Přejít na obsah

XII. Škoda Tuning Doksy


Doporučené příspěvky

Sobota ráno: probudit se z delíria, koupit ledový kafe a hurá se zapraseným autem na Doksy. Jsem rád, že Bobeš naskočil na první cuknutí (tejden jsem s ním nejel). Ráno dovalím, hloupý kecy :D, říkám si, že jsem vůbec jezdil lol . Dám dva párky v rohlíku a po jeden a půl hodině valím na Luštěnice vyměnit auta. Bobíka parkuju, zapínám a vypínám a zamykám všechno možný i nemožný a ve 12 odjíždím Seatem Alteou na sraz v Heřmanově Městci. S mezipřistáním pro naftu drážím díky provozu jak kráva až ve dvě hodiny. Na Konopáči je 12°C a zima menší než v Doksech :feve: Pokec s Olinem, Lexisem a Fílou. Pozdravení pár známejch a v 15:30 s půlhodinovým spožděním podle harmonogramu mnou vypracovaného vyrážim na Slovensko. Cesta mě čeká dlouhá. Aby mi rychleji utekla zpívám songy Hanky Zagorové. Před Olomoucí se začínám nudit, tak jedu co to dá lol . Skvělá objížďka. Na Rožnov pod Radhoštěm se nedá odbočit, kvůli nějakému posranému mostu. Musím jet až do Nového Jičína tam chčiju krev smíchy. Během 200 metrů 4 kruháče a ještě je maj očíslovaný. Asi vyhráli soutěž o nejvíc kruháčů nebo co. No pro změnu jedu jako prase a cesta se mi líbí. Serpentiny na Makov mě jsou plný lol . Dorážím na místo v 19:00. Dnes po obědě návrat zpět ovšem fungl novou OII 2,0 a cestu si vyloženě užívám. Je krásný jet úplně novým autem a používat během jízdy téměř jen 5 a 6 rychlost :)

Jo a doufám, že jste si někdo v Doksech vyhlídnul Bobíka a koupíte si ho ode mne :);)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Musím říct, že sraz byl fajn, vlastně jsem tam byl poprvé v pátek. Duo Art_Car_Design a Najmis nám zahrálo pohádku o sobech, býcích a švestkách což v konečným součtu dalo jeden ztracenej telefon. Fajn zábava, doufám, že i v sobotu jste si to užili takhle akčně.

Nicméně už to pro mě asi nejni, neb jsem tam nechal své zdraví, desítky, ba stovky kapesníků kolem mně a téměř prasklý teploměr by mohli podat důkaz...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jsem konečně scenzuroval něco málo FOTEK z této zimou prolezlou akcí která se podepsala i na stavu mého krku, ale v žádném případě nelituju ani té cesty a ani nevadila ta zima, které několika násobně předstihli skvělá společnost a super zábava !!! A jenom doufám že i za měsíc se s některými z Vás sejdu na Skodahome a bude to tam aspoň tak dobrý jako tady.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...