sajfa Vloženo 16. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2008 zdar, chtel bych se zeptat jestli by se dalo oblbnout ridici jednotku haldexu, aby slo treba vypinacem zapinat a vypinat trvaly nahon na vsecky a poradíte jesttli narvu nejaky ram dopredu treba s vw transporteru chromovany nebo nejakeho subaru?jsou stim skusenosti? mechanickych a elektronickych uprav se nebojim, ma nekdo skusenost popripade fotku octavky s ramem? dikes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 17. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2008 Haldex ti půjde do kytek během chvíle. Jestli chceš permanentní 4x4, musíš se poohlédnout jinde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sajfa Vloženo 17. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 17. Srpen 2008 (editace) to byl takovy jen napad, dik Editováno: 22. Srpen 2008, autor: olisoft citovanie predchadzajuceho prispevku je ZAKAZANE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
millhauz Vloženo 19. Duben 2010 Sdílet Vloženo 19. Duben 2010 to byl takovy jen napad, dik ano jde to...ale haldex neni delany na permanent ON.....by ti za chvili udelal papa a mel bys z toho jen predohrab Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olgojchorchoj Vloženo 20. Duben 2010 Sdílet Vloženo 20. Duben 2010 UZ sem videl octavii s prednim ramem a je to nadhera montuje se tam ram z felicie ten tam pasuje krasne. Akorat se bojim co budou rikat policjti. Jinak bych uz ho tam mel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
notobi Vloženo 20. Duben 2010 Sdílet Vloženo 20. Duben 2010 nevim od jakýho roku vyšla novela zákona a silniční rámy se už z důvodu bezpečnosti chodců montovat nesmmí tak to už bude asi velkej problem na STK a u policie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olgojchorchoj Vloženo 21. Duben 2010 Sdílet Vloženo 21. Duben 2010 Dneska sem to zjistoval a od pristiho roku uz nebudou smet byt predni ramy na zadnem aute kvuli bezpecnosti chodcu jak uz tady zaznelo.Takze bohuzel mame smulu:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Obadal Vloženo 2. Květen 2010 Sdílet Vloženo 2. Květen 2010 tak pernamentí 4x4 ted řeším tímhle stylem http://www.sqsracing.com/produkt/314:406:haldex-regulator-controler-valve Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Obadal Vloženo 11. Květen 2010 Sdílet Vloženo 11. Květen 2010 (editace) tak funguje to superně mohu jen doporučit Editováno: 11. Květen 2010, autor: Radek Obadal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hahaha Vloženo 14. Září 2010 Sdílet Vloženo 14. Září 2010 Otazka...mam 4x4 tak s tym obcas v zime santim na snehu...no pre istotu netlacim do plynu sucasne so zatiahnutou rucnou brzdou...bojim sa, aby do brzdeneho zadku netlacil haldex a by som si tam nieco pokaslal...otazka znie nasledovne...nevie pls niekto, ci sa haldex vtedy vypina ked zatiahnem rucnu? na prednokolkach je to totiz dost zabavne pri cuvani vytocit volant, dat plny kotol a pritom mat zatiahnutu rucnu...robi to pekne otocky pri cuvani, no ako som hovoril, nechcem si pokazit haldex na 4x4...diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Řehoř Vloženo 14. Září 2010 Sdílet Vloženo 14. Září 2010 Haldex se nesepne, když máš zataženou ruční brzdu. Je to jeden ze snímačů, které se berou v úvahu při připnutí zadní nápravy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Obadal Vloženo 14. Září 2010 Sdílet Vloženo 14. Září 2010 chce někdo poradit ohledně trvalého zapojení 4x4??? vidím že kolegové jsou jen teoretici ale já to mám a haldex je OK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Řehoř Vloženo 14. Září 2010 Sdílet Vloženo 14. Září 2010 V čem jsem jen teoretik??? Haldex bych osobně trvale nezapínal, protože mi vyhovuje tak jak to je. Když to potřebuješ pro závodění, tak proč ne, se všemi riziky, s tím jsi určitě srozuměn. Ale prakticky ho využívám, a když jsem napsal, že se při zatažení ruční brzdy nezapne, tak jsem nejen teoretik, ale i praktik, že? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 21. Září 2010 Sdílet Vloženo 21. Září 2010 Radku jak to jenom napsat a nebýt sprostý Ty jsi praktik až to bolí... víš kulový co kdo umí. Holt někdo od auta potřebuje nejenom závodění, ale taky dojet na nákup, na dovolenou a taky třeba nájezd 300tis km. A kolik jsi na tom svým upraveným autě už najel km a jak dlouho v průměru jezdíš ? To máš jak nářadí pro hobby, když ho začneš používat pro práci /jede většinu času/ tak to prostě nevydrží - musíš sáhnout po lepším... když vyndáš z Haldexu ŘJ /hobby/ a na původní hw nasadíš mechaniku pro 100% zátěž, tak pápálálá sbohem mechanická části, ne hned, ne zítra, třeba za pár tisíc km... Tímto zdravím Řehoře, my teoretici to nemáme jednoduchý - pořát jenom plkáme o blbostech, ještě že tu máme bandu odborníků na slovo vzatých... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Řehoř Vloženo 22. Září 2010 Sdílet Vloženo 22. Září 2010 2 lukash: Správně, pod to bych se podepsal. Jo, holt v teoretické rovině je snadno se shodnout... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Obadal Vloženo 27. Září 2010 Sdílet Vloženo 27. Září 2010 jasně já vás chápu ale rozumíte, ten haldex vydrží až neskutečné co jsem ted s tím jezdil, kamení, písek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VwAlfy Vloženo 5. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2019 V 27. 9. 2010 na 20:48, Radek Obadal napsal: jasně já vás chápu ale rozumíte, ten haldex vydrží až neskutečné co jsem ted s tím jezdil, kamení, písek Dáš mi na sebe kontakt, byl bych rád kdyby si mi k tomu řekl víc. Dlouho nad tím přemýšlím. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.