Září 1, 200817 r Dovču mám nahlášenou...otázka je jen jestli se najde za mě náhrada...takže zatím nevím ani na 100% ani na 1% jestli pojedu....
Září 2, 200817 r Autor najmis: kua, to je jak u nás, náhradu si najdi sám nech si ji podepsat a pak ti můžou víš co
Září 2, 200817 r Těm se to radí, co... Nebo si to podepiš sám, copak sis nikdy nepodepisoval žákovskou?
Září 4, 200817 r Jelikož neustále soutěžím o Titul "FURT V PRD*LI", slíbil jsem Romance, že tento víkend strávím s jejími přáteli. Promiňte kluci a hlavně Dakie
Září 5, 200817 r Autor mole.first: jako by tě to ještě překvapovalo Mára je omluven, Janina s Vaškem taky, najmis, hrábě a foromen snad dorazí no co, mám chatky pro 19 lidí
Září 5, 200817 r Autor ritchie: doufám, že pro nás bude rezervovaný místo tam co vždycky stojí kluci ze skodahome.. na jaře sme se k nim poprvý přifařili rád tě zas uvidím, chlape! bereš mladou tentokrát?
Září 5, 200817 r Jelikož neustále soutěžím o Titul "FURT V PRD*LI", slíbil jsem Romance, že tento víkend strávím s jejími přáteli.Promiňte kluci a hlavně Dakie Nejedeš?? a jak chceš dopravit to DVD?? dej vědět.
Září 6, 200817 r mole.first: jako by tě to ještě překvapovalo Mára je omluven, Janina s Vaškem taky, najmis, hrábě a foromen snad dorazí no co, mám chatky pro 19 lidí Tak to já mám dovolenou zajištěnou a pokud se nestane něco neočekávaného tak jedeme všichni tři Během týdne se musíme domluvit v kolik a kde si dáme v pátek sraz a co vzít sebou !!! foromen : to DVD vem pro mě pentadiuse sebou a já už mu ho eskortuju
Září 6, 200817 r foromen : to DVD vem pro mě pentadiuse sebou a já už mu ho eskortuju Já bych Ti zase poslal, pro kluky ty RZ-ky, co ty na to? Díkec předem Ladi ...
Září 6, 200817 r Neny problema. Už od pátku mám dovolenou, tak bych se pro ně dopoledne stavil. Určitě, jen nevím kdo z posledních vyrobených bude přítomen, Zatím vím jen o MOLE FIRST Za odvoz RZ-ek děkuji
Září 7, 200817 r Čau Máro...pokud máš RZku pro mě pošly jí..Prašule mužu poslat na učet.Dííky. Má ji tam, viděl jsem ji na fotce
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.