skodaforum20 Vloženo 25. Březen 2013 Sdílet Vloženo 25. Březen 2013 (editace) http://forum.skodahome.cz/topic/119922-octavia-ii-fl-combi-lk/page-4#entry1734653 Editováno: 25. Březen 2013, autor: skodaforum20 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 25. Březen 2013 Sdílet Vloženo 25. Březen 2013 Je tady minimálně jedno další téma s dost dlouhou debatou kde se to řešilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stukator Vloženo 25. Březen 2013 Sdílet Vloženo 25. Březen 2013 A nezamkne sa auto automaticky ked odidem na urcitu vzdialenost od auta ,mne sa samo zamklo tak neviem .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 25. Březen 2013 Sdílet Vloženo 25. Březen 2013 Co vím, tak se zamkne 30 vteřin po odemčení, když ho neotevřeš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LeCarter Vloženo 26. Březen 2013 Sdílet Vloženo 26. Březen 2013 mám ve zvyku kontrolovat zamčení auta... jak to neudělám, jsem nesvůj... koukám, že to není zas tak špatný zvyk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camel1cz Vloženo 27. Březen 2013 Sdílet Vloženo 27. Březen 2013 @LeCarter: přesně! Buď musím vidět bliknout směrovky a nebo se řídím zvukem serv zámků - koukám, že nejsem sám paranoidní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Goose Vloženo 28. Březen 2013 Sdílet Vloženo 28. Březen 2013 ja koukam po zamceni zpatky jestli mam sklopeny "usi" idealni i na dodatecny pohled z okna kdyz mi to vrta jestli jsem fakt zamknul Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camel1cz Vloženo 28. Březen 2013 Sdílet Vloženo 28. Březen 2013 Tak nějak - každej by se měl "nějak" přesvědčit, že zamknul. Příjde mi to jako klasická novinářská kachna - nejmenovaná stanice zachraňuje od ukradení stovky aut :-) Btw. uši se mi nesklápí :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
compal-cz Vloženo 23. Květen 2013 Sdílet Vloženo 23. Květen 2013 Výše uvedené řádky mohu jen potvrdit. Stalo se mi to v Praze, v obchodním Centru Chodov, D1 směr Brno, kryté parkoviště v 1. patře, parkovací místo 543 (není monitorováno kamerovým systémem). Přestože si uzamčenost auta hlídám fyzickou kontrolou zatažením za kliku, tentokrát jsem to neudělal, měl jsem plnou hlavu toho, co mě ten den ještě čeká a hafo kilometrů před sebou. Za necelou hodinu jsem se vrátil k vykradenému autu. Sice je auto nepoškozené, ale to co jsem v něm nechal, zamrzelo. Byť to bylo v kufru pod roletou a za černými skly. Musím konstatovat, že mi blinkry při zamykání blikly, ale k uzamčení nedošlo. Mám VW Sharan 2004, takže s tímto typem bych do OC Chodov nejezdil, anebo parkovat na místech, která jsou stoprocentně pokrytá kamerovým dohledem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camel1cz Vloženo 23. Květen 2013 Sdílet Vloženo 23. Květen 2013 Nedělám si iluze že by zamčené auto nešlo odemknout bez mechanického poškození. Rozhodně je to pravděpodobnější než že by auto bliklo, ale nezamklo. Ale ať už se tam dostal zloděj jakkoliv, zasloužil by středověký trest! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bigboban Vloženo 26. Květen 2013 Sdílet Vloženo 26. Květen 2013 (editace) Tak v tomto případě se zrovna hodí jakýkoliv alarm. Vedlejším efektem je také zvukový efekt zamknutí. Já mám Cobru a nastavil jsem si úmyslně zvuk na nejvyšší hlasitost. Navíc kdybych zamykal a měl třeba nedovřené dveře tak to zahouká jinak. Fakt dobrá vychytávka, doporučuji. Vždyť ty alarmy dneska stojí pár kaček. Editováno: 26. Květen 2013, autor: bigboban Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marthass Vloženo 13. Červen 2013 Sdílet Vloženo 13. Červen 2013 Mně se dostal zámečník do auta za 3 vteřiny...i když je fakt že to nebylo zamčený klíčkem ale zevnitř. Přesto si myslím, že zabezpečení VW je minimální Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
scypho Vloženo 2. Září 2013 Sdílet Vloženo 2. Září 2013 (editace) Nechcem zakladat novu temu. V sobotu mi vykradli O2 FL v Prahe - Chodov. Skoda viac menej minimalna (drziak navigacie, nabijacka, smradlave tenisky..?!). Co ma zarazilo a ako to tu par krat odznelo, auto som nasiel zamknute bez jedineho poskodenia. Ako je to mozne a ako sa voci tomu branit? Pomoze zamykat auto mechanicky klucom a nie dialkacom? Mam origo skoda autoalarm, ktory je zjavne uplne zbytocny. Pomohol by dvojcestny alarm? Dakujem za Vase rady. Editováno: 3. Září 2013, autor: scypho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.