Honkam Vloženo 24. Červen 2010 Sdílet Vloženo 24. Červen 2010 Díky za odpověď, je to tedy nový díl nebo stačí přehrát software jednotky? Pro správnou funkci zobrazování klima a parkování u Bolera na neFL OII musí být: U MR2006...nové topení tj. celý rozvod vzduchu ...nový panel z FL OII ...přepinování a programování ...parkovací jednotka z OIIFL nebo SUPII U vyšších modelů by se nemuselo dávat topení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canzou Vloženo 24. Červen 2010 Sdílet Vloženo 24. Červen 2010 ... Swing nie je zlé rádio, dobre mi zobrazuje aj parkovacie senzory, v podstate s ním nemám väčší problém. Keď som videl tú cenu, čo vo "fau-vé" pýtajú za to rádio, skoro ma vystrelo.. 1667€ !!! čo je asi 43 000Kč, za v podstate identické rádio RCD510 (minimálny rozdiel, pasuje do Fabie). TOTO. Ahoj, s tou cenou, to myslíš za Swing 43 000 Kč? To jsi trochu přestřlil. Swing pokud vím stojí asi 12 000 Kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 24. Červen 2010 Sdílet Vloženo 24. Červen 2010 nová gateway, ale to už asi má když má Bolero.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomino Men. Vloženo 24. Červen 2010 Sdílet Vloženo 24. Červen 2010 (editace) Ahoj, s tou cenou, to myslíš za Swing 43 000 Kč? To jsi trochu přestřlil. Swing pokud vím stojí asi 12 000 Kč Nn, za RCD510 - Bolero.. tak čo, neviete o nejakom novom dieli do 10tKč? Edit: Samozrejme, NIE ten superbovský/VW, ktorý pasuje iba do Navi rámčeka.. Editováno: 24. Červen 2010, autor: Tomino Men. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canzou Vloženo 24. Červen 2010 Sdílet Vloženo 24. Červen 2010 tak to jo, už jsem se lekl, kolik to stojí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
virtual Vloženo 29. Červen 2010 Sdílet Vloženo 29. Červen 2010 Ahoj, umí Bolero ukazovat v nější teplotu? Mám jen climatic a audience ji ukazuje, teď se trošku bojím, že o tuto funkci přijdu. Víte někdo jak to nastavit? Díky! Já mám Bolero ve FL (nejčastěji hraju mp3 z SD) a nevšimnul jsem si, že by se zobrazovala vnější teplota. Ta je na Dotu a klima vyvolá při změně parametru pop-up okno, které po chvíli zmizí. Pokud to jde, tak mě opravte. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAC69 Vloženo 27. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2010 Kdyz podrzim stisknute tlacitko setup cca 5 sekund a zvolim FM je tam servisni menu radia Ta kmitoctova vyhybka ma realne lepsi signal nez jedna antena nebo stejny? Muze to nekdo v tomto menu porovnat? Lidicky mate na BOLERO s jednou antenou uroven signalu STEREO nebo jen MONO a POOR V tom servisnim menu to pri jedne zapojene antene ukazuje ANT1 ON - ANT2 OFF co vam to ukazuje pri pouziti teto vyhybky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stanson Vloženo 29. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2010 Kdyz podrzim stisknute tlacitko setup cca 5 sekund a zvolim FM je tam servisni menu radia Ta kmitoctova vyhybka ma realne lepsi signal nez jedna antena nebo stejny? Muze to nekdo v tomto menu porovnat? Lidicky mate na BOLERO s jednou antenou uroven signalu STEREO nebo jen MONO a POOR V tom servisnim menu to pri jedne zapojene antene ukazuje ANT1 ON - ANT2 OFF co vam to ukazuje pri pouziti teto vyhybky? Vyhybku jsem ted poridil, rozhodne konecne radio nema vterinove vypadky jako driv (pri RDS preladovani). Signal bych rekl ze je tak nejak stejny, mozna malinko lepsi, nemel jsem ze signalem problem ani na jednu antenu, jen to porad vypadavalo a to uz ted nedela. U silnych stanic v Praze STEREO pise, ale je pravdou ze MONO tam je videt castejsi. Pri zapojeni vyhybky ANT2 ON. Jinak vyhybku i za ty penize dopurucuji, ale je to dost. Jsem stoura, tak jsem nakoukl do utrob a je tam dost součástek, neni to jen rozbocka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaydoo Vloženo 30. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2010 A kde a za kolik jsi koupil tu vyhybku ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stanson Vloženo 30. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2010 A kde a za kolik jsi koupil tu vyhybku ? http://skodateile.cz/index.php?pg=product∏=148&menu=Škoda|Octavia II(A5)|Antény a kabely&img_b=IMG_2244.JPG&album_adr=/album&album_start=0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaydoo Vloženo 30. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2010 Fu. Do je dost. Kdyby stala 500, tak to neresim. Ale 1950 je dost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pohori Vloženo 5. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2010 Fu. Do je dost. Kdyby stala 500, tak to neresim. Ale 1950 je dost. Možná by levnější alternativou mohl být tento adaptér doplněný o vhodný zesilovač (ceny zesilovačů cca 300-500 kč) : http://www.skoda-auto.cz/cze/service/accessories/pages/accessories.aspx?id=1Z0051551&searchcat=0000000106&ref=%3fc%3d0000000106 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 10. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2010 Měl by jsi typ na vhodný zesilovač? Já mám stále příjem POOR nebo při nejlepším MONO Zprávy o dopravě chytnu jen když jsem v Praze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pohori Vloženo 11. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2010 Měl by jsi typ na vhodný zesilovač? Já mám stále příjem POOR nebo při nejlepším MONO Zprávy o dopravě chytnu jen když jsem v Praze Bohužel zatím jsem žádný nepotřeboval, ale těch nabídek je na netu spousta. Určitě to chce některý specializovanější obchod a zaslat jim jaký zesilovač používáš (např. původní škodovácká anténa s integrovaným zesilovačem) měli by ti umět navrhnout zesilovač s odpovídajícím zesílením (ziskem). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 20. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2010 Mám originální Škoda antenu. Použiju strýčka googla a uvidím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAC69 Vloženo 30. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2010 Ja du do této varianty http://www.skoda-auto.cz/cze/service/accessories/pages/accessories.aspx?id=1Z0051551A&searchcat=0000000106&ref=%3fc%3d0000000106 a další origo škoda anténa umístněná v palubovce za radiem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pohori Vloženo 1. Září 2010 Sdílet Vloženo 1. Září 2010 Ja du do této varianty http://www.skoda-auto.cz/cze/service/accessories/pages/accessories.aspx?id=1Z0051551A&searchcat=0000000106&ref=%3fc%3d0000000106 a další origo škoda anténa umístněná v palubovce za radiem. Můžeš upřesnit jakou anténu chceš použít? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAC69 Vloženo 7. Září 2010 Sdílet Vloženo 7. Září 2010 Můžeš upřesnit jakou anténu chceš použít? Koupil jsem Ploutev s FM, GSM a GPS, ty vymenim za puvodni, kterou soupnu za radio. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 7. Září 2010 Sdílet Vloženo 7. Září 2010 Až to zapojíš, dej echo jaký to má příjem,ju? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
projectcwo Vloženo 18. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2010 ZDAREC KLUCI MĚL BYCH K VÁM VŠEM PROZBU KOUPIL JSEM AUTORADIO BOLERO viz.foto A CHTĚL JSEM SE ZEPTAT ZDA NĚKDO NEVÍ ZDA SE DÁ NĚJAK UDĚLAT ABY SE DALO PŘEHRÁVAT DVD ? POMOCÍ NĚJAKOU REDUKCI NEBO TAK NĚCO.JEDNA BÁBA POVÍDALA,ŽE TO PRÝ NĚJAK JDE CO JE NA TOM PRAVDY KLUCI PŘEDEM VÁM VŠEM DĚKUJU ZATÍM SE MĚJTE DĚKUJI JANAK VŠEM ZA ODPOVĚD. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DRYVER Vloženo 20. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2010 Podle me na boleru DVD nerozjedes ani nahodou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaydoo Vloženo 20. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2010 naco ti je DVD na tom?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fundy Vloženo 21. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2010 ZDAREC KLUCI MĚL BYCH K VÁM VŠEM PROZBU KOUPIL JSEM AUTORADIO BOLERO viz.foto A CHTĚL JSEM SE ZEPTAT ZDA NĚKDO NEVÍ ZDA SE DÁ NĚJAK UDĚLAT ABY SE DALO PŘEHRÁVAT DVD ? POMOCÍ NĚJAKOU REDUKCI NEBO TAK NĚCO.JEDNA BÁBA POVÍDALA,ŽE TO PRÝ NĚJAK JDE CO JE NA TOM PRAVDY KLUCI PŘEDEM VÁM VŠEM DĚKUJU ZATÍM SE MĚJTE DĚKUJI JANAK VŠEM ZA ODPOVĚD. Vsuň DVD do CD mechaniky, napr.CD prehrávača - pôjde? Odpoveď je: nie, pretože je to CD prehrávač a nevie čítať DVD, čo je odlišný formát. Ale display Bolera by teoreticky mohol zobraziť čokoľvek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
projectcwo Vloženo 21. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2010 Vsuň DVD do CD mechaniky, napr.CD prehrávača - pôjde? Odpoveď je: nie, pretože je to CD prehrávač a nevie čítať DVD, čo je odlišný formát. Ale display Bolera by teoreticky mohol zobraziť čokoľvek. DÍKY ZA RADU KAŠLU NA TO NECHÁM HRÁT RADIO A MP3 DVD SI PUSÍM DOMA DÍKY VŠEM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaydoo Vloženo 21. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2010 A co tak SDHC karta ?? Tam ti vojde mp3, ze ich nebudes mat kedy vypočuť. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.