Lukas20 Vloženo 16. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2008 (editace) Zdravím všechny příznivce škodovek, mám takový problém,včera sem celý den jezdil a večer auto normálně zaparkoval, když jsem cca za hodinu chtěl auto nastartovat tak se jen pootočil strartér, jako kdyby byla prázdná baterie, nastartoval jsem přes kabely pomocí jiného auta a auto v pohodě běželo žádná kontrolka nesignalizovala že by něco bylo v nepořádku, když jsem však auto vypnul a cjtěl znova nastartovat tak to zase nešlo a po úplném dobití bateria občas problikne při nastartování přes kabely kontrolka ABS, ASR a Airbagum a auto chcípne a už ho nenatočím nevíte co to je? Moc díky Editováno: 16. Srpen 2008, autor: Lukas20 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 16. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2008 Taky napad - neumrela Ti baterka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 16. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2008 baterka KO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dzordzi Vloženo 16. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2008 Tak s tým už mám skúsenosť.... u mňa to bola baterka-KAPUT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas20 Vloženo 16. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 16. Srpen 2008 No takjže koukám chlapi, že ste se shodli všichni na baterce takže neváhám v pondělí koupit novou, mám OCT. 1.8T Automat rv.2001 110kw, jakou baterku mám koupt stačí 55Ah?? Nebo silnější? díky všem snad to bude ok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 17. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2008 Dal bych aspoň 60Ah. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.