peetr Vloženo 28. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2008 Už podruhé, dlouhý kopec, brzdím motorem, nohou. Dám chvíli neutrál a když chci zařadit, motor neběží! Svíčky zánovní, volnoběh stabilní. Kdyby tam byl karbec, tak se nemám čemu divit, ale tady? Jinak je jízda bezproblémová. Saze vymetám dostatečně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolja Vloženo 9. Září 2008 Sdílet Vloženo 9. Září 2008 Je to dost divny, ale neco podobneho mela pritelkyne u Golfu 4, stacilo vycistit srtici klapku... No zkus to, za pokus nic nedas a navic nestoji to ani cas ani penize... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piloun1 Vloženo 9. Září 2008 Sdílet Vloženo 9. Září 2008 Jj, co já už jsem se se stejným problémem natrápil... Povyměňoval jsem už mraky věcí, vyčistil co se dalo a nic. Teď nemám moc času to řešit, tak jsem se s tím zatím naučil jezdit (vyřadit a párkrát lehce prošlápnout plyn). Ale jinak souhlasím s koljou, jestliže jsi klapku ještě nečistil, může být i problém tam (u mě to nepomohlo). A co ti říká VAG??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.