ferip Vloženo 30. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2010 napinacia kladka je nova Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 31. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2010 (editace) Chalani neviete mi poradit? mam 1,9 sdi fabiu a za posledne 2 tyzdne mi 2x ustrihlo skrutku na napinacej kladke drazkoveho remena...mam tam teraz novu kladku ale mierne vibruje...mam tiez zlu volnobezku na alternarore ? ked som pozeral nahradne diely tak na 1,9 sdi volnobezka nie je... Kazdy jeden motor SDI,TDI, ma VOLNOBEZKU na alternatore. Treba vymenit volnobezku na Alternatore. Editováno: 31. Prosinec 2010, autor: PROCHY603 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferip Vloženo 1. leden 2011 Sdílet Vloženo 1. leden 2011 ok diki moc. PF 2011 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Libek Vloženo 28. Duben 2011 Sdílet Vloženo 28. Duben 2011 Zdravím Jde vyměnit pouze samotná kladka. Po sundání řemene, když jsem měnil altík, jsem zjistil, že kladka to má asi za sebou, protože při roztočení šustí. Takže asi ložisko. Napínák vypadá že je v pohodě. Myslel jsem vyměnit jen kladku. Má někdo zkušenost a jde vůbec samotná koupit. Díky za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRED150 Vloženo 6. Květen 2018 Sdílet Vloženo 6. Květen 2018 POZN: ten klíč na volnoběžku je 1/2" XZN klíč pro alternátory M10, 115mm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gerrik Vloženo 27. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2022 Dobre tedy, a co kdyz volnobezka se volne toci do obou smeru? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 27. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2022 netoci , tocis cely alternator , ak doprava presmykuje je ok , ak sa toci cely tak je zadreta, daj to dakomu kto to vie posudit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gerrik Vloženo 27. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2022 (editace) Pravdu mas, toci se to cele, diky za odpoved. Mam vymeneno, motor se opravdu zklidnil, neskutecne co vse dokaze spatna volnobezka. Kdyby neco, mohu zapujcit ten spec.klic na vymenu, HK. Editováno: 4. Listopad 2022, autor: Gerrik Editace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.