tonka Vloženo 26. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2008 Zdravím všechny, předem chci říct, že jsem si celé fórum důkladně prošel, ale jednozančnou odpověd jsem nenašel, vypadá to na mikrospínač v zámku řidiče, ale za zeptání nic nedám. Jedná se o tento problém ve Fabii 03 1.2HTP, při vytažení klíčku ze zapalování a otevření dveří nedojde ke zvukovému signálu zapnutých světel ani zapomenutých směrovek, vypadá to na mikrospínač, ale světlo v kabině při otevření dveří funguje, všechny ostatní světla i zvuky fungují, např. zvukové znamení rezervy paliva v nádrži, tikavý tón blinkrů, kontrolku otevřených dveří na palubovce nemám. Na diagnostice Žádná chyba. Centrál+alarm tam je dodělávaný Jablotron a funguje bez problémů již 5let. Nechci se pouštet do toho mikrospínače, když je možné, že závada je jinde. Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
domino666 Vloženo 26. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2008 uz sa to tu riesilo, ja som mal tiez rovnaky problem a chyba bola v ziarovke H7, uz bola na konci zivotnosti. mala iny odpor, preto to "nepipalo" PS vymen obe, nech ti to svieti rovnako Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tonka Vloženo 27. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 27. Červenec 2008 Vyměnil jsem obě žárovky a částečně to začalo fungovat, když otevřu dveře asi na 1 cm tak to ten zvukový signál začne vydávat, otevřu trochu více něco sepne ve dveřích, pravděpodobně ten mikrospínač a zvuk se vypne. Vše ukazuje na mikrospínač ve dveřích, ale není mi jasné proč funguje při otevření dveří to světlo v kabině a nezhasne taky. To zase ten mikrospínač částečně vylučuje. Může mi někdo poradit. Děkuji, díky za radu s tema žárovkama, pohl jsem se z místa. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 28. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2008 ten mikrospínač je v zámku, takže jestli jsou dveře otevřené na 1cm nebo 1m by mělo být úplně jedno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 28. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2008 prosím ťa čo majú H7 s týmto spoločné?????? tonka: inak, fungovalo to niekedy normálne? Máš to divnú kombináciu, dorábaný centrál, neviem či si origo niekedy mal, aké zámky máš..... uz sa to tu riesilo, ja som mal tiez rovnaky problem a chyba bola v ziarovke H7, uz bola na konci zivotnosti. mala iny odpor, preto to "nepipalo" PS vymen obe, nech ti to svieti rovnako Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tonka Vloženo 28. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 28. Červenec 2008 Ještě před měsícem to fungovalo normálně, co myslíš pod otázkou jaký zámek mám, popřípadě co musím udělat pro to abych to zjistil? Originál centrál tam není, pouze ten Jablotron namontovaný později. Taky se mi to zdá zvláštní, ale opravdu po otevření dveří na 1cm to zvukový signál vydává a když otevřu více, ve dveřích cvakne a je po zvuku. Někde se tu psalo, že to může být vychozená nějaká mechanická součást toho mikrospínače, ale pouze hádám. Každá další rada bude pro mě vysvobozením. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drapal Vloženo 28. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2008 Ještě před měsícem to fungovalo normálně, co myslíš pod otázkou jaký zámek mám,popřípadě co musím udělat pro to abych to zjistil? Originál centrál tam není, pouze ten Jablotron namontovaný později. Taky se mi to zdá zvláštní, ale opravdu po otevření dveří na 1cm to zvukový signál vydává a když otevřu více, ve dveřích cvakne a je po zvuku. Někde se tu psalo, že to může být vychozená nějaká mechanická součást toho mikrospínače, ale pouze hádám. Každá další rada bude pro mě vysvobozením. Zdar, mel sem taky ten problém ale s tim že při otevření dveří se světlo v autě nerozsvítilo a to jen u dveří řidiče (bude to tim že se nejvíc otvírají) a tak sem to rozebral, zamek vyndal a tam je takovej malej spínač dosedající na část zámku a ten byl trochu obroušenej a nedosedal tedy na zámek tzn nespínal...mě se to povedlo podomácku zpravit ale myslim že by tam šel dát spínač třeba ze zadních dveří nebo z vrakáče ho uštípnout a naletovat...pač novej zámek je prasácky drahej..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tonka Vloženo 29. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 29. Červenec 2008 Zdar,mel sem taky ten problém ale s tim že při otevření dveří se světlo v autě nerozsvítilo a to jen u dveří řidiče (bude to tim že se nejvíc otvírají) a tak sem to rozebral, zamek vyndal a tam je takovej malej spínač dosedající na část zámku a ten byl trochu obroušenej a nedosedal tedy na zámek tzn nespínal...mě se to povedlo podomácku zpravit ale myslim že by tam šel dát spínač třeba ze zadních dveří nebo z vrakáče ho uštípnout a naletovat...pač novej zámek je prasácky drahej..... Ahoj Asi jsi na to kápnul, zkoušel jsem zahýbat s páčkou zámku ve dveřích a zjistil jsem, že při otevření dveří ten zobáček nedosáhne na polohu potřebnou pro funkci toho zvukového signálu zap.světel., když jsem ji trochu pomohl nahoru začalo to fungovat, ale při dalším otevření je to zase to samé - škoda. Nemáš nahodou nějaké fotky nebo postup jak jsi to dělal, popř. o který spínač se jedná, jak se k němu nejrychleji dostat? Díky za tuto cenou radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
domino666 Vloženo 29. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2008 neviem, normalne mi to fugovalo, a zrazu prestalo, vymenil som h7 - stretavacky (ty mas xenony takze ich mas v dialkovych ) za nove a signalizacia opat znovu fungovala, nezistoval som preco je to tak, ale fakt sa mi to stalo ! a tie povodne ziarovky fakt svietili menej. prosím ťa čo majú H7 s týmto spoločné?????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tonka Vloženo 29. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 29. Červenec 2008 to drapal, odkud jsi? Pořípadě nenajde se někdo z okolí Ostravy, kdo by mi tuto problematiku, jak se dostat co nejrychleji k tomu zámku poradil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 29. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2008 Cau.tu je navod ako sa dostanes k zamku.http://www.skodaoctavia.cz/index.htm :palec2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tonka Vloženo 30. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 30. Červenec 2008 ....ahoj, tenhle odkaz jsem tady na fóru už někde viděl, není na fábie úplně přesný, stejně díky, .....nemáte náhodou někdo popis nebo odkaz rozebrání dveří Fabie 03? .....setkání by bylo lepší, ale budu vděčný za cokoliv. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 30. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2008 V Instalačnich manualoch je téma "mikrospinač zámku" od Strojvudce, tam nájdeš všetko potrebné aj s foto. http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=24490 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tonka Vloženo 1. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 1. Srpen 2008 Chlapi jaké nářadí budu potřebovat při demontáži LP dveří? Nikde jsem to nenašel. Vystačím si s křížákem a imbusy nebo je zapotřebí něco víc? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tonka Vloženo 2. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 2. Srpen 2008 Omluva všem, trochu jsem se informoval, je zapotřebí tisicihranů, torxů, samzřejmě křížáky, nevíte náhodou někdo jaké jsou velikosti za potřebí u LP dveří, rád by si je nakoupil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 2. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2008 Na interier ti stači aj sada torxov predáva sa to presne ako imbusáky a sú aj také zahnuté maly by byť k dostaniu v káždom obchode s náradím alebo železiarstve. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tonka Vloženo 2. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 2. Srpen 2008 O.k. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tonka Vloženo 5. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 5. Srpen 2008 Ty Torxy se prodávají i na kusy, nevíte někdo, které se potřebují na LP dveře Fabia? Někdo na fóru uvádí tyto typy torxů 3,4,5,6,7,8,9,10,15,20,25,27,30,40,45,50,55,60 Zdá se mi zbytečné najednou kupovat všechny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wiglegummi Vloženo 6. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2008 Na levé přední dveře jestli se nepletu včera jsem je rozebíral potřebuješ velký kříž. šroubovák malý plochý na vylousknutí plastů nějaký vypichovák, a torx t 25 nebo t 20 na vyšroubování šroubku ve spod a t15 nebo t20 na vyšroubování šroubku pod krytkou na klice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 6. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2008 Ty Torxy se prodávají i na kusy, nevíte někdo, kterése potřebují na LP dveře Fabia? Někdo na fóru uvádí tyto typy torxů 3,4,5,6,7,8,9,10,15,20,25,27,30,40,45,50,55,60 Zdá se mi zbytečné najednou kupovat všechny. Na bežné veci ti úplne postačí takáto sada ani nie za 200korún: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wiglegummi Vloženo 6. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2008 Taky dobrá věc mimochodem na ty dveře potřebuješ torx č. t15 a t20 už jsem to pořádně zkouknul, já mám sadu za nějakých 300Kč je tam úplně všechno nějaké torxi, šroubováky různých velikostí, nějaké goly atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tonka Vloženo 6. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 6. Srpen 2008 Chlapi díky za informace, budu měnit ten spínač ve dveřích a potom tady dám zprávu pro další jak to dopadlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tonka Vloženo 7. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 7. Srpen 2008 Ješte jedna otázka, z boku LP dveří je 2x tisícihran, neví někdo rozměr a zdali ho budu vůbec potřebovat k sundání toho zámku u řidiče? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukynoo Vloženo 7. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2008 No tie dva tisíchrany musíš dať dolu, tie vlastne držia zámok a ani plech sťahovačky nedáš bez nch dolu, je spojená zo zámkom. Ale veľkosť ti nepoviem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wiglegummi Vloženo 7. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2008 Ješte jedna otázka, z boku LP dveří je 2x tisícihran, neví někdo rozměra zdali ho budu vůbec potřebovat k sundání toho zámku u řidiče? Moment zajdu do auta mám tam ten torx na ty zámky juknu se na číslo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.