Dakie Vloženo 21. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2008 (editace) www.tuning-doksy.cz já už mám zamluvenou chatku společně s dalšími členy fóra kdo jede dál? Editováno: 21. Srpen 2008, autor: Dakie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 21. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2008 My to vidíme špatně Chjo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 21. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2008 já jedu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 21. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2008 Už se na vás těším! Uvidíme, jestli zůstaneme i přes noc... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 21. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2008 nebo relax meeting Heřmanův Městec autokemp Konopáč, bude těžký rozhodování, chjo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 21. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2008 Pro mne mozna bude lehky rozhodovani,pac mam na 12-13tyho predbezne naplanovanej odjezd na dovcu.. No uvidime,jak to dopadne.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 21. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2008 já jedu A to už budeš mět přelakovaný auto do "žlutý" ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdamCZ Vloženo 21. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2008 Já taky jedu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 21. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 21. Srpen 2008 Janina: jakto? máte zamluvenou chatku mole.first: doufám že jedeš v sobotu a zůstanete do neděle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 21. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2008 Doufám že pojedete a uvidíme se tam, i když nepojede vrchní básničkář vorlajz !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 21. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 21. Srpen 2008 jooo, vorlajze je škoda kdo bude pařit s Bobíkem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 21. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2008 Na to paření se dycky někdo najde ale na to ostatní co bylo potom nevim, nevim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 21. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 21. Srpen 2008 jasný, pařit budem všici už se na to strašně moc těším!!! konečně budu mít čas s vámi pokecat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 21. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2008 S tím taky počítám. V Turnově toho času moc nebylo tak máme co dohánět. Tam pak musíme pořešit kdo co bude brat sebou ať tam není jenom něco ale zato mockrát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 21. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2008 Já taky asi nejedu...kurňaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 22. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2008 to mě asi nepřekvapuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 22. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2008 kua mám víkend noční.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 22. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 22. Srpen 2008 najmis: no to si děláš kozy? nemůžeš si to nějak přehodit??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 22. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2008 tak mužu si zkusit napsat dovču....ale situace v práci je taková že lidi maj dovolenou,ale na záskoky nikdo nechce chodit...takže nic neslibuju.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 22. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2008 Jelikož pracuje Najmis, tak i Vašek Ale zkusíme to určitě prohodit. Štve mě to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 22. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2008 No bejt to o tejden déle tak už bych nemohl. Ale sem určitě pojedu. Snad se povede počasí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 22. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2008 (editace) Tenhle termín bych měl mít volno. Skusím ukecat foromenovou a taky dorazit. Ale nevím, nevím. P.S. Tak jedu na TUTY . Editováno: 23. Srpen 2008, autor: foromen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ritchie Vloženo 22. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2008 (editace) Tož taky mám volno,tak jedu s Blackmorovou a nebo i bez ní .Doksy musím. Editováno: 22. Srpen 2008, autor: ritchie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janjoy Vloženo 25. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2008 ...chjo, zase špatnej termín Bohužel v tomto termínu se budu válet někde na vyhřátym písečku u móóóře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 26. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2008 Sice bych měl jít v sobotu do práce,ale snad to nebude na dlouho, tak bych taky měl dorazit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.