rizecek Vloženo 14. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2008 Nazdar, chcel by som si objednat na skusku toto: http://cgi.ebay.co.uk/Skoda-Felicia-Octavi...id=p3286.c0.m14 ..su to 100W H4, len sa bojim, ze sa mi z nich roztopia moje svetla. Moze sa to stat alebo je moj strach neopodstatneny? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karel.lpg Vloženo 15. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2008 Pokud máš čirá světla tak se na to vykašli, mám je taky na prodejně, ale jsou nehomologovaná, když se Ti policajt koukne do paraboly tak tam Ecko neuvidí a máš flastr, jinak svítí dobře ale chudáci co jedou proti tobě, na tlumené to má 80W. Zatížení si spočítej podle vzorce P=U.I /jestli se nepletu/.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sandwwich Vloženo 15. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2008 No ak chces menit parabolu, elektroinstalaciu atd atd + zotavovanie ked ta niekto na ceste vyplieska tak si ich tam kludne daj. Je pekne ze v noci toho vidis viac a je to bezpecnejsie ale ked niekoho oslepis a on to do teba napali tak je po bezpecnosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 15. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2008 Nedavaj to tam!!! Poskodis si svetla-paraboly+kabelaz. Radsej tam daj OSRAM COOL BLUE alebo OSRAM NIGHT BREAKER H4 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rizecek Vloženo 15. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 15. Srpen 2008 OSRAM NIGHT BREAKER H4 mi vydrzali necely rok... ...asi si teda dam radsej osram silverstar.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sakin Vloženo 15. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2008 Já sem tam 100W mnel, ale pro jistotu jen v zímě. Ted tam mám radeji Osram-ky s 90% zvýšenou svítívostí a svítí lépe jak ty 100W. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeniczek Vloženo 21. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2008 OSRAM NIGHT BREAKER H4 mi vydrzali necely rok... ...asi si teda dam radsej osram silverstar.. Mam taky Osram Silverstar, meneny obe najednou presne pred rokem a ted v rozmezi 14 dnu obe praskly. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenal C. Vloženo 24. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2008 Urcite nedavat, jednoznacne svetlomet a elektroinstalaci si poskodis a za to to nestoji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.