j0ska Vloženo 21. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2008 (editace) a už ti funguje v autě? jinak návod je tady Editováno: 21. Říjen 2008, autor: j0ska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ViktorMPI Vloženo 21. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2008 tak to je síla, já za něj dal 7000,- , ale nevím přesně co všechno umí a jak to nastavit Tak to je pěkná cena! Prozradíš, kde´s ho splašil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 21. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2008 to je totiž tak nějak reálná cena to samé jako např. audience. Příslušenství přes 20 tis. reál kolem 5 tis. atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil77 Vloženo 21. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2008 (editace) jestli chcete dám vám tel na toho týpka, má úplně všechno Editováno: 23. Listopad 2008, autor: Jirik.DC Bezprostředně předchozí příspěvek se necituje!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil77 Vloženo 21. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2008 (editace) No ještě mi posílá Maxidot RS na TDI za 5000,- nevím jestli je to moc nebo málo, ale je to nové i s kody a příslušenstvím. Nemáte někdo návod a postup jak co rozdělat a vyměnit, případně naprogramovat, mam jen VAG max Editováno: 23. Listopad 2008, autor: Jirik.DC Bezprostředně předchozí příspěvek se necituje!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wagoo Vloženo 21. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 21. Říjen 2008 Len aby to nebol typek, o ktorom sme o par vlakien vyssie pisali ... niekomu "rozoberu" auto, a potom predavaju radia za 5.000,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil77 Vloženo 21. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2008 (editace) vytáhl ho z krabice, takže doufám že ne, poškrábané, nebo opotřebované taky nebylo..... Editováno: 23. Listopad 2008, autor: Jirik.DC Bezprostředně předchozí příspěvek se necituje!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miloš Vloženo 21. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2008 Dej kontakt na SZ Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wagoo Vloženo 21. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 21. Říjen 2008 vytáhl ho z krabice, takže doufám že ne, poškrábané, nebo opotřebované taky nebylo..... Taak to je ina rec!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ViktorMPI Vloženo 21. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2008 Pánovi jsem volal a říkal, že teď má jen Bolera s VW provedením a že nový zboží to není. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil77 Vloženo 22. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2008 (editace) tak to asi záleží kde co sežene.... pochybuju že to mají ze servisu...... ale když jsem si ho tam bral bylo fakt nové. Kamoš mu taky volal a řekl že nemá. Editováno: 23. Listopad 2008, autor: Jirik.DC Bezprostředně předchozí příspěvek se necituje!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 30. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2008 (editace) Našel jsem v ETCE zajímavou věc Je to na FL OII. Je možně, že se dělá jenom jedno Bolero a v OII se krytkou změní vzhled? Co si o tom myslíte? OII FL asi VW Editováno: 30. Říjen 2008, autor: j0ska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 30. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2008 Mo maxík RS za 5 je podle mě dost když jsem je prodával za 3000 a nikdo moc nechtěl.Mám doma ještě jeden,ale je zamluvený.jinak Vagem ho nenakoduješ,pouze VAS nebo SuperVAG Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 30. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2008 Už jsem mu psal, že cena je tak 3000 za nový, ale už to nemohl odvolat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fan!s Vloženo 22. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2008 Nevíte někdo, kde se vyrábí BOLERO? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomiczech Vloženo 29. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2008 (editace) Nevíte někdo, kde se vyrábí BOLERO? Ahoj, výrobce je BLAUPUNKT. Vím to protože jsem ho dnes nacpal do OII. Je to uvedeno na bočním štítku, takže kvalitka Mám velkou radost Editováno: 7. Prosinec 2008, autor: tomiczech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 29. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2008 Z OII face do OII panel nepůjde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ViktorMPI Vloženo 29. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2008 OII FL Zajímalo by mě, proč je na tom displayi zobrazen nápis "Navigation" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 30. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2008 Ahoj, výrobce je BLAUPUNKT. Vím to protože jsem ho dnes nacpal do OII. Je to uvedeno na bočním štítku, takže kvalitka Mám velkou radost, i přes hl. problém. Otázka je na manící co se v tom vyznají. Jas toho rádia je slabý, takže ve dne nic není vidět. Je továrně nastaven na 30% a to je přes den nebo v létě málo. Potřebuje to siglnál z kombi příst. o intenzitě slunečního záření. To nemá moje O II. Nevite jesli pujde nakodovat kombi přístroj z OII facelift do O II ? Pak by regulace osvětlení a GALA měla jít. Dík Hmm tak to jsou zajímavé informace. Co myslíš pojmem "kombi přístroj"? Panel ovládání topení a klimatizace pod rádiem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marios Vloženo 30. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2008 Viktor: Dobrej postreh, taky by me to zajimalo... Asi se pan grafik uklepl ve photoshopu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 30. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2008 přeně to mě napadlo taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomiczech Vloženo 30. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2008 (editace) přesně to mě napadlo taky no navi to nema, tak to marketing asi nekde udelal chybu Z OII face do OII panel nepůjde Editováno: 7. Prosinec 2008, autor: tomiczech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ViktorMPI Vloženo 30. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2008 tomiczech: prozradíš kde a za kolik jsi Bolero koupil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fan!s Vloženo 30. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2008 Tak to by mě taky zajímalo. Kdyby se vyrábělo, tam kde COLUMBUS, tak bych se tam mohl poptat,ale nikdo mi ještě nedokázal odpovědět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 30. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2008 (editace) tak se TAM poptej jestli ho vyrrábí a dej vědět Editováno: 30. Listopad 2008, autor: j0ska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.