Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

No a například mě to vadí. Ta pevná opěrka mě nutí hlavu do nepřirozenýho úhlu. Mám sedačku spíš kolmo a opěrka je moc dopředu. Taky mi vadí, že se nedá vysunout dost vysoko :(. Niko do tu nemusel řešit?

Souhlasím naprosto s Benem, mám taky sedačku docela kolmo a opěrka je moc vepředu. Při dlouhých cestách mě někdy bolí krční páteř a svaly. VELKÁ škoda že opěrky nejsou sklopné. Občas ji úplně vyndám, abych mohl mít hlavu více vzadu, ale vím, že to není bezpečné. Jinak nevím jak to řešit. Jestli by tam třeba nešly opěrky z OI ???

nejde dát ta opěrka obráceně? Sorry, jestli je to blbost, teď si nedovedu vybavit, jestli tam tomu něco nevadí... Upravit by to snad šlo,ne?

Vídíš, to mě nenapadlo, zkusím to.

• Autor

To podle mě by vypadalo hodně humorně, když by to šlo...spíš jsem tam chtěl hodit dozadu z Rooma,ale jsou tam jiné zářezy v těch tyčích...přitom rozteč je stejná...škoda...

Ale kdysi to takto dělali majitelé Favoritů. Možná to zrovna v tu chvíli není "designově vystajlované", ale třeba je to funkční a zadarmo bez práce....

• Autor

To věřím, ale jsem už asi mladší ročník, takže toto nepamatuji a popravdě s mým Fávem mě to nikdy nenapadlo:)

Ale podle mě to kvůli zářezům v trubkách stejně nepůjde, takže je to hypotetická debata.

Nebo se pletu?

Pletes, zarezy stim nesouvisej. Ty jsou pouze na "aretaci" Takze tam klidne vrazis plnou trubku (bez zarezu) a jen bude ten pruzinovej aretacni mechanismus trvale roztazenej.

• Autor

No to je ono, ale nebude to zaaretovaný v té výšce, kterou chci, ne? Proto tam ty aretační zářezy snad jsou:)

a proto holt případně vybrousíš, když bude nutno, aretační závěr, nebo nasuneš na tu tyč kus hadice, až si opěrka sedne na opěradlo. Když si s tím člověk pohraje, ani to nebude nápadné.

Nebo mě napadá, když to bude hodně nutné - nešla by tam zadní prostřední opěrka? Jestli je rozteč stejná, je opěrka jinak tvarovaná a třeba by šly ty tyčky přihnout tak, že by opěrka tolik netlačila. Třeba to nebude hezké napohled, ale funkční.

• Autor

No to jsem chtěl z Rooma dozadu ty jinak tvarované,ale mají právě jinak ty zářezy...a takhle prdět se s tím really nebudu:-D

hmm koukal sme na to, ale obavam se ze bez najekyho zasahu to nepujde. Jak uz sme nekde psal sednou tam operky z OII, ktery jsou naklapeci . To by to mozna vyresilo, ale musel bys trefit potah, nebo je pretahnout nejakejma "skoda" navlekama.

Upraveno od Blacky

• Autor

no z OII by to bylo fajn,ale to polstrování je problém,no...:(

• 7 měsíců později...

Chtel bych se zeptat - ta vys uvedena cena plati pro jakou operku? Kolik by stala operka, prip. jenom delsi tycka?

• 9 let později...

Nevěděl by někdo či nemá někdo možnost vyzkoušet, jestli by do předních sedadel Roomstera/Fabie II pasovaly podélně stavitelné hlavové opěrky z minulého Passatu (B7)? Viz foto.

Říkám si, že by to mohl být ideální lék na můj bolavý krk při dlouhých cestách v Roomu. Jeho hlavový opěrky jsou pro mě trestem.

Díky moc.

opěrka1.PNG

opěrka2.PNG

ja mam komplet vymenene za opierky z O2 tie sklapatelne ... rozmerovo pasuju

super to vypada ! ale predpokladal som ze pojdu ... vsak koncern default_wink.png

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.