelé Favoritů. Možná to zrovna v tu chvíli není "designově vystajlované", ale třeba je to funkční a zadarmo bez práce.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akrubek Vloženo 24. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 24. Říjen 2008 To věřím, ale jsem už asi mladší ročník, takže toto nepamatuji a popravdě s mým Fávem mě to nikdy nenapadlo:) Ale podle mě to kvůli zářezům v trubkách stejně nepůjde, takže je to hypotetická debata. Nebo se pletu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 24. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2008 Pletes, zarezy stim nesouvisej. Ty jsou pouze na "aretaci" Takze tam klidne vrazis plnou trubku (bez zarezu) a jen bude ten pruzinovej aretacni mechanismus trvale roztazenej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akrubek Vloženo 24. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 24. Říjen 2008 No to je ono, ale nebude to zaaretovaný v té výšce, kterou chci, ne? Proto tam ty aretační zářezy snad jsou:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nohab Vloženo 24. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2008 a proto holt případně vybrousíš, když bude nutno, aretační závěr, nebo nasuneš na tu tyč kus hadice, až si opěrka sedne na opěradlo. Když si s tím člověk pohraje, ani to nebude nápadné. Nebo mě napadá, když to bude hodně nutné - nešla by tam zadní prostřední opěrka? Jestli je rozteč stejná, je opěrka jinak tvarovaná a třeba by šly ty tyčky přihnout tak, že by opěrka tolik netlačila. Třeba to nebude hezké napohled, ale funkční. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akrubek Vloženo 24. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 24. Říjen 2008 No to jsem chtěl z Rooma dozadu ty jinak tvarované,ale mají právě jinak ty zářezy...a takhle prdět se s tím really nebudu:-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 25. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2008 (editace) hmm koukal sme na to, ale obavam se ze bez najekyho zasahu to nepujde. Jak uz sme nekde psal sednou tam operky z OII, ktery jsou naklapeci . To by to mozna vyresilo, ale musel bys trefit potah, nebo je pretahnout nejakejma "skoda" navlekama. Editováno: 25. Říjen 2008, autor: Blacky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akrubek Vloženo 29. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 29. Říjen 2008 no z OII by to bylo fajn,ale to polstrování je problém,no... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 Chtel bych se zeptat - ta vys uvedena cena plati pro jakou operku? Kolik by stala operka, prip. jenom delsi tycka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Václav Š. Vloženo 29. Září 2018 Sdílet Vloženo 29. Září 2018 Nevěděl by někdo či nemá někdo možnost vyzkoušet, jestli by do předních sedadel Roomstera/Fabie II pasovaly podélně stavitelné hlavové opěrky z minulého Passatu (B7)? Viz foto. Říkám si, že by to mohl být ideální lék na můj bolavý krk při dlouhých cestách v Roomu. Jeho hlavový opěrky jsou pro mě trestem. Díky moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 29. Září 2018 Sdílet Vloženo 29. Září 2018 ja mam komplet vymenene za opierky z O2 tie sklapatelne ... rozmerovo pasuju 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Václav Š. Vloženo 3. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2018 Luky, díky za info. Ta z Passatu tam nakonec taky jde: http://skodaroomster.wz.cz/vymena-hlavove-operky/operka-z-passatu-v-roomsteru-2.jpg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 3. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2018 super to vypada ! ale predpokladal som ze pojdu ... vsak koncern Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.