Přejít na obsah

Kde na nákup Škody v Německu?

Viktorfc

Doporučené příspěvky

Ahoj, chtěl bych si koupit Škodu Octavii 1 rady v kombíku a to v Německu, chtěl bych si vyhlídnout nějaké kusy na internetových stránkách. Našel jsem jen tuto adresu: www.mobile.de , je tady toho ale dost málo na výběr (v naftě, 81 kW, klima, kombi). Chtěl jsem Vás požádat jestli někdo z Vás nezná i nějaké jiné adresy na Německé bazary. Díky za případné rady či příspěvky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Euro nahoru nepůjde :p však to srazili koruna zůstala stát a už zase posiluje. A vůbec-si nestěžijte já kupoval euro v prosinci loňského roku za 26,20Kč lol dneska je to panečku jiná písnička ;) Kdybych půl roku počkal...ehm tak už by tam asi má okta nebyla.

Jinak s těma měsícema a nákupem. Záleží jak moc pospícháš na auto. Ale zdaleka nejlepší je takový prosinec, leden a únor. To se většinou prodeje moc nehýbou, tak jdou ceny dolů a spousta lidí dává auto pryč až na sklonku roku, tak je i větší výběr.

Odkaz ke komentáři

Já mám s koupí auta v létě dobrou zkušenost. O to horší s pordejem...Teď jsem šťastným majitelem ojeté Octy z Mobil.de (od soukromníka) - koupil jsem před 14 dny. Německy sice neumím, tak jsem si na ty telefony sehnal náhradu, ale jinak jsem si hledal sám. Navíc jsem trefil výbornej kurz Eura - 23Kč a natrefil jsem na výbornej kousek (teda zatím mě ještě nic nenaštvalo...)

Odkaz ke komentáři

já si myslím, že na www.mobile.de je slušnej výběr a je to asi nejlepší z těch všech adres. Je to nějaký čas, tak jsem zakládal vlákno o dovozu ze zahraničí. Je to v sekci Ostatní, ale je to už starší vlákno, tak jedině přes funkci hledat. kdyby náhodou někdo hledal postup"jak na to" :) Osobně mám výbornou zkušenost s ochotou a se vším, ale kvalita služeb může kolísat. Nejlepší je podle mě Bavorsko :palec2:

Odkaz ke komentáři

Presne tak obchod s ojetinama je v nemecku hlavne domenou jinych narodnosti nez nemcu.

no a jestli je to podvodnik to nezalezi na narodnosti.

Clovek toho musi hodne obvolat, dobre kousky jsou opravdu rychle pryc.

Doporucuju nez se clovek vyda na cestu aby si nasel aut vic jako alternativu kdyz jedno auto neklapne.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...