Viktorfc Vloženo 11. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2008 Ahoj, chtěl bych si koupit Škodu Octavii 1 rady v kombíku a to v Německu, chtěl bych si vyhlídnout nějaké kusy na internetových stránkách. Našel jsem jen tuto adresu: www.mobile.de , je tady toho ale dost málo na výběr (v naftě, 81 kW, klima, kombi). Chtěl jsem Vás požádat jestli někdo z Vás nezná i nějaké jiné adresy na Německé bazary. Díky za případné rady či příspěvky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomášT Vloženo 11. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2008 www.ebay.de www.autoscouth24.de mno teď není podle mě vhodná doba na koupi auta-počkej tak do konce října. Pak půjdou ceny dolů a bude větší výběr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 11. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2008 ...ale taky Euro nahoru (si myslím) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blizard Vloženo 12. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2008 no zrovna tímto webem - www.autoscouth24.de si nejsem tak jistý. Už jsem četl hodně reklam, ve kterých se psalo, že vozidla nejsou pak k dispozici a člk pak platí a platí a platí za telefon. Nebo jsou, ale jsou naprosto jiná, než na fotkách. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktorfc Vloženo 12. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 12. Srpen 2008 www.ebay.dewww.autoscouth24.de mno teď není podle mě vhodná doba na koupi auta-počkej tak do konce října. Pak půjdou ceny dolů a bude větší výběr Diky moc za adresy i za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spici Vloženo 12. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2008 (editace) jenom drobnost, stránky jsou http://www.autoscout24.com/ a tam si vybereš z výběru všech evropských států..... a ještě jedny stránky ale ty jsou spíš od soukromníků http://www.webfahrzeug.de/ Editováno: 12. Srpen 2008, autor: spici Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomášT Vloženo 12. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2008 Euro nahoru nepůjde však to srazili koruna zůstala stát a už zase posiluje. A vůbec-si nestěžijte já kupoval euro v prosinci loňského roku za 26,20Kč dneska je to panečku jiná písnička Kdybych půl roku počkal...ehm tak už by tam asi má okta nebyla. Jinak s těma měsícema a nákupem. Záleží jak moc pospícháš na auto. Ale zdaleka nejlepší je takový prosinec, leden a únor. To se většinou prodeje moc nehýbou, tak jdou ceny dolů a spousta lidí dává auto pryč až na sklonku roku, tak je i větší výběr. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HONZA83 Vloženo 13. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2008 mobile.de je asi nejlepší, podvodníci jsou všude, chce to jen detailně vybírat a neunáhlit se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sleep77 Vloženo 15. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2008 Koupil jsem si Octavii přes Mobile.de a jsem spokojeny s kvalitou ochotou a v neposlední řadě s cenou,mimochodem musím podotknout,že se jednalo o dost velký autosalon Suzuki,takže jak to chodí v bazarech nefím .-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
-rr-obin Vloženo 15. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2008 Já mám s koupí auta v létě dobrou zkušenost. O to horší s pordejem...Teď jsem šťastným majitelem ojeté Octy z Mobil.de (od soukromníka) - koupil jsem před 14 dny. Německy sice neumím, tak jsem si na ty telefony sehnal náhradu, ale jinak jsem si hledal sám. Navíc jsem trefil výbornej kurz Eura - 23Kč a natrefil jsem na výbornej kousek (teda zatím mě ještě nic nenaštvalo...) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sleep77 Vloženo 15. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2008 Tak hoď nějaké fotečky :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomášT Vloženo 15. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2008 já si myslím, že na www.mobile.de je slušnej výběr a je to asi nejlepší z těch všech adres. Je to nějaký čas, tak jsem zakládal vlákno o dovozu ze zahraničí. Je to v sekci Ostatní, ale je to už starší vlákno, tak jedině přes funkci hledat. kdyby náhodou někdo hledal postup"jak na to" Osobně mám výbornou zkušenost s ochotou a se vším, ale kvalita služeb může kolísat. Nejlepší je podle mě Bavorsko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HONZA83 Vloženo 16. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2008 samozřejmě svině jsou i v SRN, takže když bych vybíral z mobile.de, tak jedině z autorizovaných prodejen, alespoň pro vnitřní klid, pozor na araby a jiné národnosti!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
silarm Vloženo 16. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2008 Presne tak obchod s ojetinama je v nemecku hlavne domenou jinych narodnosti nez nemcu. no a jestli je to podvodnik to nezalezi na narodnosti. Clovek toho musi hodne obvolat, dobre kousky jsou opravdu rychle pryc. Doporucuju nez se clovek vyda na cestu aby si nasel aut vic jako alternativu kdyz jedno auto neklapne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktorfc Vloženo 16. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 16. Srpen 2008 Uz jsem slysel, ze nemam kupovat v Nemecku u Turka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomášT Vloženo 16. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2008 U turka rozhodně ne. Ti mizerové jsou stejní parchantíci jako tady u nás. Stočený tacha... Nejlepší a nejochotnější jsou praví němci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.