Dodo-Kolín Vloženo 27. leden 2011 Sdílet Vloženo 27. leden 2011 (editace) Když máš rádio ze SUP2 s vestavěným čidlem světla tak NO PROBLEMO Editováno: 27. leden 2011, autor: Dodo-Kolín Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaydoo Vloženo 27. leden 2011 Sdílet Vloženo 27. leden 2011 ja mam radio zo SUP2 a mne jas blbne. tak jako to je ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 27. leden 2011 Sdílet Vloženo 27. leden 2011 A má to čidlo nebo ne? Jsou verze, kteé mají čidlo detekce v autě (stejně jako Oct II Face). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaydoo Vloženo 27. leden 2011 Sdílet Vloženo 27. leden 2011 mám to čidlo. Ale Bolero svieti ako a kedy sa mu chce. Po nastartovani svieti uplne, potom pohasne a nic na nom nevidim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 27. leden 2011 Sdílet Vloženo 27. leden 2011 To je divný. Musí fungovat. Asi i záleží jestli nemáš denní svícení. Já zapínám světla rukou. A když si tam pohraješ se stupněm iluminace tak nic? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaydoo Vloženo 27. leden 2011 Sdílet Vloženo 27. leden 2011 Mam denne svietenie. Iluminaciu mam na maxime. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SusHa1 Vloženo 28. leden 2011 Sdílet Vloženo 28. leden 2011 Bude mi fungovat Bolero ze superba v O2 fl? Nechci nic upravovat, jde mi o to, jestli ho zapojím a bude fungovat jako Bolero pro octavii. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 29. leden 2011 Sdílet Vloženo 29. leden 2011 bude nutné ho nakodovat.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 31. leden 2011 Sdílet Vloženo 31. leden 2011 ano, bude fungovat.. Funguje Sice jsem to musel přepinovat-někdo si s tím hrál ale maká to perfektně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SusHa1 Vloženo 2. Únor 2011 Sdílet Vloženo 2. Únor 2011 bude nutné ho nakodovat.. A předpokládám, že to platí i o Boleru z Yetiho, že? To kódování mi udělají v autorizovaném servisu? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 2. Únor 2011 Sdílet Vloženo 2. Únor 2011 to SusHa1: Neblázni. řekni si někomu z fóra. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SusHa1 Vloženo 2. Únor 2011 Sdílet Vloženo 2. Únor 2011 Ok. A ještě dotaz: to kódování je důležité k tomu, aby to rádio vůbec šlo zapnout? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 2. Únor 2011 Sdílet Vloženo 2. Únor 2011 Jde o to aby si rádio s autem navzájem porozuměli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
virtual Vloženo 2. Únor 2011 Sdílet Vloženo 2. Únor 2011 ...to kódování je důležité k tomu, aby to rádio vůbec šlo zapnout? Na první zapnutí je potřeba PIN...kódování jak psal Dodo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rakev Vloženo 5. Únor 2011 Sdílet Vloženo 5. Únor 2011 zdravím ,vyměnil jsem radio stream za bolero z O II FL a potřeboval bych dát ještě jednu anténu někam pod přístrojovku.Po přečtení všech možných témat jsem nenašel jakou přesně koncovku by měla anténa mít.díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 5. Únor 2011 Sdílet Vloženo 5. Únor 2011 dej tam frekvenčí výhybku a máš po problému! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lutyn Vloženo 1. Březen 2011 Sdílet Vloženo 1. Březen 2011 Ahoj kluci a holky, nevíte o někom kdo by mi nakódoval novou gateway? Mám Bolero a koupil sem novou Gateway. Nejlépe někdo z okolí Brno-Vyškov-Uherský hradiště. díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 1. Březen 2011 Sdílet Vloženo 1. Březen 2011 zítra kolem oběda ve Vyškově není problém nakodovat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paldous Vloženo 1. Březen 2011 Sdílet Vloženo 1. Březen 2011 ahoj, nevi nekdo jestli se da nejak dokodovat zobrazeni casu a teploty do radia Bolero? mel jsem to u predchodziho auta na radiu Stream a dost mi to chybi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rakev Vloženo 1. Březen 2011 Sdílet Vloženo 1. Březen 2011 zdravím,myslím že to nejde už se to tu někde řešilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sky_master Vloženo 3. Březen 2011 Sdílet Vloženo 3. Březen 2011 Ahoj všem, mám Bolero v OII 2006 - původně Audience. Krom toho, že neukazuje čas ani teplotu, což mi tolik nevadí, nereaguje na otočný spínáč světel (světelný senzor pod zrcátkem nemám). Co jsem se ptal, je k tomu potřeba převodník signálu CAN. Nevíte někdo, kde by se dal sehnat za rozumné peníze nebo jak to jinak řešit? Gateway mám přeflashovanou na poslední správný software. Díky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tofik Vloženo 6. Březen 2011 Sdílet Vloženo 6. Březen 2011 (editace) Ahoj, mám první postřehy z výměny Bolera za Stream. Zvuk je nesrovnatelně lepší, až mě to zarazilo, nečekal jsem takovou kvalitu zvuku. Co se týče tolikrát opakovaného tématu ohledně nakódování atd. Rádio se mi samo zapíná i vypíná v závislosti na vložení či vyjmutí klíče ze zapalování. Před výměnou jsem byl upozorněn, že právě toto nebude dělat dokud se nenakóduje. Osvělení je v pohodě, svítí jak má, intezita se nemění ikdyž se jedná o model z SII s čidlem. Kvalita signálu pouze na jednu anténu je taky dobrá, nejezdím dlouhé štreky, takže by mě absence druhé antény neměla trápit. Nicméně, jsem někde slyšel, že pokud nebude použita frekvenční výhybka, tak některá rádia přestanou po čase hrát úplně, nevím! Snad řekněte vy. MF volant také funguje bez problémů. Co se týče zobrazování klimy na displeji. Potom jsem se tady dočetl, že se musí vyměnit snad "celá" topná soustava, už snad ani nechci, aby to rádio takovou funkci mělo. Je mi divné, že starý Stream to celé ukazuje a pro Bolero by to byl takový problém, že by se musel měnit panel klimatizace či co ještě! Takže tuto funkci oželím a už potom nebudu pátrat. Co ale neoželím je zobrazování park asistenta. Takže opětovná otázka? Co je třeba? Gateway, ok chápu, kde ho koupím co nejlevněji, případně kolik je normální prodejní cena, abych nekoupil plastovou krabičku za 2000kč a ona neměla cenu pár stovek. Díky OCT II mr2006 Editováno: 6. Březen 2011, autor: Tofik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 6. Březen 2011 Sdílet Vloženo 6. Březen 2011 už ted by jsi měl vyměnit gateway, jinak ti bude vybíjet baterku!! dále vyměnit RJ parkovacích senzorů + upravit zapojení el. instalace a nakonec vše korektně nakodovat... a frekvenční výhybku pro kvalitní příjem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 6. Březen 2011 Sdílet Vloženo 6. Březen 2011 hlavně nejde jenom o to vyměnit gateway a RJ parkovacích senzorů, ale hlavně to všechno správně nakodovat...... včetně radia které jsi tam už dal.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaydoo Vloženo 7. Březen 2011 Sdílet Vloženo 7. Březen 2011 ja mam Bolero zo SUPERB II aj so senzorom, mam ho v O2 a stale mam problemy s jasom. Najprv svieti uplne na max, po nastartovani, ale po asi minutke pohasne jas. Neviem stale, kde je problem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.