Dakie Vloženo 14. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 14. Září 2008 Hrábě: už sem se lek, že nenapíšeš, žes dorazil sem moc rád, žes přijel z takový dálky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 14. Září 2008 Sdílet Vloženo 14. Září 2008 jj hrábě a junior hele nemá už junior doma zaracha za to oblíbený slovíčko vo.e Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 14. Září 2008 Sdílet Vloženo 14. Září 2008 Napsal bych dřív ale : uklidit všechno z auta, něco na jídlo (jedno z těch plnotuků co zbyly), "rozmrznout" do vany a najednou Ti mě budí telefon. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 14. Září 2008 Sdílet Vloženo 14. Září 2008 jj hrábě a junior hele nemá už junior doma zaracha za to oblíbený slovíčko vo.e Ještě neměl čas ho použít páč vytuhnul taky a polovička ještě není doma. Ale mám obavy že jak to všechno dospí tak začne - to pak bude fičák a na Skodahome jedu sám !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 14. Září 2008 Sdílet Vloženo 14. Září 2008 jasný no.....musí si dávat bacha co říká... jinak budete mít pruser oba... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 14. Září 2008 Sdílet Vloženo 14. Září 2008 Sem mu to po cestě politicky vysvětloval, tak doufám že si z toho něco zapamatuje jinak má(me) po ptákách !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 14. Září 2008 Sdílet Vloženo 14. Září 2008 Sobota ráno: probudit se z delíria, koupit ledový kafe a hurá se zapraseným autem na Doksy. Jsem rád, že Bobeš naskočil na první cuknutí (tejden jsem s ním nejel). Ráno dovalím, hloupý kecy , říkám si, že jsem vůbec jezdil . Dám dva párky v rohlíku a po jeden a půl hodině valím na Luštěnice vyměnit auta. Bobíka parkuju, zapínám a vypínám a zamykám všechno možný i nemožný a ve 12 odjíždím Seatem Alteou na sraz v Heřmanově Městci. S mezipřistáním pro naftu drážím díky provozu jak kráva až ve dvě hodiny. Na Konopáči je 12°C a zima menší než v Doksech Pokec s Olinem, Lexisem a Fílou. Pozdravení pár známejch a v 15:30 s půlhodinovým spožděním podle harmonogramu mnou vypracovaného vyrážim na Slovensko. Cesta mě čeká dlouhá. Aby mi rychleji utekla zpívám songy Hanky Zagorové. Před Olomoucí se začínám nudit, tak jedu co to dá . Skvělá objížďka. Na Rožnov pod Radhoštěm se nedá odbočit, kvůli nějakému posranému mostu. Musím jet až do Nového Jičína tam chčiju krev smíchy. Během 200 metrů 4 kruháče a ještě je maj očíslovaný. Asi vyhráli soutěž o nejvíc kruháčů nebo co. No pro změnu jedu jako prase a cesta se mi líbí. Serpentiny na Makov mě jsou plný . Dorážím na místo v 19:00. Dnes po obědě návrat zpět ovšem fungl novou OII 2,0 a cestu si vyloženě užívám. Je krásný jet úplně novým autem a používat během jízdy téměř jen 5 a 6 rychlost Jo a doufám, že jste si někdo v Doksech vyhlídnul Bobíka a koupíte si ho ode mne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ritchie Vloženo 14. Září 2008 Sdílet Vloženo 14. Září 2008 .....takže to shrňme,panebože,kde že jsi to všude byl? A s kolika auty? Jinak k Doksám, sešla se dobrá banda,sranda s EDT a s Plzeňáky taky. Třeba zase vím proč má RSo gumičku za maskou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavius84 Vloženo 14. Září 2008 Sdílet Vloženo 14. Září 2008 Jo jo to byla taky dobra debata.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
týráček Vloženo 14. Září 2008 Sdílet Vloženo 14. Září 2008 Srázek byl perfetní, super banda lidí a dobrej pokec. Zítra přihodím taky pár foteček. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
týráček Vloženo 14. Září 2008 Sdílet Vloženo 14. Září 2008 .....takže to shrňme,panebože,kde že jsi to všude byl? A s kolika auty? Jinak k Doksám, sešla se dobrá banda,sranda s EDT a s Plzeňáky taky. Třeba zase vím proč má RSo gumičku za maskou. Nechápu, jak můžete bez gumičky za maskou vůbec existovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdamCZ Vloženo 14. Září 2008 Sdílet Vloženo 14. Září 2008 Twe, my tam máme aspon dirky na tu gumu, budu jí muset někde sehnat.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
týráček Vloženo 14. Září 2008 Sdílet Vloženo 14. Září 2008 Twe, my tam máme aspon dirky na tu gumu, budu jí muset někde sehnat.. Koukal sem do Elky a našel sem tam číslo dílu: guma - 1U0 823 707 příchytky - 6Y0 823 717 ale nejsem si 100procentne jistej, jestli je to ono Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Art Car Design Vloženo 14. Září 2008 Sdílet Vloženo 14. Září 2008 Najmis: koukej do příště trénovat, at mam s kym pít příště to už nemužeš odpískat v poločase Jinak srázek super a o zábavu taky nouze nebyla, jen to chce na příště novou baterku a novej subwoofer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 14. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 14. Září 2008 Art Car Design: takže woofer šel do věčných lovišť? Bobik: ááá, pán je cestovatel a který hloupý připomínky si myslel, hm? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Art Car Design Vloženo 14. Září 2008 Sdílet Vloženo 14. Září 2008 Dakie: to asi uplně ne, ale neco v něm neni v pořádku, zejtra ho musim vyndat z ozvučnice a snad to pujde opravit a bude Oky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
...moody.. Vloženo 14. Září 2008 Sdílet Vloženo 14. Září 2008 fotogalerie již i u nás: http://gallery.tuningy.com/thumbnails.php?album=169 ochutnávka v závodním duchu (další krásné Škodovky v galerce): Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 15. Září 2008 Sdílet Vloženo 15. Září 2008 Musím říct, že sraz byl fajn, vlastně jsem tam byl poprvé v pátek. Duo Art_Car_Design a Najmis nám zahrálo pohádku o sobech, býcích a švestkách což v konečným součtu dalo jeden ztracenej telefon. Fajn zábava, doufám, že i v sobotu jste si to užili takhle akčně. Nicméně už to pro mě asi nejni, neb jsem tam nechal své zdraví, desítky, ba stovky kapesníků kolem mně a téměř prasklý teploměr by mohli podat důkaz... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 15. Září 2008 Sdílet Vloženo 15. Září 2008 i ztracený telefon? Jsem jen ráno slyšel o tom, že se s tím ráno nechtěl srát. Tak večer telefonoval krtkům Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 15. Září 2008 Sdílet Vloženo 15. Září 2008 Spíš bych řekl, že jim posílal emaily s přílohou. Pěkně obsáhlou přílohou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 15. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 15. Září 2008 telefon sice ztratil, ale našel se měla ho u sebe jedna moc pohotová slečínka co vstávala až někde ve 12 ... uzemnění samo probíhalo, krtci se nějak neozývali Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 16. Září 2008 Sdílet Vloženo 16. Září 2008 Zajeli jste si na Mimoň i? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 16. Září 2008 Sdílet Vloženo 16. Září 2008 Tak jsem konečně scenzuroval něco málo FOTEK z této zimou prolezlou akcí která se podepsala i na stavu mého krku, ale v žádném případě nelituju ani té cesty a ani nevadila ta zima, které několika násobně předstihli skvělá společnost a super zábava !!! A jenom doufám že i za měsíc se s některými z Vás sejdu na Skodahome a bude to tam aspoň tak dobrý jako tady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 16. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 16. Září 2008 Hrábě moc pěkný fotky tentorkát sem fakt moc nefotil spíš sem kecal.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 16. Září 2008 Sdílet Vloženo 16. Září 2008 Jenom to nejlepší z noční zábavy nebyl čas fotit. Ty dva "dárečky" balila Jana až slezla s té borovice co na ni lezla v sobotu v noci ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.