foxdivemaster Vloženo 4. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2008 Ale hlavně když tam máš ten uzávěr jako ve fábce, tak to můžeš zavřít a nechladí to, o to jde. uzaver mam,takze ikdyz topeni topi tak schranka chladi jo tak to myslite Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 4. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2008 (editace) to JardaJ: Pokud to jsou ty díly (v tom odkazu) co jsou potřeba, tak to je super , ale chtělo by to ještě tu fotku, kde se to má vrtat u toho výparníku... Editováno: 4. Srpen 2008, autor: Konny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JardaJ Vloženo 5. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2008 (editace) to Konny: Já doufám že jo. Ta fotka by se mi taky hodila!!! Prosím, je na týhle fotce místo, kde to navrtat? Jestli ano, prosím onačte ho někdo. Omluvte kvalitu Editováno: 5. Srpen 2008, autor: JardaJ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snb-rider Vloženo 5. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 5. Srpen 2008 jéé, díky že jsi to rozebral za mě, já se na to chystal zítra, abych to mohl vyfotit a hodit to sem aby to někdo mohl zakreslit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JardaJ Vloženo 5. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2008 to snb-rider: není zač, je to jen 5 šroublů. Teď jen doufám že někdo poradí. Prosím prosím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snb-rider Vloženo 6. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 6. Srpen 2008 myslím že rolbař by nám mohl pomoct Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 6. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2008 je to dost špatná fotka, místo na díru je někde kousek za svorkovnicema, na této to nelze přesněji vyznačit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JardaJ Vloženo 6. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2008 (editace) rolbař: ono je tam to místo někde vyznačené? Poblíž ty červený svorkovnice? Nešlo by to aspoň přibližně? Editováno: 6. Srpen 2008, autor: JardaJ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 6. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2008 je to u těch zadních, jak je zelený a červený drát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadaoct Vloženo 7. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2008 dneska sem měl dole kastlík a nejchladnější místo při zapnutý AUTO je tam vzadu vlevo za těma drátama(jak píše rolbař-červený zelený),zítra nebo v sobotu sundám prostředek palubky a podívám se na to blíž. Vůbec totiž nemám tůšo jak to v útrobách vypadá. Udělám pár fotek jak to vypadá po sundání toho středovýho panelu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snb-rider Vloženo 7. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 7. Srpen 2008 to bude dobrý, snad už pak budeme vědět kam přesně vrtat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JardaJ Vloženo 7. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2008 myslíte že to bude stejný, jako tady v tom odkaze, z Golfa IV? http://www.vw-club.cz/viewtopic.php?f=33&a...76&start=75 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jardachal Vloženo 7. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2008 pánové, taky se na to chystám, takže doufám, že to jako v tom golfu nebude. nechce se mi tozebírat středový panel jinak by se mi líbylo, kdyby to šlo někudy natáhnout až do kufru, ale asi nebude kudy. dala by se tam udělat bezva lednička. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadaoct Vloženo 7. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2008 myslíte že to bude stejný, jako tady v tom odkaze, z Golfa IV? http://www.vw-club.cz/viewtopic.php?f=33&a...76&start=75 myslim že jo viz. http://www.skodaoctavia.cz/Interiernavody/...zKlimatronu.htm ale je na tom taky prdlajs vidět a to napojení na těch fotkách z golfa mi přijde jako to samý z ofuku spolujezdce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JardaJ Vloženo 7. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2008 asi to vidim tak, že to udělám z toho ofuku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snb-rider Vloženo 8. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 8. Srpen 2008 z toho ofuku to je naprd, to skoro nefouká... raději počkej co označí rolbař... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jardachal Vloženo 8. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2008 A nešla by na to nějaká elektronická klapka? Bylo by to pohodlnější jak šátrat v plným kaslíku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mcsolle Vloženo 8. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2008 myslíte že to bude stejný, jako tady v tom odkaze, z Golfa IV? http://www.vw-club.cz/viewtopic.php?f=33&a...76&start=75 kua, ja som objednal hadicu z O2, a ta je ina Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadaoct Vloženo 8. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2008 tak rozeberu až zítra,domu sem se dostal až teď. Jestli ovšem nebude pršet nebo bude volná dílna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JardaJ Vloženo 8. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2008 prosím, mohl by někdo to místo označit??? Stačí přibližně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 9. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2008 z toho ofuku to je naprd, to skoro nefouká... raději počkej co označí rolbař... me to fouka docela dost,zalezi jak to udelas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snb-rider Vloženo 9. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 9. Srpen 2008 no já to udělal, tak že, jak ten vzduch přichází jakoby od zhora, tak to do té hadičky jde rovnou dolu. fouká to přijatelně až na maximum co nastavím na klimatizaci... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JardaJ Vloženo 9. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2008 zkusil jsem to z toho výdechu, nic moc. Už někdo ví, kde vrtat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 9. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2008 (editace) Tak místo pro vrtání je tady, jinde to celkem nejde, protože se pohybujete mezi klapkama, co regulují teplotu vzduchu - oprava umístění Editováno: 9. Srpen 2008, autor: rolbař Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jardachal Vloženo 9. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2008 Díky. Tak to se na to asi vykašlu nebo přijedu za tebou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.