burek Vloženo 27. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2008 chci se zeptat,jak poznam ze me palivomer ukazuje dobre?vytahnul jsem plovak a rucne jsem stim hybal a rucicka na budiku ukazovala od 0 do maxima a maxidot taky ukazoval dobre,ale za jizdy se mi proste zda ze to nejde dolu,jako by se to zaseknulo ve ctvrtine nadre.nekdy to ukaze dojezd kdyz dojizdim 160 jak to nastartuju tak to ukaze 220...je pravda ze sem tam nalil plnou nadrz uplne az pretikala a pak jsem tam zmacknul to tlacitko na odvzdusneni jak je v te dire na pistol na levo...poradite?diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 28. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 28. Červenec 2008 nikdo nevi?ja snad nekde zustanu vyset na dalnici :D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radas1 Vloženo 28. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2008 (editace) Neřeš to mě to dělá to samé vždy jak klesne pod polovinu se mi zdá,že mi ta ručička ne a ne klesnout,ale ona fakt časem klesne to jsem si schválně odzkoušel poněvadž jsem byl nasraný a řekl jsem si,že dokud to nezačne hlásit rez. Tak nenatankuju a ono se to ozvalo Editováno: 30. Červenec 2008, autor: olisoft citovanie predchadzajuceho prispevku je ZAKAZANE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fire Vloženo 28. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2008 Neřeš to, přesně tak..tankuj vždycky do plné, vynuluj si denní počítadlo a počítáš že na plnou najedes třeba 1000 km a je to ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 29. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 29. Červenec 2008 Neřeš to mě to dělá to samé vždy jak klesne pod polovinu se mi zdá,že mi ta ručička ne a ne klesnout,ale ona fakt časem klesne to jsem si schválně odzkoušel poněvadž jsem byl nasraný a řekl jsem si,že dokud to nezačne hlásit rez. Tak nenatankuju a ono se to ozvalo tak to same jsem si rekl taky.ne a nenanatankuji dokud to nerozblika rezerrvu.uz to klesa.za chvili budu na rezervemas pravdu.takze to byl pouze muj pocit ze je neco spatne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomášT Vloženo 29. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2008 Od půlky nádrže výš klesá docela rychle. Od půlky níž klesá pomaleji. Myslím že je docela přesný, protože jsem díky té rafičce vydedukoval i odchylku pal. PC Nevíte někdo kolik je v nádrži litrů když zahouká "hladové oko" ????? můj tip je tak 6-7l????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radas1 Vloženo 29. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2008 (editace) 7 litru Editováno: 30. Červenec 2008, autor: olisoft citovanie predchadzajuceho prispevku je ZAKAZANE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomášT Vloženo 29. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2008 dík moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 30. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2008 Od půlky nádrže výš klesá docela rychle. Od půlky níž klesá pomaleji. Myslím že je docela přesný, protože jsem díky té rafičce vydedukoval i odchylku pal. PC Nevíte někdo kolik je v nádrži litrů když zahouká "hladové oko" ????? můj tip je tak 6-7l????? Tak ti nevim, ale mě klesá přesně opačně, od plna do půlky pomalu a od půlky to je jak když je děravá nádrž... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Řepík Vloženo 30. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2008 mě taky od plné do půlky klesá jakoby pomalu, ale od půlky do "prázdné" nějak podezřele rychle... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomášT Vloženo 30. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2008 Hm. On to bude asi takovej subjektivní pocit. Ale asi to bude tak jak říkáte. Někdy člověk koukne častěji a skoro to nepozoruje, někdy po delší jízdě a pak se zdá jako že klesá rychle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jardachal Vloženo 30. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2008 nebo máte v nádrži usazeniny a máte ji jako TRYCHTÝŘ tak nic pokus o vtip spíš to častějc od půlky dolu sledujete. mě to + - souhlasí - podle ujetých km Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Růža Vloženo 31. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2008 To jak rychle jde ručička palivoměru dolů je na každém autě jinak. Teď ale řeším záhadu palivoměru u nového auta O1 stará 2 měsíce, která se chová tak, že PC ukazuje dojezd docela přesně podle toho jak jedu a počtu najetých km od plné nádrže, ale ukazatel se mi nedotknul rezervy ještě nikdy, ani když PC ukazoval 40km k pumpě. Je to normální??? Jinak potom u pumpy tankuju kolem 50-52 litrů... což by odpovídalo že PC mluví pravdu a ukazatel kecá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomášT Vloženo 1. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2008 (editace) No vidíš a já měl zase pocit, že PC kecá a ručička mluví pravdu. Jeden příklad: Ručička se dotýkala červeného, ale ještě nehoukalo hladové oko. natankoval jsem 44,7l benzínu - tak tak. při posledních asi třech litrech musel jsem chviličku počkat a žbrdat to tam po kapkách-neodvzdušňoval jsem "čudlíkem"!!....jen čekal až spadne "pěna". Následně auto najelo 610km a ozvalo se hladové oko. V nádrži tedy zbylo 7l. 7 + 44.7=51,7l... objem nádrže by měl být 55l. Do vrchovata naplněná nebyla-asi-předpokládám že tam bylo tak 53l - nechtěl jsem to tam rvát násilím. Takže za těch 610Km spálila +- autobus 47l. Takže průměrná spotřeba výpočtem vychází na 7,7l/100Km. Pal. PC ukazoval po cestě tam průměr 8,1l/100Km. Při cestě zpátky 7,3/100Km. Průměr za obě cesty je tedy přesně 7,7l/100km. Takže PC asi fakt nekecá! Editováno: 1. Srpen 2008, autor: TomášT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 2. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 2. Srpen 2008 To jak rychle jde ručička palivoměru dolů je na každém autě jinak. Teď ale řeším záhadu palivoměru u nového auta O1 stará 2 měsíce, která se chová tak, že PC ukazuje dojezd docela přesně podle toho jak jedu a počtu najetých km od plné nádrže, ale ukazatel se mi nedotknul rezervy ještě nikdy, ani když PC ukazoval 40km k pumpě. Je to normální??? Jinak potom u pumpy tankuju kolem 50-52 litrů... což by odpovídalo že PC mluví pravdu a ukazatel kecá. me to teda pri 90km na dojezdu zapipa a pri 40km na dojezdu by to melo byt mezi prvni a druhou carou...az na 20 ti kehne....me pal pc asi nekeca na dojezdu...mel jsem tam 0km na dojezdu ale to jsem uz dojizdel k pumpe...takze tak tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.