Tomas_ek Vloženo 21. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 21. Srpen 2008 z Brandejsa jsem jel taky max jako jsem musel jet tam. Při cestě do Brandejsa maximálka 170 bzlo to přidušený. Zpět to bylo 180 až 190. Mám pocit, že se odstranila díra na plynu. Možná jen pocit, jak to bylo vydechlý a najednou zase pilka. Nová ŘJ je teď v režimu, že si poupravuje mapu? Jestli ano, tak žádná jízda na spotřebu a decánko vytáčet :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 21. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2008 dyť jinak nejezdíš, tě to ani nebaví Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 21. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2008 bobik zase moze trhat asfalt na sprintoch p.s.: uz zacni s treningom novej RJ nech si zvyka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 21. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 21. Srpen 2008 no na záhadný chyby a problémy s čímkoliv jsem u pokusného králíka Bobše zvyklej :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 21. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2008 tak tříválec na 170 je taky slušný, tak to by ti mělo se čtvrtým jet hodně přes 200 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 21. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 21. Srpen 2008 bobik zase moze trhat asfalt na sprintoch p.s.: uz zacni s treningom novej RJ nech si zvyka první svoji jízdu má průměrnou rychlost 120 km/h tak začátek dobrej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 21. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2008 Pockej az zase spalis svaby v ty ridici jednotce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 21. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2008 ta stará půjde opravit - přesoftovat? nebo je kaputo mechanicky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 21. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2008 a pak už jenom zbývá spálit řidičák... ty prase!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 21. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 21. Srpen 2008 starou jednotku nechám diagnostikovat. Docela mě zajímá proč co a jak. řidičák? Já mám rychlokurz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 21. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2008 a minimálně jeden v záloze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 21. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2008 jj, nech ji prověřit, taky jsi měl problém s altíkem, aby náhodou nebouchla nežádoucím přepětím, měřili dobíjení? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jELDA Vloženo 21. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2008 kdyby bobik tu jednotku roztavil , mam tu jeste jednu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 21. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2008 Tak uz ji dej radsi stranou, to prijde brzy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 21. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 21. Srpen 2008 není vyloučeno, že by jedno nemohlo souviset s druhým. Ale těžko hádat. Hlavně, že to zase jezdí Proměřit by to chtělo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 21. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2008 aby jsi nesháněl další, jelda ti ji asi nechá stranou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 21. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2008 řidičák? Já mám rychlokurz ty kecko, kde by si k němu přišel, všichni víme, že jezdíš bez papírů Ale hlavně, že Bobeš na chvilku jezdíš, než ho zase utavíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 21. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 21. Srpen 2008 jELDA: Když ti vydrží ve skaldu co nejdýl, vůbec se zlobit nebudu přemejšlím jestli si nepořešit další do zásoby přecijen ta stará byla na 6 a půl roku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jELDA Vloženo 21. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2008 dat ji strnou neni problem jinak Martine : mam tu ty komplet brzdy z OI RS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 21. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 21. Srpen 2008 a já bych vzal Martine ty tvoje FRS brzdy Zavolej mi a domluvíme to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 21. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2008 No nějaký přepětí by tam být mohlo. Ale to je spíš na úvahu pro eletrikáře. Nová MSG nemá adaptační hodnoty. To znamená, že se zezáčátku učí. Jen info. Jak smažeš pamět závad tak se smažou i adaptace a jede se znovu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 21. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 21. Srpen 2008 Budu to točit, aby se Boban rozpohyboval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
makov Vloženo 21. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2008 ziadne novinky? Bobik uz jazdi poriadne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukynoo Vloženo 21. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2008 Neveril som že by to mohlo byť riadiacou jednotkou. Inak o prebíjani altíku hovorí aj cimbu na svojich stránkach, ale ešte som nepočul že by touto chybou bola poškodená riadiaca jednotka. Bobik, nebolo by odveci zistiť čím to bolo. Hoď to potom sem. Myslím že by to zaujímalo viacerých. A s tým točením Bobeša to nepreháňaj, veď už teraz ti to chodí 190. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 21. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2008 první svoji jízdu má průměrnou rychlost 120 km/h tak začátek dobrej Abys zítra nesháněl plechy a plasty Bobajz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.