Publikováno Červenec 27, 200817 r Zdravím... mám problém s O1 66 Kw 2004 r. v. . Začalo to minulý léto, kdy jsem jel na dovolenou do Chorvatska. Když jsem přidal plyn a zvýšil otáčky na 2000 začalo to rachtat. Když jsem je překročil tak to přestalo... V zimě, se rachtání neprojevovalo. kamarád (automechanik) mi řekl, že by to mohly být Hidroštely ... Máte s tím někdo zkušenosti? zajímá mě, jak náročná oprava by to byla a jesti je to opravdu ono ... Díky za rady Ted odjíždím na dovolenou, je teplo, takže by to mohlo začít rachtat. Jestli se mi podaří ten zvuk při jízdě nahrád, tak ho dám na net .
Červenec 28, 200817 r Mám asi stejný problém, více zde: http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.php?t=29187, ale bohužel jsem ještě na řešení nepřišel...
Červenec 28, 200817 r Vzhledem k tomu, že píšeš o výměně oleje tipnul bych to na špatně nasazený kryt motoru(horní i spodní), sundej ho a otestuj. Servo pumpa není na rozvodech, ale na pomocném řemenu.
Srpen 4, 200817 r Tak oba dva kryty jsem kontroloval, těmi to nebude. Servo se mi vážně při větším zatáčení (výjezd z parkoviště) ozývá, olej je vyměněn a je ho tam dostatek Funguje dobře, ale ty zvuky mě děsí. Vypadá to, že se loučí, otázkou je, zda se to týká jeho čerpadla, převodky, nebo obojího... To je také důvod, proč ty zvuky z motoru přisuzuji servu, protože vím, že v pořádku není. Jisté to ovšem není....
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.