Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Zdravim.

Nevite nekdo, jake ma cislo dilu modul DO pro VW Golf, ktere se da pouzit i pro starsi Octavie s komfortkou 2,5. generace (cili 433MHz)? Vim, ze se to da sehnat jen u VW a proto potrebuji cislo dilu.

Nez mi zacnete psat, at pouzivam vyhledavani, tak to uz se stalo. Sedim nad tim cely den a nedopatral jsem se niceho. Teda jedno cislo jsem nasel, ale dle servisu je to pro model Golfa 2002 a to se mi nezda... Taky cena je skoro 2000,- a pritom se tu uvadi, ze by to melo byt kolem 1600,-.

Diky za radu vsem!

Vloženo (editace)

Tak jsem zjistil, ze cislo dilu je 1J0 959 753 A, jenze to pismeno na konci muze byt i jine a s tim si nevim rady...

Editováno: , autor: horca
Vloženo

To mi nerikejte, ze tu nikdo nedelal predelavku starsi Octavie na vystrelovaky tim, ze si koupil tenhle klic? Nebo se snad nechcete podelit o zkusenosti, pripadne poradit?! ;-)

Vloženo

Rozhodně mi nejde na rozum, že všichni mlčí!

Každej tu měl vždycky milion rad (hlavně tu jednu - že je tahle varianta drahá) a najednou, když chci poradit, tak nikdo neví. Tak mi připadá, že to nikdo ani nezkoumal - prostě je to drahý řešení, tak co bysme se tim zabejvali...

Najde se teda někdo, kdo poradí?

Vloženo

horca: kľud ok?

Našiel som číslo trojtlačítka 433MHz z roku 2002 na GIV a je to 1J0 959 753 AH

Je však mimo výroby od 1.1.2005 a ako náhrada je uvedené číslo 1J0 959 753 DA

sú určené pre Kombi - Variant - Hatchback

Vloženo

člověče, předělával jsem to,ale dával jsem ovladače do škodováckých pouzder a ty starý nemám :-(. Ale tipoval bych,že v VW servisech budou vědět. A nebo průběžně sleduj www.vw-club. Je je tam sehnal v bazaru, občas tam jsou a nakodovat není problém s Vagem

Vloženo

nic není potřeba.Ovladač z VW Golf 1999 přesně pasuje do vystřelováku Škoda.Dělal jsem to už několikrát.dokonce 2 golfy měla Iva,jednoho má.Vystřelováky z Fabie,ovladač VW,značky jsem taky sehnal origo VW ;) ,takže to vypadá jako origo.

číslo ovladače jsem tu psal už několikrát a na VW fóru je.jen to nechce být shnilý a hledat.Skoušel jsem to teď na VW fóru a měl jsem to za cca 4 minuty.Jinak mimochodem jsem tam našel i manuál,co jsem dělal před asi 2-3 léty a čištění klimy-scenoval jsem návod.Dával jsem ho zde-resp.na staré fórum,na Tunning fórum a i na VW.Jinak abych zjednodušil hledání je to v sekci FAQ a je tam i dost užitečných věcí pro octávky

Vloženo (editace)

Jenže já to číslo našel, ale nemůžu za to, že se to tu psalo asi třikrát a nesouhlasí ty písmena na konci. Na eBay se prodavaji ovladače běžně, ale liší se právě tím číslem na konci :-(

nerad bych pořídil něco, co mi bude k ničemu :-(

a jinak: ten ovladač od Fabie je který? já jen, že ty z golfa jsou samozřejmě jiný, tudíž, až budu kupovat ještě ten na Fabii kvuli pouzdru, tak abych zase nekoupil něco jinýho...

PS: hledal jsem na všech fórech, ale už nevim, co hledat krom toho, že napíšu jako základ slova "vystrel" a potom začátek čísla dílu "1JO". nic takovýho jako manuál jsem rozhodně nenašel a ani nějaký jasný náznak toho, že to někdo dělal, povedlo se mu to a aspoň by naznačil, jak to udělal :-(

Editováno: , autor: olisoft
citovanie predchadzajuceho prispevku je ZAKAZANE
Vloženo

Tak víte co? Risknu ten vystrelovak - posledni pismeno v cisle dilu, protoze uz me to nebavi - vsichni rikaj hledej, hledej, ale kdyz sami najdou, tak odkaz neposlou...

Manual jsem nasel na VW od Tomma, ale to je jen teorie a je dost povrchni - kup si vystrelovak 433MHZ a narvi vnitrek do jinyho ovladace - to je vse

Ani zde neni napsano cislo dilu, abych zjistil spravne posledni pismeno...

Specialne u Cosbyho jsem dal prohledat vsechny jeho prispevky, a krom toho, kde - vystrelovaky prodava nebo shani nebo se na neco pta - jsem zadny manual ani radu nenasel. Proste neumim hledat a nebo se v prispevcich mnou hledana slova nevyskytuji (zajimave)...

Vloženo

Já nechápu proč do zblbnutí??Na VW fórum se to probíralo dost a když nejsi línej a umíš použít tlačítko hledat tak to najdeš jako já do 4 minut.Je tam kompletní výpis komfortek a ovladačů k nim.

Vloženo

Dobrá tedy - konkrétní žádost o radu:

když se píše: kupte si 433MHZ a narvěte DO do ovladače 434MHZ - copak to lze? Nebo se snad mění jenom vnitřek? Je přece jasné, že to do sebe jinak nemůže zapadnout, ne? Díky.

post-1978-1219652909_thumb.jpg

post-1978-1219652916_thumb.jpg

Vloženo

Ještě se zeptám - stačí ovladač přizpůsobit běžným způsobem (bez VAGu)? Pokud ano, tak ale ještě před tím budu muset nechat klíč udělat - je to tak (myslím, že synchronizace probíhá tak, že se klíč musí strčit buď do spínačky nebo do dveří)? Díky.

• o 1 měsíc později...
Vloženo

Např teď jsem komunikoval s jedním člověkem co prodává na ebay 1J0 959 753 CT, u kterého je dle mnou přiloženého seznamu frekvence 433,92, a prodejce tvrdí, že ovladač rozebíral a je na něm 434MHz. Takže opravdu nevím :(

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...