Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

zdar, chtel bych se zeptat jestli by se dalo oblbnout ridici jednotku haldexu, aby slo treba vypinacem zapinat a vypinat trvaly nahon na vsecky a poradíte jesttli narvu nejaky ram dopredu treba s vw transporteru chromovany nebo nejakeho subaru?jsou stim skusenosti? mechanickych a elektronickych uprav se nebojim, ma nekdo skusenost popripade fotku octavky s ramem? dikes

Haldex ti půjde do kytek během chvíle. Jestli chceš permanentní 4x4, musíš se poohlédnout jinde.

• Autor

to byl takovy jen napad, dik

Upraveno od olisoft
citovanie predchadzajuceho prispevku je ZAKAZANE

• 1 rok později...

to byl takovy jen napad, dik

ano jde to...ale haldex neni delany na permanent ON.....by ti za chvili udelal papa a mel bys z toho jen predohrab :)

UZ sem videl octavii s prednim ramem a je to nadhera :palec2: montuje se tam ram z felicie ten tam pasuje krasne. Akorat se bojim co budou rikat policjti. Jinak bych uz ho tam mel :)

nevim od jakýho roku vyšla novela zákona a silniční rámy se už z důvodu bezpečnosti chodců montovat nesmmí tak to už bude asi velkej problem na STK a u policie

Dneska sem to zjistoval a od pristiho roku uz nebudou smet byt predni ramy na zadnem aute kvuli bezpecnosti chodcu jak uz tady zaznelo.Takze bohuzel mame smulu:(

• 2 týdny později...
  • 2 týdny později...

tak funguje to superně mohu jen doporučit

Upraveno od Radek Obadal

• 4 měsíce později...

Otazka...mam 4x4 tak s tym obcas v zime santim na snehu...no pre istotu netlacim do plynu sucasne so zatiahnutou rucnou brzdou...bojim sa, aby do brzdeneho zadku netlacil haldex a by som si tam nieco pokaslal...otazka znie nasledovne...nevie pls niekto, ci sa haldex vtedy vypina ked zatiahnem rucnu? na prednokolkach je to totiz dost zabavne pri cuvani vytocit volant, dat plny kotol a pritom mat zatiahnutu rucnu...robi to pekne otocky pri cuvani, no ako som hovoril, nechcem si pokazit haldex na 4x4...diky

Haldex se nesepne, když máš zataženou ruční brzdu. Je to jeden ze snímačů, které se berou v úvahu při připnutí zadní nápravy.

chce někdo poradit ohledně trvalého zapojení 4x4??? vidím že kolegové jsou jen teoretici ale já to mám a haldex je OK

V čem jsem jen teoretik??? Haldex bych osobně trvale nezapínal, protože mi vyhovuje tak jak to je. Když to potřebuješ pro závodění, tak proč ne, se všemi riziky, s tím jsi určitě srozuměn. Ale prakticky ho využívám, a když jsem napsal, že se při zatažení ruční brzdy nezapne, tak jsem nejen teoretik, ale i praktik, že?  :p

Radku jak to jenom napsat a nebýt sprostý ;) Ty jsi praktik až to bolí... víš kulový co kdo umí. Holt někdo od auta potřebuje nejenom závodění, ale taky dojet na nákup, na dovolenou a taky třeba nájezd 300tis km. A kolik jsi na tom svým upraveným autě už najel km a jak dlouho v průměru jezdíš ? To máš jak nářadí pro hobby, když ho začneš používat pro práci /jede většinu času/ tak to prostě nevydrží - musíš sáhnout po lepším... když vyndáš z Haldexu ŘJ /hobby/ a na původní hw nasadíš mechaniku pro 100% zátěž, tak pápálálá sbohem mechanická části, ne hned, ne zítra, třeba za pár tisíc km...

Tímto zdravím Řehoře, my teoretici to nemáme jednoduchý - pořát jenom plkáme o blbostech, ještě že tu máme bandu odborníků na slovo vzatých... :D :D :D

2 lukash: Správně, pod to bych se podepsal. Jo, holt v teoretické rovině je snadno se shodnout...

jasně já vás chápu ale rozumíte, ten haldex vydrží až neskutečné co jsem ted s tím jezdil, kamení, písek

• 8 let později...
V 27. 9. 2010 na 20:48, Radek Obadal napsal:

jasně já vás chápu ale rozumíte, ten haldex vydrží až neskutečné co jsem ted s tím jezdil, kamení, písek

Dáš mi na sebe kontakt, byl bych rád kdyby si mi k tomu řekl víc. Dlouho nad tím přemýšlím. Díky 

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.