snb-rider Vloženo 21. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2008 Ahoj, předem se omlouvám jestli to už někde je, ale já jsem to nenašel. Kamarádovi se na fabii sám zamyká centrál. Zkoušel si vzít náhradní klíče a chvilku je používat, jestli třeba nebyl nějaký špatný kontakt v ovladači, ale nepomohlo to. Má třítlačítkový vystřelovák. VAG žádnou chybu nepíše. díky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 21. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2008 (editace) A jako jak a kdy....při jízdě, nebo když odemkne tak se hned zamkne? Pokud je to při rozjezdu tak může mít nastavený automatický zamykání po dosažení určité rychlosti...cca 15 km...to mám já udělaný přes VAG Editováno: 21. Srpen 2008, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snb-rider Vloženo 21. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 21. Srpen 2008 auto normálně stojí a když je v dosahu ovladač, tak se občas zamkne když je odemčené... ale jen někdy, někdy několikrát zasebou a někdy zase vůbec. právě myslel že má rozbitý ovladač, že se tam někde sami spojí kontakty a zamkne se, ale dělají to oba ovladače. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sosacek Vloženo 21. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2008 Ahoj, předem se omlouvám jestli to už někde je, ale já jsem to nenašel.Kamarádovi se na fabii sám zamyká centrál. Zkoušel si vzít náhradní klíče a chvilku je používat, jestli třeba nebyl nějaký špatný kontakt v ovladači, ale nepomohlo to. Má třítlačítkový vystřelovák. VAG žádnou chybu nepíše. díky za rady Jestli to je do 20ti vteřin po otevření centrálem,tak to je v pořádku.Funkci bezpečnostního zamykání lze přeprogramovat-odstranit.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snb-rider Vloženo 21. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 21. Srpen 2008 nene to ne, to se zamkne třeba po hodině odemknutí. dneska třeba odemknul a vzápětí se to zase zamklo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adam Vloženo 21. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2008 sa ho to auto asi boji tak ho nechce postit dnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mISHA Vloženo 22. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2008 to bude urcite vadny mikrospinac v zamku dveri ridice. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snb-rider Vloženo 22. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 22. Srpen 2008 mISHA: díky za doboru radu, mrknem na to otázkou je, proč to nepíše VAG, no vlastně asi proto, protože on si myslí že uživatel jen zamyká co... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.