Ozi Toretto Vloženo 1. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2013 pokud chces mit pod druhou podlahou oteviratelnou rezervu tak ano potrebujes vyriznout dva pruhy koberce. pokud nepotrebujes pro rezervu sahat, tak muzes nechat koberec v celku. ja kdyz jsem do auta daval dvojitou podlahu, tak jsem koberec orezaval, abych se v pripade potreby dostal pro rezervu a nemusel jsem vyndavat i mezipodlahu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pasat Vloženo 1. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2013 Koberec je zbytečné řezat = je to nevratná úprava. Lze ho nechat tak jak je a bude asi jen 1cm ohnutý nahoru k bočnici po každé straně = nic tragického :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 1. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2013 no ja taky neplanoval zbavovat se mezipodlahy a nebo prodavat auto bez ni. v dnesni dobe mi to prijde jako dobra vec a proto jsem nemel problem koberex oriznout... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radektuning Vloženo 2. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2013 kdyby mel nekdo zajem,mam mezipodlahu na OII liftback combi r.v.2010 v super stavu,kdyztak tel: 603443932 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ic3d3m0n Vloženo 18. Září 2013 Sdílet Vloženo 18. Září 2013 Tak po čase opět sháním mezipodlahu do O2 combi Ideálně severní morava... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 21. Září 2013 Sdílet Vloženo 21. Září 2013 No, možná by bylo lepší dát si inzerát do Bazaru. http://forum.skodahome.cz/classifieds/category/1-root/?sort_key=date_added&sort_order=desc&filter=2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
animalF Vloženo 3. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2014 leží mě doma a zavazí mezipodlaha kdyby měl někdo zájem. Ahoj viem ze je to uz dost stary prispevok a uz si tu podlahu nastopercent predal ale nevedel by si mi poradit kde taku medzipodlahu kupim? Bud som dementny ja alebo moj google si so mna robi prdel ale nikde to nemozem najst diky moc za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodaforum20 Vloženo 3. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2014 animalF: Musis prochazet nabidky ruznych inzertnich serveru (bazos, sbazar, atd.) nebo koupit novou napr. zde http://eshop.skoda-auto.com/cz/cs/b2c/mezipodlaha-pro-vozy-octavia-ii-daa610001x popr. u jinych dodavatelu orig. prislusenstvi Skoda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan Hanousek Vloženo 28. Červen 2018 Sdílet Vloženo 28. Červen 2018 (editace) Nazdarek, mel bych jeden dotaz k mezipodlaze do Octavie II. Mezipodlahu jsem koupil u autorizovaneho dealera a myslel jsem si, ze jeji montaz bude hracka. Zaroven jsem samozrejme za montaz u dealera nechtel platit. Mezipodlahu jsem snad nejak namontoval, ale dost me prekvapily dva plechace s nekolika nyty, ktere byly soucasti prislusenstvi. Nevite, co s tim nebo kam by to melo prijit? Prijde mi divny, ze by se tam melo neco pridelavat na pevno. Vzdyt podlahu muzu potrebovat nekdy vyjmout a podobne. Neni to asi big deal, ale kdyz mi sem date nejaky komentare, tak budu rad. Diky! Mejte se Editováno: 28. Červen 2018, autor: Milan Hanousek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 28. Červen 2018 Sdílet Vloženo 28. Červen 2018 ty dva úchyty patří přinýtovat na vzpěru/hranu za zadníma sedačkama, otvory tam na to jsou, nedá se to otočit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.