machy9 Vloženo 17. Červen 2008 Sdílet Vloženo 17. Červen 2008 Prosim o radu ohledene spinaci skrinky. Mam octavii O1 a chtel bych si vymenit celou sadu zamku. Jde mi hlavne o spinacku, staci pak jen prehodi v klici imobilizer nebo si to musim nechat nekde prehrat? Predem dik za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 17. Červen 2008 Sdílet Vloženo 17. Červen 2008 A hladal si? Toto tu uz bolo preberane... Ked prehodis tycinku immo, tak nemas co kodovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 17. Červen 2008 Sdílet Vloženo 17. Červen 2008 spínačka : http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=5580 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
machy9 Vloženo 17. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 17. Červen 2008 A hladal si? Toto tu uz bolo preberane...Ked prehodis tycinku immo, tak nemas co kodovat. Ahoj,to ja vim!!!!!!!!!!!!!!!!!! Slo mi jen o to kdyz tam dam novou spinacku a prehodim ticinku tak jestli to bude fungovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 17. Červen 2008 Sdílet Vloženo 17. Červen 2008 bude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 17. Červen 2008 Sdílet Vloženo 17. Červen 2008 Okolo spiinacky mas len antenu, samotne immo nemenis, takze ako som napisal, ked prehodis tycinky nie je co riesit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
machy9 Vloženo 17. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 17. Červen 2008 Okolo spiinacky mas len antenu, samotne immo nemenis, takze ako som napisal, ked prehodis tycinky nie je co riesit. Dik moc za info,ted to pujdu v klidu prehodit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
avus Vloženo 12. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2008 Chtěl bych vyměnit na svém autě klíče za vystřelovací. Sehnal jsem jen celou sadu se zámkama. Poradíte mi někdo jak na to s tím kódováním. Poměrně nedávno jsem měnil budíky polodot za maxidot a programoval i dálky na vystřelovacích klíčích. ALe tady je ještě navíc ta čtečka na spínačce a nerad bych si to zakódoval . Podotýkám že se jedná o auto MR 03 octavia I, vybavení na vyčtení starého PINU mám i VAG mám a nový kód ke klíčům taky. Můžete mi někdo prosím shrnout ten postup do jednotlivých kroků? Mechanickou výměnu zámků snad zvládnu:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.