Deawon Posted October 3, 2023 Share Posted October 3, 2023 Zdravím. Upadla mi z pásu zarážka. Je to prostřední zadní pás. Bohužel nemůžu sehnat tento díl. Je to blbost za pár korun, ale chci mít auto v perfektním stavu. Posílám fotku ze služebáku. Nejvíce podobné jsem našel toto, ale není to úplně ono: https://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/443857847b4pk-zarazka-pro-bezpecnostni-pas-skoda-13756.html?gclid=CjwKCAjw9-6oBhBaEiwAHv1QvG8J_WNkPes0Fx9_qCccwFUxOjmHtj3mzlkW6ZZw6Wflhb53Xne-HRoCdUsQAvD_BwE Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deawon Posted August 21, 2024 Author Share Posted August 21, 2024 Tak jsem zatím tento díl nikde nenašel. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tom01 Posted August 21, 2024 Share Posted August 21, 2024 Tak jestli znáš způsob, jakým se to rozebírá. pak bych si to vzal někde použité z nějaké bouračky Rapuda tvého MR. V tom odkaze škoda-díly máš pod nadpisem alternativy čísel dílů, tak můžeš dle toho Googlit a hledat stejný vzhledově. Nebo třetí možnost - dle tvého VIN by ti to měl dokázat objednat autorizovaný servis. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deawon Posted August 30, 2024 Author Share Posted August 30, 2024 No nakonec jsem to objednal na TEMU. Cena originálního dílu cca 175Kč. Na TEMU 26Kč za 10ks. Na fotce to vypadá totožně Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts