Frkiii1337 Vloženo 5. leden 2016 Sdílet Vloženo 5. leden 2016 Zdravím, chtěl bych se zeptat, když mám před face octavia II rs rok 2009 original radio swing tak musel bych něco měnit kdybych chtěl bolero případně columbus? Někdo píše, že jo, někdo, že ne.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peppin Vloženo 21. leden 2016 Sdílet Vloženo 21. leden 2016 Mám prosbu, lze u RCD 510 z VW přehrát firmware, tak aby se zobrazovalo zelené schema Škoda? Zkoušel to někdo? mám original jednotku BOSCH SW version 04.07. Děkuju za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 14. Březen 2016 Sdílet Vloženo 14. Březen 2016 (editace) Nelze přehrát jen u čínských verzí... Editováno: 14. Březen 2016, autor: ferda25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka313 Vloženo 15. Březen 2016 Sdílet Vloženo 15. Březen 2016 Vědomě jsem koupil Bolero s požkozenou cd mechanikou a čtečkou karet ( pálí karty ), do cd mechaniky nejde vložit cd a píše mi to tohle ''chyba int. cd mechaniky. Ověřte zda není otvor blokován. V opačném případě kont. prodejce.'' Našel jsem nahradní mechaniku na alliexpresu cca za 20 dolaru. Myslíte, že pomůže výměna? A problem s se čtečkou je takový: vložím kartu a během par vteřín se začne s radia kouřit a karta je propalená skoro na skrz, ale pří to pálení načíta. Na alliexpresu jsem našel náhradní díl, ale tvrové je jiný. Je možné,že Bolero od Škody a VW je jíné. Zde odkaz na čtečku. Odkaz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirikz Vloženo 17. Březen 2016 Sdílet Vloženo 17. Březen 2016 OT: Ahoj, kdyby se tu našel někdo, kdo by prodával Bolero ze SII, pište mi do zpráv. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarda.65 Vloženo 10. Duben 2016 Sdílet Vloženo 10. Duben 2016 (editace) Zdravím. Tak jsem si taky myslel, že nebude problém dát do O2 MR 2005 (MF, digikmima, park. sensory) místo prskající Audience Bolero. Ale po přečtení fora jsem mimo. Už vím, že by to muselo být Bolero ze SII, musel bych asi vyměnit gateway. Ale už mi nejsou jasný ty 2 antény a taky mám soundsystem. Takže závěr: Není tu někdo od Jbc, Lbc po MB, kdo by mě to vyléčil popř. vyměnil ? Hlavní anténu jsem už vyměnil za origo (mám tam HF) a nepomohlo to. Díky !!! Editováno: 10. Duben 2016, autor: jarda.65 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MajklGT Vloženo 10. Duben 2016 Sdílet Vloženo 10. Duben 2016 Ja nevim co ti prskalo na Audienci, hraje slusne. Musel bys vymenit gateway, jednotku parkovaku a upravit kabelaz (aby se zobrazovalo na displayi) Na 2 anteny existuje redukce za 500 a funguje to. Nejvetsi problem je se SS s tim ti to nepojede. Musis vybrat jine radio, myslim ze Columbus by mel byt ok. To ti poradi nekdo zkusenejsi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarda.65 Vloženo 10. Duben 2016 Sdílet Vloženo 10. Duben 2016 Prskalo - znamená špatný signál. Donedávna hrálo super. Ale pak se dost jakoby zhoršil signál radia a to tak, že čistě nehraje nic (ani Impulz). CD hraje normálně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MajklGT Vloženo 10. Duben 2016 Sdílet Vloženo 10. Duben 2016 Neni problem v antene? Radio tam bylo original? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h2o Vloženo 10. Duben 2016 Sdílet Vloženo 10. Duben 2016 Odchází zesilovač v anténě co je na střeše. Časem se tam dostane voda a tišťák zkoroduje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarda.65 Vloženo 10. Duben 2016 Sdílet Vloženo 10. Duben 2016 (editace) Radio je originál, anténu jsem vyměnil za originál. Zdálo se, že je to lepší. Jenže ono na místě to hraje asi líp. Za jízdy se ukázalo, že je to stejný. Dělali mi to v "servisu" a už měli zadělaný čalounění. Tak jsem tam nechal tu novou. Editováno: 10. Duben 2016, autor: jarda.65 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
claasman Vloženo 14. Květen 2016 Sdílet Vloženo 14. Květen 2016 Ahoj, procházel sem celé toto forum ale raději se chci ověřit. :-) Chci si koupit Bolero do předface octavie a chtěl bych, aby mi to všechno fungovalo. Mohl by mi prosím někdo napsat jen všechny písmenka gateway jednotek, které pro to vyhovují, případně i jaký je mezi nimi rozdíl? :-) Abych si ji někde dokázal předem sehnat. Děkuji moc :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirikz Vloženo 15. Květen 2016 Sdílet Vloženo 15. Květen 2016 Ahoj, na straně 17 je o tom řeč. Jinak by to měli být jednotky typu S, AD nebo novější L,P,Q,S,AA,AD 1K0907530L 1K0907530P 1K0907530Q 1K0907530S 1K0907530AA 1K0907530AD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
claasman Vloženo 15. Květen 2016 Sdílet Vloženo 15. Květen 2016 Ahoj, děkuji moc za odpověď. :-) to jsem potřeboval vědět. Je v tom nějaký rozdíl nebo jsou všechny stejné? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 17. Květen 2016 Sdílet Vloženo 17. Květen 2016 Tak kdyby byly stejné tak budou i stejně označené. Jsou to různé verze a některá umí třeba něco navíc některá "namíň" Ceny budou přibližně stejné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
claasman Vloženo 22. Květen 2016 Sdílet Vloženo 22. Květen 2016 Ahoj děkuji za odpověď :-) vyřeší problém s vybíjením jednotka s indexem P na které je datum 13.11.07? Našel sem někde na inzerátu. Moje původní v autě je s indexem F. Případně kdyby někdo nějakou měl k nabídnutí může se ozvat :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubagebhardt Vloženo 24. Květen 2016 Sdílet Vloženo 24. Květen 2016 Ahoj.. začal mi zlobit displej radia.. jednou jde, jednou nejde (po zapnuti je dislej bílý a postupne zčerná a po nejaky dobe zase normalne jde..pry to napravi aktualizace softwaru? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 24. Květen 2016 Sdílet Vloženo 24. Květen 2016 Tohle určitě aktualizace softwaru nevyřeší. Je špatný displej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Virtim Vloženo 25. Květen 2016 Sdílet Vloženo 25. Květen 2016 Ahoj vsem. Nevite nekdo, zda je mozne Bolero z O2FL naucit DAB ? Aftermarket pro me neni reseni, protoze mam SS. Popr. zda je ho mozne alespon naucit posuny skladeb pres BT. Diky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 25. Květen 2016 Sdílet Vloženo 25. Květen 2016 DAB je o HW, když není, tak nebude... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Virtim Vloženo 25. Květen 2016 Sdílet Vloženo 25. Květen 2016 Takze jedine Bolero z O3 a to nejde, protoze to ma jinou kapotaz a komunikaci ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 25. Květen 2016 Sdílet Vloženo 25. Květen 2016 A posuny pres BT podle me mozne taky nejsou. Radio jen prijima zvuk, nic vic neumi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rime Vloženo 18. Červen 2016 Sdílet Vloženo 18. Červen 2016 (editace) Ahoj, chtěl bych si koupit tohle autorádio: http://www.cars-equipment.com/www/en/shop/skoda/oem-rcd510-3td035190-skoda-2din-touch/ . Mám O2 r.v. 2008(březen), aktuálně je v autě originál autorádio Stream. Nemám parkovaky ani ovladaní na volantu. Nepotřebuji videt na autoradiu teplotu, cas ani climatronic. Jediny co potřebuju aby to zvučilo a fungovalo HF. Budu kromě novýho ramečku potřebovat něco dalšího, nebo bude případná instalace a bezproblémové fungování složitější? Díky za odpovědi. Edit 28.6.16: Tak tady je to mrtvý koukám, takže jenom pro info kdyby někdo řešil něco podobného. Radio je ok, nebylo potřeba nic přikupovat, ze začátku jsem měl problém s jasem displeye, dokud mě netrklo, že vedle volantu je naký štelovatko na jas. Takže stačilo jenom přepnout ovladaní světel doprava a jas dát na maximum - všechno už je v pořádku, nezáří to jak lampion, ale je to normálně čitelný. Za ty prachy slušný stroj. Obrázek: https://drive.google.com/open?id=0ByVUM2VifJTwZ2ZzTjd5T3ZQMHc Editováno: 28. Červen 2016, autor: rime Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirikz Vloženo 19. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2016 (editace) Ahoj, chci se zeptat, zda je problém, když u antény chybí tzv. bílá krytka, viz první foto. Na druhé fotce už je vidět, jak vypadá ona bílá krytka. Bude to mít nějaký vliv na funkci antény? Když jsem rádio zkoušel v autě, vše fungovalo, ale kabel antény z auta držel tak tak. Předem díky Editováno: 19. Srpen 2016, autor: jirikz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h2o Vloženo 19. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2016 Ahoj, odpovedel jsis sam, pokud antenu nejak na radio neupevnis je velka pravdepodobnost ze ti bude vypadavat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.