Přejít na obsah

PODĚLI NA AUTECH Z NĚMECKA

OTDi

Doporučené příspěvky

jo, už jsem to tu psal dříve, nejlépe si tam zajet, pokud to nevyjde přes net, tak určitě po cestě koupí v bazaru jiné. Známy si takhle dovezl auta pro celou rodinu. Tam jedou ve dvou, a zpátky si zařídí v německu převozky a jede po vlastní ose. Jinak posílat peníze se neoplatí ani u nás. Hlavně varuji před obchodováním na Aukru, poslední dobou se množí podvody, takže kdo budete kupovat mobil, nebo jinou elektroniku, pozor na to, komu posíláte penízky. Muže se stát, že zboží nikdy neuvidíte a peníze taky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jo tohle je stare zname. jednou jsem nasel podezrele levnou oktavku.

Rikam si proc ji neprivizt jsem v nemecku octavka se proda v cr vzdycky.

Samozrejme telefon tam nebyl.tak jsem zkusil email. do 5 min odpoved a srdceryvnej dopis v anglictine(docela spatnej), ze auto ma po bratrovi kterej se zabil motorce.....a ze je ted v Italii(uplne na Jihu) a ze se muzem sejit v Milane na pul cesty. No ale ze mu musim poslat zalohu pres Western union 2000EUR, protoze byl uz domluvenej s jednim Svedem kterej rikal ze prijede a nakonec se neukazel... No a zalohu mi vrati kdyz se mi auto nebude libit. Nevim ze na tohle muze nekdo skocit.

Kazdopadne to musi byt hodne trpka zkusenost. A taky nevim proc ta Banka takovedle prevody umoznuje.

Odkaz ke komentáři

jj přesně tak,nechápu to jak někdo může zaslat prachy předem,je opravdu lepší,domluvit se přes email,zjistit si VIN vozu,domluvit si schůzku a převzít vůz osobně.Není to nic složitého :-)

Pokud se tedy jedná o spolehlivého prodejce,tak nevidím jediný zádrhel proč by obchod nemohl projít bez problému.

Já mám s koupí vozu v DE dobré zkušenosti a můžu říct,že příště vybírám opět tam -_-

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...