miklisek Vloženo 3. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2009 Sorry, já to zblb. Jasně, že šroub M18x1,5x18 bude mít tisícihran asi ten č.12 ne M18. Je to jako u imbusů - M8 má č.6 ne č.8 ........ . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 3. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2009 (editace) Tady fotky obšití od volanty.cz . Naprosto precizní práce 100% Super prácička ! Taky o nich uvažuju. A s čím si jezdil, než ti to pošili ? Nedělají to výměnným způsobem ? To je předface že jo ? Já podle tvaru prostoru pro airbag. Editováno: 3. Listopad 2009, autor: miklisek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 3. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2009 Super prácička ! Taky o nich uvažuju. A s čím si jezdil, než ti to pošili ? Nedělají to výměnným způsobem ? To je předface že jo ? Já podle tvaru prostoru pro airbag. To je můj volant, jezdí zatím se svým, pak mi vrátí ten jeho... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ignác Vloženo 4. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2009 Právě jsem volal do volanty.cz a od 1.11.2009 je nová cena a to 2000,- Kč bez DPH za volant. Takže já do toho nejdu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 4. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2009 není to tisícihran, ale dvanáctihran M12 a od tony je za cca 80 korun Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 4. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2009 Právě jsem volal do volanty.cz a od 1.11.2009 je nová cena a to 2000,- Kč bez DPH za volant. Takže já do toho nejdu. No tak to už je dost! Ale stejně do toho půjdu! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ignác Vloženo 4. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2009 A to už jsem svůj volant balil do krabice. Kurnik 2400,- je dost přišetřím a koupím nový z OII Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ignác Vloženo 29. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2009 Tak jsem nechal volant obšít u Cardomaina z fora a výsledek je perfektní a za slušný peníz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 29. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2009 Ahoj ! Prosím dej sem nějaké foto až ho budeš mít namontovaný s airbagem. Dle tvaru soudím, že je to předfacelift OI, že ? Hlavně foto, jak navazuje airbab na obšitá ramena. Dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ignác Vloženo 29. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2009 Jéééjda ted jsem přišel z garáže. No každopádně s bagem není problém.Zítra dám foto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ignác Vloženo 30. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2009 v autě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 30. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2009 SUPER ! Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
notobi Vloženo 30. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2009 moc pěknej mam koženej origo, ale tenhle se bude držet příjemněji a i dobře vypadá. Hodně super je dělá za příplatek AUDI tim blbě řečeno semišem navrch moc pěkně se to drží jen je otázka jak dlouho se vydrží nelesknout od upocených rukou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alik.195 Vloženo 1. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2009 To IGNÁC: Ten volant vypadá parádně. Na kolik to prosímtě vyšlo a měl by si kontakt na Cardomaina? Klidně do SZ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dudo80 Vloženo 8. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2009 Pre tých čo sú zo Slovenska a majú záujem si dať obšiť volant : www.volanty.szm.com/Obsivanie_volantov/Hlavna_stranka.html Úplná spokojnosť, auto som tam ráno doviezol a za 4 hodiny som si ho bol vyzdvihnúť. Zajtra dodám fotky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cardomain Vloženo 18. Březen 2010 Sdílet Vloženo 18. Březen 2010 (editace) Trochu bych to po delší době vyzdvihl... Nabídka obšití je stálá za konečné ceny: černá kůže černá nit 1250kč jakákoliv barvná kůže,či barevná nit 1350kč Doděláváme nově bicepsy v horní části za cenu: 350kč Provádíme opravy volantů lepením ke kostře,zesilujeme v průměru, provádíme mekčení pěnovkou. Disponujeme 1000ks volantů skladem. Doba obšití včetně pošty 1-2 týdny bicepsy dodělávané za 350kč na originálním volantu Barvy které záleží jen na vašem výběru.. Galerii více než 400 fotografií najdete zde: http://e39maniac.rajce.idnes.cz/Individualni_obsivani_vencu_volantu/ Editováno: 18. Březen 2010, autor: Cardomain Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cardomain Vloženo 20. Květen 2010 Sdílet Vloženo 20. Květen 2010 (editace) aktuální :-) nyní nově na mých stánkách http://individual.717.cz/ Editováno: 20. Květen 2010, autor: Cardomain Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.