Leden 3, 201114 r Čaute Škodováci, mám taký problém s Bolerom, mám aj 8 GB kartu aj 32 GB kartu SDHC kartu. Tú prvú so používal zo začiatku, tú väčšiu neskôr, ale v podstate obe šli v pohode, no po dlhšej dobe, čo som auto nepoužíval, tak mi zrazu nejde ani jedna ani druhá karta, jednoducho nereaguje - netuším čo s tým je, stačilo by skúsiť obnoviť nastavenia rádia? alebo nahodiť nový firmware, skúste poradiť ...
Leden 3, 201114 r A zkusil jsi je načíst v PC? Mě se to občas zadrhávalo a tak jsem si data přetahnul, zformátoval kartu a znovu nahrál. Zlepšilo se to. Jinak mám kartu SDHC 16GB A-DATA (class 6)
Leden 3, 201114 r A zkusil jsi je načíst v PC? Mě se to občas zadrhávalo a tak jsem si data přetahnul, zformátoval kartu a znovu nahrál. Zlepšilo se to. Jinak mám kartu SDHC 16GB A-DATA (class 6) Práve včera som nad týmto uvažoval, tak som sformátoval kartu, nahral hudbu, ale nič, a neviem prečo ... asi skúsim reštartovať Bolera a uvidím V multimediálnom prehrávači m obe karty fičia bez problémov. Jedna karta je SDHC 8GB class 6 (Kingston) a druhá 32 GB class 4 (Sandisk) Upraveno Leden 3, 201114 r od alvisio
Leden 4, 201114 r Tak už to koooonečne ide, trápil som sa s tým ale pol hodinu, ale keď napíšem, čo som s tým spravil, tak mi nikto neuveríte
Leden 4, 201114 r Nahřál jsi ji zapalovačem??? Som sa naštval, tak som fúkol do otvoru pre SD kartu a ide to...
Leden 5, 201114 r Tak už to koooonečne ide, trápil som sa s tým ale pol hodinu, ale keď napíšem, čo som s tým spravil, tak mi nikto neuveríte No já když se mi zvětšila doba načítání z půl minuty na nenačitatelno, tak jsem kartu vyndal zahřál v ruce a už to šlo, takže mě nic nepřekvapí
Leden 5, 201114 r Normálne ústami som mu tam fúkol Technicky sa nedá presne vysvetliť, čo som tomu spravil, no podstatné je, že to fičí
Leden 10, 201114 r Právě jsem ve svojí RS mr. 2006 vyměnil Nexuse za Bolero a dal novou gateway. Gateway mi kódoval známej a nešlo mu to. Může mi někdo říct dle čísel jednotek jestli je chyba v pokusu o kódování nebo v nový gateway? Stará: HW: 1K0 907 951, nad tím 1K0 907 530F Nová: HW:1K0 907 951, nad tím 7N0 907 530 díky Upraveno Leden 10, 201114 r od Fary
Leden 10, 201114 r chyba není v gateway, ale v kamarádovi který to neumí nakodovat... dej to někomu kdo to umí..
Leden 10, 201114 r Stačí poslat kódování původní gatewaye. Podle něho se dá určit nové. Nebo ještě lépe instalation list - seznam jednotek, které auto má.
Leden 11, 201114 r během hodiny sem hodím to původní kódování, moch by jste mi to tady někdo poslat to nový během dneška, pak nebudu mít už u sebe diagnostiku... Stačí poslat kódování původní gatewaye. Podle něho se dá určit nové. Nebo ještě lépe instalation list - seznam jednotek, které auto má.
Leden 15, 201114 r Tak mám už nakódovanou gateway (aut. servis), ale nějak se nepodařilo správně nakódovat Bolero. Dávám výpis diagnostiky. pzn. AUX nemám, BTHF mám, changer je, soundsystem není, parkováky př. + zad. mají starou jednotku. co je špatně a co s tím?
Leden 15, 201114 r kontaktuj raději někoho z fora at to nakoduje.. máš to mnohem lepší než autorizovaný servis který ví ho.....o
Leden 26, 201114 r Pánové mám dotaz. Mám Bolero a Parrota 3100 bez MUTE boxu. Dá se parrot napíchnout do Bolera bez té mute jednotky? Z Parrota mi leze LINE+ a LINE- a MUTE signál. Zde jsou konektory z radia: Bolero_konektor1.pdf Bude to fungovat (při volání Bolero přeruší a jde signál z HF sady)? Tedy svorkovnice C 10. pin pro mute signál a 5. a 11. pro signál z HF. Předem dík
Leden 27, 201114 r Půjde Bolero i do O2 2004/2005? Momentálně mám rádio stream a v budoucnu bych chtěl s Bolerem přidat i parkováky, maxidot a nejlépe i Multifunkční volant, ale vůbec nevím, co vše budu muset koupit. Z fóra jsem vyčetl, že určitě budu muset koupit novou gateway, abych předešel vybijení baterky. Dále jsem četl o problému s jasem... Je někdo ochoten poradit, popř. namontovat? O2 mám chvíli a nechce se mi měnit STREAM za STREAM MP3. Předem díky moc.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.