lubulo Vloženo 21. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2008 Ahojte, jsem z branže co dělá sériové interiérové díly do automotive, mimo jiné volanty, řadičky, brzdy a chceme si otestovat jakej by byl zájem o aftermarket. Co takhle profesionálně zhotovený volant ze sériových materiálů co jsou používané např. v Audi Q7 za 1.400,-/ks, libovolné auto? - postup bych viděl tak, že by zájemce volant s požadavky zaslal a pak obdržel obšitý zpět, což je ale problém časový, bez volantu je to s autem trochu prekérka, alternativně by mohl přijet a volant bysme zhotovili na místě - ca 4-6 hodin podle obtížnosti (nebavíme se zde o potazích prodávaných na benzínce) a je to jistější pro obě strany, popř. v budoucnu kdyby byla pozitivní odezva bysme mohli mít pár volantů v zásobě a měnili bysme je na počkání. Dopředu říkám, že se jedná vždy o pošití původně nekoženého volantu. Originál kožený volant nemůžeme dodat ze dvou důvodů - dodává ho pro škodu buď TRW anebo Takata Petri což ani jedno nejsme my a i kdybychom byli, smluvně je to se škodovkou ošetřeno tak, že nesmíme dodat třetí straně. Pokud by někdo již vlastnil kožený volant a chtěl ho vysvléct a obšít např. jinou kůží, nitěmi atd. nebo opravit, není problém, umíme. tak co? dík za feedback, Luboš www.eissmann.com Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmichalx Vloženo 21. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2008 To zní naprosto skvěle. Velice rád bych si nechal ošít volant na své OI (99) Vyhovovalo by mi přijet osobně. Jak Vás můžu kontaktovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 22. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2008 Zní to dobře zájem by byl myslím určitě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 25. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2008 zájem bych měl,mám volant navíc,kolik by stálo obšití bílou nití na OI a kde vás najdu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladi Vloženo 25. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2008 Nebylo by nějaké foto??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TONY BAX Vloženo 25. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2008 Niake foto pre predstavu by potesilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fido Vloženo 26. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2008 taky bych do toho šel! Odkud jste? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxy123 Vloženo 26. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2008 Jestli se nepletu, tak firma Eissmann sídlí v Boru a ve Vysočanech, vše okr. Tachov, tedy Plzeňský kraj. Mohu potvrdit, že jejich výrobky jsou prvotřídní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubulo Vloženo 28. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 28. Srpen 2008 Nebylo by nějaké foto??? Ok, tak tady něco je, je to foceno v manželčino Fabii, kterou jsme jí koupili místo Felicie Pick-upa, má 235.000km, chuděra (ta Fabie) :-) a ten malej koženej paket z toho udělal o třídu lepší auto. Montáž předminulý týden. Omlouvám se za zpoždění, holt málo času :-) Ahoj, Luboš [attac hment=93717:P1070249.JPG] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 29. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2008 A byla by i perforovaná kůže? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ball Vloženo 22. Září 2008 Sdílet Vloženo 22. Září 2008 Čauky,umite i origo rs v červené barvě?Puvodní perforovaný je tři čtvrtě na devět odřený.Mám vážný zájem,diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 22. Září 2008 Sdílet Vloženo 22. Září 2008 moc pekne podarene Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eda1 Vloženo 23. Září 2008 Sdílet Vloženo 23. Září 2008 Ahoj Měl bych zájem o obšití volantu, ručky a řadičky. Jaká by byla cena a časová náročnost? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
masoprst Vloženo 24. Září 2008 Sdílet Vloženo 24. Září 2008 Lehce tu vyprudim - volant na te fabii na fotce, nelibi se mi tam to ukonceni kuze ze zadni strany ramen volantu, je to takove nedodelane, protoze je tam videt jen proste strizena, mozna aspon prilepena kuze. Pred casem jsem si nechal delat volant u firmy KCH s.r.o a muzu rict, ze tenhle detail maji vymakanejsi - zcela evidentne to delaji tak, ze do volantu proriznou drazku, do ktere schovaji prehnutou kuzi, takze to hezky navazuje aniz by to delalo bouli. Samozrejme ty vyriznute drazky jsou presne symetricky odmerene - zkratka cista prace. Vyfocene provedeni bych povazoval za omluvitelny nedodelek, kdyby vam manzelka pri tom potahovani sebrala volant pod rukama, ze uz potrebuje jezdit. Dalsi veci jako barva niti a styl stehu, deleni a kuze jsou subjektivni zalezitosti. Bude- li zajem, zkusim muj volant vyfotit a placnout ho sem ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liboro Vloženo 24. Září 2008 Sdílet Vloženo 24. Září 2008 (editace) Tak to bys byl moc hodný. Vyfoť a plácni. Editováno: 25. Září 2008, autor: Liboro citovanie predchadzajuceho prispevku je ZAKAZANE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liboro Vloženo 25. Září 2008 Sdílet Vloženo 25. Září 2008 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 19. Únor 2009 Sdílet Vloženo 19. Únor 2009 tak delší dobu je tu mrtvo a proto se ptám,máte někdo od nich obšitý volant a jaká je spokojenost nejen s qalitou ale i se službami? fotky máte? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 19. Únor 2009 Sdílet Vloženo 19. Únor 2009 Jsem objednaný na www.volanty.cz tak pak hodím foto! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peterkocur Vloženo 19. Únor 2009 Sdílet Vloženo 19. Únor 2009 Pozrite tu,skoro jako z rs,len je to z hong kongu-takz ekvalita asi ... http://cgi.ebay.co.uk/LEATHER-STEERING-WHE...A1%7C240%3A1318 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radim205D Vloženo 20. Únor 2009 Sdílet Vloženo 20. Únor 2009 (editace) tady se trochu o pošití volantu debatovalo http://www.vw-club.cz/viewtopic.php?p=1184321#p1184321 Editováno: 20. Únor 2009, autor: Radim205D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
masoprst Vloženo 23. Únor 2009 Sdílet Vloženo 23. Únor 2009 Tak to bys byl moc hodný. Vyfoť a plácni. S drobným půlročním zpožděním: Celý volant a detaily přechodu mezi kůží a polyuretanem zezadu a shora. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 25. Únor 2009 Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 Tady je firma za 1260Kč + DPH vám obšijí volant originálně. Dělají to pro škodovku: http://www.volanty.cz Akorát jak to vyřešit s volantem, abych mohl jezdit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 25. Únor 2009 Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 (editace) Jéé...vždyť to píšu ob 4 zprávy výše!!! Po 8.3. tam vezu své nově koupené použité trojramínko, tak až to prohodím můžu Ti zapůjčit ten můj současný! Editováno: 25. Únor 2009, autor: Octavinek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
masoprst Vloženo 25. Únor 2009 Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 Zabiak: A kdo mysíš, že obšíval ten můj volant. Jinak se mi doma jeden předfacelift volant válí (taky jsem ho nouzově používal) a klidně ho přenechám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
worm. Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 A neviete niekto nahodou poradit ako volant odmontovat(dat nejaky navod, pripadne foto)?...prosim, velmi by to pomohlo...dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.